"Ophell Vectra B 2.0 16V turbo - The Last of the Mohicans 2"
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
- kucik
- Kontaktovat uživatele:
Re: "Ophell Vectra B 2.0 16V turbo - The Last of the Mohican
Podle fotek to ale vypadá, že to nemáš na těch tlumičích s měchy nebo jo? - až dáš měchy tak aby to šlo taky tolik dolů. JInak je teda s podivem, že tě pustí všchny klouby a kulový čep.
mazda MX-6 coupe GD 2.0 16v - summer car
peugeot 405 SRi 2.0 - ex winter car
škoda fabia 1.2 htp - daily
víkendová prácička a konečně dodělaný nárazník, do kterého se mi ani trochu nechtělo
Kuno díky
kucik vrchní příruba těsní přes 2 OO kroužky u pístnice, při vyfouknutí a to i přes zkrácené pístnice je tam počítáno s tloušťkou vrchní přiruby. jednoduše řečeno jestli při zkoušce mám měch s přírubama nebo ne je nepodstatné... bude to stále stejně vysoko
Kuno díky
kucik vrchní příruba těsní přes 2 OO kroužky u pístnice, při vyfouknutí a to i přes zkrácené pístnice je tam počítáno s tloušťkou vrchní přiruby. jednoduše řečeno jestli při zkoušce mám měch s přírubama nebo ne je nepodstatné... bude to stále stejně vysoko
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
hrozná a otravná práce, ale konečně sešito dohromady. zavařeno vybroušíno ze shora i ze spod. změna tvaru zadní části podběhu s obloučku na rovinu.
budeš dělat clean motor, nebo jak to nazvat ..že je skoro vše schovaný?
Ford Mondeo TDCI (96kw)
Škoda Fabia, taková benzínová zdechlina.....
skodíku samozřejmě,
* proto je vyřezaná celá příčka s torpédem
* odstraněná klimatizace a vše co k ní patří (klima kompresor, hadice, výměník, velký držák motoru vyměněn za jednoduchý hlavně menší
* celý systém topení to monstrum pod palubní deskou vyoperováno (u motoru se zjednodušil celý systém hadic) odstraněny ventily hadičky na topení
* systém ostřikování čelního skla jak ostřikovače s kapoty tak opět všechny hadičky nádobka s motůrkem
* teď už i stěrače s ramínky
* posilovač řízení zmizel a ta spleť hadic k tomu (nahrazeno elektrohydraulickým přestěhovaným na jiné místo) + odstraněn trubkový chladič servo kapaliny
* veškeré spoje provařený každá díra zavřena držáky odstraněny
* spodek kapoty zahlazeno 52dir
* veškeré díry po elektrice též zavařeny tahá se nosníky 50%, nebo něco zůstává pod palubní deskou 30% nebo opět odstraněno nadobro zbylých 20%
stačí ti to takle?
* proto je vyřezaná celá příčka s torpédem
* odstraněná klimatizace a vše co k ní patří (klima kompresor, hadice, výměník, velký držák motoru vyměněn za jednoduchý hlavně menší
* celý systém topení to monstrum pod palubní deskou vyoperováno (u motoru se zjednodušil celý systém hadic) odstraněny ventily hadičky na topení
* systém ostřikování čelního skla jak ostřikovače s kapoty tak opět všechny hadičky nádobka s motůrkem
* teď už i stěrače s ramínky
* posilovač řízení zmizel a ta spleť hadic k tomu (nahrazeno elektrohydraulickým přestěhovaným na jiné místo) + odstraněn trubkový chladič servo kapaliny
* veškeré spoje provařený každá díra zavřena držáky odstraněny
* spodek kapoty zahlazeno 52dir
* veškeré díry po elektrice též zavařeny tahá se nosníky 50%, nebo něco zůstává pod palubní deskou 30% nebo opět odstraněno nadobro zbylých 20%
stačí ti to takle?
