pár nových fotek,myslel jsem že už budu natírat vnitřní část podlahy zakladovkou ale pak jsem tam objevil na každé straně dva puchýře u nosníku napříč podaly kde je uchycená sedačka,jelikož rez kooukala i pod nosníkem tak se šlo na věc,vrtačka a už se šlo odvrtávat,pod tím to solidně začínalo reznout,tak se to celé očistí a nejhorší kousek se udělá nový a nosníky se navaří zpět,a tak by podlaha měla být snad hotová,motorvý prostor by měl být už taky hotový,tak až se dodělá podlaha tak se začně dělat podvozek a až pak to bude stát na kolech tak podle kol se udělají zadní lemy
Přílohy
Fotografie0509.JPG (109.04 KiB) Zobrazeno 2760 x
Fotografie0571.JPG (111.17 KiB) Zobrazeno 2760 x
Fotografie0573.JPG (130.08 KiB) Zobrazeno 2760 x
ex. : Škoda 120L
ex. : Opel Kadett 1.6 3dv
ex. : BMW 316i sedan Akt. : BMW 325 TDS 170 PS Akt. : OPEL KADETT GSI 150PS ....??
Koukám, že další Kadett co měl vařené zadní lemy, ale nikdo se už neobtěžoval to ošetřit z vnitřní strany Měl jsem tu už 4 Kadetty s vařenýma lemama a ani jeden to neměl zevnitř ošetřené -> a všechny už to zase měly rezavé.....
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
jj už byli vařené a neošetřené,ale rezevé jsou akorát kraje lemů,janik to není chycený,ale stejně už tam mám přichystaný nový zadní lemy takže není co řešit
ex. : BMW 316i sedan Akt. : BMW 325 TDS 170 PS Akt. : OPEL KADETT GSI 150PS ....??
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Ten jeden píst váží okolo 30kg,trošku jsem is máknul když jsem je vyndaval z auta,sehnal je brácha z práce(nebylo to nic jednoduchého) už teď nemám radost ze střešního okna natož tam dávat tuhle
Nazdar Koukám že práce jde od ruky jen tak dál, se budu muset přijet zase někdy mrknout a zkontrolovat Jo střešní okno to já znám, taky jsem ho míval, naštěstí už je pryč
Opel Astra WD ....... 2,0 16V Ecotec Škoda 1000 WD ....... 136L
Váša: určitě se někdy stav, rád si poslechnu názor od někoho jiného ,určitě se bude někdy zase v nejbližší době dělat grilovačka tak se dáme přes káju vědět a určitě se stavte i s lenčou a ajsem
na to střešní okno se pokusím sehnat nový těsnění ale spíš seženu celou střechu bez šíbru stejně jak to udělal váša
Tak názor není potřeba Podle fotek a co jsem viděl to jde dobře Jo třeba někdy dorazíme až budu provětrávat Astřičku Ale už se na to těším až to budeš mít a projede se to
Opel Astra WD ....... 2,0 16V Ecotec Škoda 1000 WD ....... 136L
Dnes se chystali veci na pískování,ještě se vše nestihlo al e do konce týdne to bude přpravené a další týden nejspíš v uterý se bude pískovat,pak nahodím nějaké foto
Tak tak Tic tac musíme připravit ten zbytek ať se to udělá vše na jednou,sám jsem na to zvědavej jak to bude vypadat,dík za dnešní pomoc líbo,akorát by to chtělo trošku pevnější nervy