"Ophell Vectra B 2.0 16V turbo - The Last of the Mohicans 2"
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: "Ophell Vectra B 2.0 16V turbo - The Last of the Mohican
Chci víc
Dacia 1300 "75
Opel Corsa B fake GSI
Škoda Octavia 1.8 T 4X4
Škoda Octavia 2.0TDI RS
Opel Corsa B fake GSI
Škoda Octavia 1.8 T 4X4
Škoda Octavia 2.0TDI RS
Pecka, pecka, krutý, pecka, fandím, hustý!
Opel Vectra C GTS 3.2 V6
Ex Opel Vectra B 1.6
Ex Opel Vectra B 1.6
máme tu malé zdržení, ale jedeme ve velkém stylu honím každý milimetr snížení na zadku. ve stádiu kdy opíráme ramena o zadní nosníky, na zadní 10,5disk se běžně obouvalo 235/35/19 oproti 215/35/19 na předku byl výškový rozdíl hodně znatelnej. po tom co mě všude vyhodili se strachem v očích, mi nezbylo nic jiného než požádat mojí pravou ruku Jendu a.k.a KESAMA z leštění alu kol.
já řezal a sesadil on doladil a svařoval výsledek super kola mají -2cm s původních 10,5" na cca 9,6" pro možné použití 215/35/19 gumy - kdo se bojí nesmí do lesa, získal jsem tím krásných 1,5cm snížení na zadní nápravě jen pomocí gumy a lepšího vzhledu
jeden den po práci jsme na to naběhli za pomoci točení kola ve vyvažovačce se flexou podařilo upíchnout barel (vnitřní límec) jako na soustruhu, trocha zabroušení a kolo bylo sesazeno se zámkem, spousty měření a kontrol, za pomalého otáčení se TIGem svařilo a kolo chtěného rozměru bylo na světě
já řezal a sesadil on doladil a svařoval výsledek super kola mají -2cm s původních 10,5" na cca 9,6" pro možné použití 215/35/19 gumy - kdo se bojí nesmí do lesa, získal jsem tím krásných 1,5cm snížení na zadní nápravě jen pomocí gumy a lepšího vzhledu
jeden den po práci jsme na to naběhli za pomoci točení kola ve vyvažovačce se flexou podařilo upíchnout barel (vnitřní límec) jako na soustruhu, trocha zabroušení a kolo bylo sesazeno se zámkem, spousty měření a kontrol, za pomalého otáčení se TIGem svařilo a kolo chtěného rozměru bylo na světě
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
když chceš víc a třídílné Schmidt ti nestačí sesazeno, jeden svár co je vidět a druhý ze vnitř cca o 2cm vedle
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
To je blázen. Když jsem to viděl na FB, tak jsem si řikal, že jsi to mohl být jedině ty.
Ex: lOo ==vw== oOl G1 --> //// Punto --> Corsa B --> G3 TDI --> G4 Zender Concept -->Insignia SportsTourer
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM
hoši, díky chválou rozhodně nešetříte
bobku tak mi předhoď nějakou masku pokud bude lepší rád vyměním, ale tohle je už 5tá verze! rozhodně neoriginálnější minimálně jí doladím a po druhé jsem se do ní zamiloval
bobku tak mi předhoď nějakou masku pokud bude lepší rád vyměním, ale tohle je už 5tá verze! rozhodně neoriginálnější minimálně jí doladím a po druhé jsem se do ní zamiloval
když je odvaha - odhodlání - cajky a lidi ochotní pomoct (s TIGem vařit neumím, ale nic na tom není co jsem okoukal) tak jde všechno samo. díky tomuhle vím kde uřezat zadní lemy a začít vytvářet nové rozšířenédubi píše:To je blázen. Když jsem to viděl na FB, tak jsem si řikal, že jsi to mohl být jedině ty.