děkuji ale jinak bych se spokojil s odpovědí ano
Ford Mondeo TDCI (96kw)
zavařeno vybroušeno se základem. co nebylo třeba olízla flexa
ještě před lakem je třeba myslet i na jiné okolnosti třeba zda se vám do nosníku vejde vámi zvolená převodovka. řidičův nosník drobet ubrán na výšku i šířku. uvnitř dodatečně vevařeny výztuhy o síle 5mm! aby se navrátila nějaká ta pevnost
- kucik
- Kontaktovat uživatele:
Co je ten bílý tmel na základovce a co používáš za základovku?? Díky
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jsem zvědav až tohle bude jednou hotové. Sice to není úplně můj styl, ale takto upravený Opel snad v ČR ani není
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
tak tomu se u nas vzdycky rikalo koran silnic, W8 chtel bych v tom brazdit valhalske dalnice
Držím tomuto projektu palce, už jen pro úsilí do vozidla vložené. Ovšem představa, jak se s každou úpravou auto masivně vzdaluje legálnímu provozu na silnici a pomalu se konvertuje na něco, co se poveze jen na podválu, by mne asi dost iritovala. Nebo to pak zhomologuješ?
Každopádně opravdu držím palce.
Každopádně opravdu držím palce.
www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW
noční s pátku na sobotu udělala své. ve dvou se to lépe táhne a proto tato etapa jménem podběhy je komplet hotová můžeme jít dál. otázka za zlatého bludištáka pro všechny na fotkách je usazená převodovka v mých "custom držácích" uhodne z čeho daná převodovka je?
*DINITROL nejsilnější odrezovač co vůbec znám udělá i následný fialový ochranný film! opravdu k nezaplacení, i když je pořizovací cena vyšší.
*ČERVENOHĚDÝ natíratelný základ na kovy atd. taky jedno z nejlepších co znám velice odolná věc. koupíš všude
*KAROSÁŘSKÝ TMEL (to bílé) dělají v černé / šedivé / bílé vše přelakovatelné lakem, ideální na různé spoje přechody plechů či zatáhnutí svárů (má pružnost takže nepraskne)
*BODY 950 jako finální povrch, dělá ti strukturu a též přelakovatelné lakem.
Angličáku díky vždy to potěší od člověka který má tak šikovné ruce jako ty. řeknu to takto, začíná se mi blejskat na lepší časy a když to dopadne jak má mohlo by to být papírově oficiální. říkám mohlo vše se může samozřejmě změnit a půjdu s holou tak do pár aut už nám tu jezdí co mají zapsané různé uchylárny do TP!
kucíku používám 4 základní ingredience:kucik píše:Co je ten bílý tmel na základovce a co používáš za základovku?? Díky
*DINITROL nejsilnější odrezovač co vůbec znám udělá i následný fialový ochranný film! opravdu k nezaplacení, i když je pořizovací cena vyšší.
*ČERVENOHĚDÝ natíratelný základ na kovy atd. taky jedno z nejlepších co znám velice odolná věc. koupíš všude
*KAROSÁŘSKÝ TMEL (to bílé) dělají v černé / šedivé / bílé vše přelakovatelné lakem, ideální na různé spoje přechody plechů či zatáhnutí svárů (má pružnost takže nepraskne)
*BODY 950 jako finální povrch, dělá ti strukturu a též přelakovatelné lakem.
díky za nějakou chvíly začnu prezentovat úpravy/díly které momentálně teď záměrně tajím, ale doslova podtrhnou slova která píšeš, jedinečnost...m.artty píše:Jsem zvědav až tohle bude jednou hotové. Sice to není úplně můj styl, ale takto upravený Opel v ČR ani není
a to je dobré nebo špatné? přelož to do mého kmenového jazykaKrakousch píše:tak tomu se u nas vzdycky rikalo koran silnic, W8 chtel bych v tom brazdit valhalske dalnice
Angličáku díky vždy to potěší od člověka který má tak šikovné ruce jako ty. řeknu to takto, začíná se mi blejskat na lepší časy a když to dopadne jak má mohlo by to být papírově oficiální. říkám mohlo vše se může samozřejmě změnit a půjdu s holou tak do pár aut už nám tu jezdí co mají zapsané různé uchylárny do TP!
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
...hhhhmmm GETRAG prevodovka....
