Nissan Skyline GT-R33 by Ero ;p
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Nissan Skyline GT-R33 by Ero ;p
Zdravim... tak konecne je to tu...moj sen sa splnil !! Pred par dnami som si zadovazil po dlhorocnom hladani a setreni konecne svojho Skylina!
Je to Nissan Skyline GTR-R33 z motorom RB 26 Single turbo
Ako mozte vydiet na obrazkoch sa prednedavnom dokoncil Body kit na aute. Tak isto sa robil aj interier ako mozte vidiet, pekna cervena koza
Co sa tyka motora, tak ten je na ceste z jednej nemenovanej firmy. Uplne ho prestavuju, skoro vsetko je tam nove.(podrobnejsie info dodam az mi moj diler zasle info co vsetko sa tam upravovalo a stale upravuje.) Predpokladany vykon tohto motora po dokonceni prestavby ma byt 1000 BHP !!!
Cele toto dielo ma byt dokoncene o cca 2 mesiace. Tak drzte palceky nech to vsetko pekne vide
Este male info robi sa to v UK lebo tu zijem a pracujem, ale az sa to dokonci tak z autickom budem chodit domov dost casto na zrazy ak bude vychadzat cas
fotky:
Casom dodam dalsie info a novinky... muhehe
Je to Nissan Skyline GTR-R33 z motorom RB 26 Single turbo
Ako mozte vydiet na obrazkoch sa prednedavnom dokoncil Body kit na aute. Tak isto sa robil aj interier ako mozte vidiet, pekna cervena koza
Co sa tyka motora, tak ten je na ceste z jednej nemenovanej firmy. Uplne ho prestavuju, skoro vsetko je tam nove.(podrobnejsie info dodam az mi moj diler zasle info co vsetko sa tam upravovalo a stale upravuje.) Predpokladany vykon tohto motora po dokonceni prestavby ma byt 1000 BHP !!!
Cele toto dielo ma byt dokoncene o cca 2 mesiace. Tak drzte palceky nech to vsetko pekne vide
Este male info robi sa to v UK lebo tu zijem a pracujem, ale az sa to dokonci tak z autickom budem chodit domov dost casto na zrazy ak bude vychadzat cas
fotky:
Casom dodam dalsie info a novinky... muhehe
Re: Nissan Skyline GT-R33 by Ero ;p
nazdar,
super kara vazne!
rikal sem si kdo by si mohl dovolit u nas gtr..... a koukam ze ty zijes v uk
tam sou na tom nissanky trochu jinak no....
jenom snad jedna vyhrada 1000bhp s timhle volantem ? uprimnou soustrat!
bud bych tam dal D1 spec ty v uk sezenes v pohode pripadne nismo a nebo repliku noveho gtr
zalezi na co to chces....
ale to momo zahod to je dobre tak na otuzneneho golfa
super kara vazne!
bud bych tam dal D1 spec ty v uk sezenes v pohode pripadne nismo a nebo repliku noveho gtr
Diky no rozhodne ten volant chcem vymenitAluz1 píše:nazdar,
super kara vazne!
Tak ty kola ti zavidim asi vic nez cely auto... ale i tak pecka....
A k tomu FAKE.. proste ti to panacek neveri.... asi by to chtelo nejaky specialni foto nebo ofot technicak...
A k tomu FAKE.. proste ti to panacek neveri.... asi by to chtelo nejaky specialni foto nebo ofot technicak...
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
jj ...cakam uz len kym dojde motor a auto pak presunieme do garaze mojho dilera. Lebo auto sa nachadza este v tuningovej firme ktora ho vlastnila... takze az dojde motor tak nafotim dalsie fotecky a aj komplet vypis co oni udelali na motoru ..a co mi jeste budeme robitmaRkusVT píše:Tak ty kola ti zavidim asi vic nez cely auto... ale i tak pecka....
Jen kdyz na to koukam znovu tak mi vadi jedna vec strasne, teda dve..
za a.) Ten bodykit, no nevim, serie vypada lip vzhledove.. hlavne ten zadni naraznik je desnej a druha: ja bych nechal motor serii, jezdil bych s tim denne a byl bych spokojenej... s timhle se bude dat jezdit maximalne rovne na sprintech ne ?
za a.) Ten bodykit, no nevim, serie vypada lip vzhledove.. hlavne ten zadni naraznik je desnej a druha: ja bych nechal motor serii, jezdil bych s tim denne a byl bych spokojenej... s timhle se bude dat jezdit maximalne rovne na sprintech ne ?
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
hm asi toho moc o skylinech nevies ...4x4 auto a neje dobre do zakurt? ... pozeral som uz dost testov aj na okruhoch atd a proste skyline je jak dobrej na sprinty tak aj na trat ...proste je to super mashinamaRkusVT píše:Jen kdyz na to koukam znovu tak mi vadi jedna vec strasne, teda dve..
Njn, videl sem par videi a 600 konovy bestie byli tak max na pouziti jinac nez rovne, ale je to tvoje auto a me se libi...a to staci...
Jinac dneska sem videl v rudny u prahy kolem me na podvalu projel fialova R32.. to byla krasa...
Jinac dneska sem videl v rudny u prahy kolem me na podvalu projel fialova R32.. to byla krasa...
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
nj..ale nejako ma to ani netrapy ci mi veris alebo nie... ja viem svojevt.tuner píše:ne že bych ti nevěřil,ale toakových už jsem videl,co rikali,anakonec hovno..ale verim ti...
jinak kde to bydlíš?neznám tu skratku Ukrajina?
na kiolik te vysel v prepoctu na cz?
snad odpovis na vsecko...
No byvama pracujemv Londyne ... na SR ked som tak byvam na vychode mesto Trebisov.
Mno a to kolko stal si encham preseba
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
souhlasmaRkusVT píše:Njn, videl sem par videi a 600 konovy bestie byli tak max na pouziti jinac nez rovne, ale je to tvoje auto a me se libi...a to staci...
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
KROSMEN: nemam tucha... ale bylo to mooc hezky...
jj nato som tiez zvedavy ked sa prebudi...ze co to bude za dabelKrosmen píše:Co sem tak nějak bvyčet tak snad každym dnem by měl skyline mistra Barbuchy se probudit k životu
Obrázek odstraněn adminem. Ivan
Nissan Maxima 3.0 V6 24ventil
http://www.tuning.sk/dokument-nissan-ma ... avene-auta
Nissan Skyline 2.7 GT-R33
www.ero.yw.sk
Nissan Maxima 3.0 V6 24ventil
http://www.tuning.sk/dokument-nissan-ma ... avene-auta
Nissan Skyline 2.7 GT-R33
www.ero.yw.sk