Rozšířovat už jsem viděl, ale zužovat vidím teda prvně
The Ultimate Driving Machine. (OO=[][]=OO)
Tak to s tím alukolem je fakt mazec
www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW
Maxiperversák 2:D Val ho je na co se koukat
Opel Kadett GSi C20XE 1989 R.I.P
Opel Kadett GSi C20LET 1990 (Champion)
Opel Calibra C20XE 1991 Prodáno
Opel Calibra Turbo 4x4 1993
Best GTi is GSi
Opel Kadett GSi C20LET 1990 (Champion)
Opel Calibra C20XE 1991 Prodáno
Opel Calibra Turbo 4x4 1993
Best GTi is GSi
tentokrát nás na dílně bylo více, tak každej měl za úkol něco jiného. říznuto sesazeno a šlo se na věc
jeden a šup druhej svár a bylo hotovo
máme nazuto, všechna kola pneu Falken při rozměrech 215/35/19 vyšlo s toho mému oku lahodící "áčko" nejspíš maximum co při tomto rozměru
proběhlo nahození na auto předek pecka i když centák snížení k dokonalosti chybí u zadku se do jednoho z lemů zakousla flexa. stále se řezalo ustupovalo gumě, dnes jsem lem zabrousil a nestačil se divit kam až to zašlo
- petanek192
Krasne ....
Ale jak vis me zajima jak to funguje a ne jak to vypada i kdyz se mnohdy da najit nejaky ten kompromis ...
Jen tak dal tesim se na finale
Ale jak vis me zajima jak to funguje a ne jak to vypada i kdyz se mnohdy da najit nejaky ten kompromis ...
Švédská kvalita...to není turek u mašiny v Německu co si myslí, že DAS auto se spokojí se svým jménem z dob co to dělal Herr Němec
Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT
Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT
Foto na autě!
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
jj 215/35/19 je na 9,5" hezky natažená, taky to tak mám http://oi65.tinypic.com/p7mh5.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ty to máš vlastně ještě trošku širší když uvádíš 9,6"... Jinak se těším na další fota, toto je trošku brutální projekt
aktual: ŠKODA OCTAVIA II
ex: VW GOLF MKV
Nie som zlomyselný ale tebe extra prajem aby ti tá guma praskla a auto si rozsekal na kusy, pretože iné si nezaslúžiš !!!!
A môžete sa tu rozliať na kolomáž že vám sprísnili STK, skrátka kvôli určitým blbcom je to nevyhnutné.
Aspon vidím čo to tu je za ludí, nikto nemá GULE ti to povedať, ba ešte chváliť budú...
Nie som absolútne proti tuningu, ale toto je to čo sa robiť NEMÁ, kvôli imidžu nazuť nevhodnú šírku pneu
A môžete sa tu rozliať na kolomáž že vám sprísnili STK, skrátka kvôli určitým blbcom je to nevyhnutné.
Aspon vidím čo to tu je za ludí, nikto nemá GULE ti to povedať, ba ešte chváliť budú...
Nie som absolútne proti tuningu, ale toto je to čo sa robiť NEMÁ, kvôli imidžu nazuť nevhodnú šírku pneu
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
že ty ešte nemáš BAN sa čudujem....pufko píše:Nie som zlomyselný ale tebe extra prajem aby ti tá guma praskla a auto si rozsekal na kusy, pretože iné si nezaslúžiš !!!!
myslíš si, že on na tej vectre bude jazdiť? jedine tak z garáže na prepravník a z prepravníka na výstavu... české cesty stejne na taký lowrider stavané nie sú...
Daewoo Leganza 2.0 16V CDX bordová - ABS/TCS,ABG,DigiAC,Wifi,GPS,Park.sensor
Daewoo ?
ex: Lanos, Corsa, Evanda
rip: 2xNexia, Espero, Marea, Vectra
Daewoo ?
ex: Lanos, Corsa, Evanda
rip: 2xNexia, Espero, Marea, Vectra
To hovorí každý že len na prepravníku...
A potom ho vidíš na ceste, lebo treba občas vyskúšať
Som za tuning, ale toto je chorý extrém
A potom ho vidíš na ceste, lebo treba občas vyskúšať
Som za tuning, ale toto je chorý extrém
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..uz ked sme pri tom ... "navazani sa" ...LordMMX píše: že ty ešte nemáš BAN sa čudujem....
myslíš si, že on na tej vectre bude jazdiť? jedine tak z garáže na prepravník a z prepravníka na výstavu... české cesty stejne na taký lowrider stavané nie sú...