..z coho len tak moze byt .. ??
a este k tomu radenie na lanovody ...
..z coho len tak moze byt .. ??
a este k tomu radenie na lanovody ...
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
vypada to jak neco z koncernu
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
ale prdlajz..
je to stihacka F23 ...
..len aby pan neostal prekvapeny, ked mu nebudu sedet poloosi ..
..a nebude vedet prist na to, ze preco ...
je to stihacka F23 ...
..len aby pan neostal prekvapeny, ked mu nebudu sedet poloosi ..
..a nebude vedet prist na to, ze preco ...
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
- LiberaleMiguel2
Taky to teda není můj styl, ale je radost pohledět jak ti to jde od ruky a už se to začíná rýsovat. Výsledek určitě vzbudí spoustu pozornosti. Prostě paráda
Ale měl bys říct tomu pánovi v bílém plášti, že potřebuješ víc těch bonbónů co ti dává
Ale měl bys říct tomu pánovi v bílém plášti, že potřebuješ víc těch bonbónů co ti dává
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
začína to fakt vyzerať ako projekt ktorý bude stáť na vlastných kolesách. počítam, že v zime to jazdiť nebude, keďže žiadne kúrenie. či budeš mať vyhrievané sedačky a výfuk pôjde cez kabínu?
chválim projekt, je to super, toľko času, energie, peňazí. som zvedavý na výsledok. poznám hromadu ľudí čo nadávajú na opel, ale sú to vďačné autá aj na tuning. nie ako koncern, kde začínaš tuning tým, že musíš privariť zadnú nápravu aby neodpadla.
chválim projekt, je to super, toľko času, energie, peňazí. som zvedavý na výsledok. poznám hromadu ľudí čo nadávajú na opel, ale sú to vďačné autá aj na tuning. nie ako koncern, kde začínaš tuning tým, že musíš privariť zadnú nápravu aby neodpadla.
Daewoo Leganza 2.0 16V CDX bordová - ABS/TCS,ABG,DigiAC,Wifi,GPS,Park.sensor
Daewoo ?
ex: Lanos, Corsa, Evanda
rip: 2xNexia, Espero, Marea, Vectra
Daewoo ?
ex: Lanos, Corsa, Evanda
rip: 2xNexia, Espero, Marea, Vectra
Koukám, že vectra stále na operačním sále pomalu ale začíná vypadat k světu ,závidím Ti tu Tvoji trpělivost, jen tak dál
ps: ta převodovka je mi nějaká povědomá, neměla jít jinam ?
ps: ta převodovka je mi nějaká povědomá, neměla jít jinam ?
Opel Astra F C20XE
- kucik
- Kontaktovat uživatele:
Má tohle nějaké pokračování, nebo další konec?
....čas nelze zastavit neuvěřitelně letí poslední příspěvek před rokem docela se stydím
* Mirdo, ano stále se operuje, operuje najednou koukám já pitvám, já pitvám těžkoooo nemůže, jsem padne jako by tam byla odjakživa.
* kucíku, samozřejmě to má pokračování. během uplynulého roku jsem řešil několik pro mě podstatných životních změn. od odstěhování se od maminky přes práci atd. jeden ze zásadních důvodů proč jsem nemohl na autě pokračovat že nebylo kde. poslední práce se dělala na staré dílně která prodělala srovnáním se zemí kvůli výstavbě nových bytových jednotek. proto se v tu dobu musela moje 2 auta přestěhovat na "chvilku" pod plachtu ke kamarádovi do stodoly a nastalo věčné hledání dílny nové. a co si budeme povídat české budějovice nehýří moc volnýma prostorama "za rozum" v tuto dobu nastal hledací boj na dobrých cca 7měsíců? kdy se s kamarádem objelo nespočet dílniček, prostě klasický příběh jak od hororu, dílny buď totálně rozpadlé, nepoužitelné, malé, daleko nebo brutálně předražené že by to ani měsíční plat neutáhl.
...pak to přišlo slovo dalo slovo "garáž" s prostorem (400m2) + 3ři opravdu velké řadovky (jedna čistě lakovna, druhá skladovací prostor a poslední rozvod elektriky a sem tam něco na sklad) kam člověk schová snad opravdu všechno jedná se o letecký hangár zde u nás na letišti s tunama asfaltu kolem. Náš pohled a úsměv naznačoval že je právě toto přesně co potřebujeme. je tu klid v okolních hangárech podobní démoni, máme svoje hasiče, ochranku a obří prostory (cesty) pro testování snad čehokoliv.
fotky těsně při prvním nastěhování.
info k autu? spousty změn. od motoru, brzd, podvozku, tak přes vizuální vesměs už maličké změny, konečně se to rozjede zima bude dlouhá je na co se těšit. protože zatím co jsem nemohl k autu vymýšlel a nakupoval díly spousty dílů
* Mirdo, ano stále se operuje, operuje najednou koukám já pitvám, já pitvám těžkoooo nemůže, jsem padne jako by tam byla odjakživa.
* kucíku, samozřejmě to má pokračování. během uplynulého roku jsem řešil několik pro mě podstatných životních změn. od odstěhování se od maminky přes práci atd. jeden ze zásadních důvodů proč jsem nemohl na autě pokračovat že nebylo kde. poslední práce se dělala na staré dílně která prodělala srovnáním se zemí kvůli výstavbě nových bytových jednotek. proto se v tu dobu musela moje 2 auta přestěhovat na "chvilku" pod plachtu ke kamarádovi do stodoly a nastalo věčné hledání dílny nové. a co si budeme povídat české budějovice nehýří moc volnýma prostorama "za rozum" v tuto dobu nastal hledací boj na dobrých cca 7měsíců? kdy se s kamarádem objelo nespočet dílniček, prostě klasický příběh jak od hororu, dílny buď totálně rozpadlé, nepoužitelné, malé, daleko nebo brutálně předražené že by to ani měsíční plat neutáhl.
...pak to přišlo slovo dalo slovo "garáž" s prostorem (400m2) + 3ři opravdu velké řadovky (jedna čistě lakovna, druhá skladovací prostor a poslední rozvod elektriky a sem tam něco na sklad) kam člověk schová snad opravdu všechno jedná se o letecký hangár zde u nás na letišti s tunama asfaltu kolem. Náš pohled a úsměv naznačoval že je právě toto přesně co potřebujeme. je tu klid v okolních hangárech podobní démoni, máme svoje hasiče, ochranku a obří prostory (cesty) pro testování snad čehokoliv.
fotky těsně při prvním nastěhování.
info k autu? spousty změn. od motoru, brzd, podvozku, tak přes vizuální vesměs už maličké změny, konečně se to rozjede zima bude dlouhá je na co se těšit. protože zatím co jsem nemohl k autu vymýšlel a nakupoval díly spousty dílů
poslední seznámení našeho odpočinkového hnízdečka lásky a jeho zabydlení po půl roce užívání... díky dalším kamarádům jsme spíše skládka a vetešárna než garážička pro zrození více projektů i ostatních "členů" co jsme přizvali k sobě pod svá křídla
Parádní prostor....nechcete mne tam taky ?
www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné parkování, taky bych něco takového chtěl... už mě nebaví objíždět garáže po celém městě
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
anglicaka k sobe neberte, nadela vam z vozu gauce.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen)
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pouzije vase auta jako darce plechuAR166 píše:anglicaka k sobe neberte, nadela vam z vozu gauce.
Audi Coupe Quattro
Angličáku, pochybuji že se ti bude chtít dojíždět s Opavy nebo co to máš v avataru, jinak vymyslet se dá ledacos.
m.artty ani nevíš jakej je to super pocit nemít nic u baráku, před barákem, narvanou garáž, narvanou garáž u souseda, díly po kamarádech a mít to na jednom místě vše pohromadě
klucí to by byl rychlej processsss
m.artty ani nevíš jakej je to super pocit nemít nic u baráku, před barákem, narvanou garáž, narvanou garáž u souseda, díly po kamarádech a mít to na jednom místě vše pohromadě
klucí to by byl rychlej processsss
Co to stoji mesicne jestli to neni tajné?