JAK SU NA TOM TVOJE "PROJEKTY" ... hmm ..??
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f ... 0#p1908259
Naposledy upravil(a) JRD McLAREN dne 31 led 2016 10:12, celkem upraveno 1 x.
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
Mně se líbí to, že se nebojíš do něčeho říznout a jít ještě neprošlapanou cestou, styl to můj není, ale pokud se to líbí tobě, tak v pořádku
life's too short to drive slow
nedělám kompromisy, žádná s úprav mě nebude omezovat auto běžně využívat. ale dík.petanek192 píše: kompromis ...
máš to taky hezký uvažoval jsem o gumě 205/35/19, jenže to už je nereálný na 9j budiž rozdíl ve stretch předku oproti zadku mení skoro znatelný hodně záleží na gumě výrobci a ochranná patka - brutální? to je úhlu pohleduPhob. píše:215/35/19 je na 9,5" hezky natažená, Jinak se těším na další fota, toto je trošku brutální projekt
pufko píše:Nie som zlomyselný ale tebe extra prajem aby ti tá guma praskla a auto si rozsekal na kusy, pretože iné si nezaslúžiš !!!!
Nie som absolútne proti tuningu...
Pufko co ti k tomu říct, asi jen to že se ti omlouvám vše vrátím do původního stavu a nacpu tam pneu 275/50/19 tak jak to uznáváš bude to už v pořádku? hlavně to na mě nikde neříkej
pro tvojí informaci takovéhle streče jsem jezdil na VC dailyně divný že se za celou dobu nikdy nic nestalo auto denně v provozu a řádný sraní sním (věčně zapřáhlá kára), to jsem viděl více roztrhaných pneu klasických rozměrů než nastrečovaných. pokud máš ještě nějakou námitku sem sní, kritika je taky třeba
Rostack - není prostor ustupovat, bejt kopírka kopírek jak je to ve světě VW a podobným kde nikdy nikdo nic nevymyslí a všeho se bojí, to není cesta pro mě...
Goldies - díkes, tak popojedem ne?
sedíme původní lem zmizel a další cm nad ním muselo uhnou pro kolo
připraveny jsou obě strany
od spodní hrany lemu se směrem nahoru obralo 90mm!!!
inspirace zde na FB stačilo se prohlédnout fotky a jít na věc
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 763&type=3" onclick="window.open(this.href);return false; přední lemy
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 763&type=3" onclick="window.open(this.href);return false; snížení
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 763&type=3" onclick="window.open(this.href);return false; zadní lemy
inspirace zde na FB stačilo se prohlédnout fotky a jít na věc
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 763&type=3" onclick="window.open(this.href);return false; přední lemy
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 763&type=3" onclick="window.open(this.href);return false; snížení
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 763&type=3" onclick="window.open(this.href);return false; zadní lemy
jedině na max! už není kam.
Pufka bych moc neřešil, jediný chorý extrém tady je on, ale co mně dneska slušně pobavilo..
Nehejtuju, Tvůj projekt jako jeden z hodně mála tady na TF stojí za sledování, ale tohle byl celkem fail..
a ve finále sem hodíš 3 odkazy, kde ses nechal inspirovat a nic proti Tvé práci, ale podle fotek to vypadá, že postupuješ víceméně stejně (aspoň, co se lemů týče), jako v odkazech a všechny 3 odkazy jsou na VW koncern..Lordík píše:bejt kopírka kopírek jak je to ve světě VW a podobným kde nikdy nikdo nic nevymyslí a všeho se bojí, to není cesta pro mě...
Nehejtuju, Tvůj projekt jako jeden z hodně mála tady na TF stojí za sledování, ale tohle byl celkem fail..
Ibiza mk3 TDI - ?ps/?Nm
BMW 330D - 150kw/410Nm
BMW 330D - 150kw/410Nm
pojmem brutální jsem to nemyslel ve špatném slovasmyslu, ba naopak projekt mě baví sledovat, jen tak dálLordík píše:- brutální? to je úhlu pohledu
aktual: ŠKODA OCTAVIA II