Peugeot 206 GTI 138 by Rejty..Podzim je tady:)
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: Cinnamon Razzles....nove kola
natřel, ale jak je to barva s dost velkou hustotou tak to není moc poznatFubuTomas píše:tyjo,ty jsi ten motorák natřel štětkou?

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
měl sito střiknout akrylem, alkyton při natíraní štětkou sice nejde skoro poznat a je pěkně hladký ale při sebemneším narušení se po vytvrdnutí loupe a je dost křehký..
BIGPAPA píše:natřel, ale jak je to barva s dost velkou hustotou tak to není moc poznatFubuTomas píše:tyjo,ty jsi ten motorák natřel štětkou?pochybuju že marcel pojede s autem na soutěže Šou end Šájn
vůbec jako:D a ten motor je tak velkej že tam skoro neni nic videt
sem dneska delal kamosovi znak 3m karbon folii

DOMANSKY....Peugeot pozitivní...asi sem už ze Lva na hlavu:D ale porád mne baví
sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Re: Cinnamon Razzles...

prvni vlašťovka:D
všechna eletrika v motoru funguje.ALE..... při otočení klíčku do startovací polohy motoru se mne to celé vypne zhasne a praskne pojistka vpojistkove skříni v motorovem prostoru..... Mohl by to byt nejaky šlus na startéru??? jinak mne nic nenapadá...očka u kostřících kabelů jsem obrousil a očistli..tam problem nebude..ale co starter????nic jineho mnenenapadlo
rejty píše:všechna eletrika v motoru funguje.ALE..... při otočení klíčku do startovací polohy motoru se mne to celé vypne zhasne a praskne pojistka vpojistkove skříni v motorovem prostoru..... Mohl by to byt nejaky šlus na startéru??? jinak mne nic nenapadá...očka u kostřících kabelů jsem obrousil a očistli..tam problem nebude..ale co starter????nic jineho mnenenapadlo
a mlčoch kupodivu mlčí

dík za radu:D:D:D:D
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš někde špatně průchodku, kde by mohla být poškozená izolace a zkravovat se to tam?
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
to bude tím, že je to francouz nooo

Na muj vkus moc štětko style 

Ford Fiesta mk3 styling aneb auto ze vsi :-)http://www.kesam.cz
Provádíme STROJNÍ LEŠTĚNÍ ALU KOL i ruční kompletní renovace alu svařování navařování hran rovnání lakování leštění límcu čelních ploch kdo co chce to dostane stačí se ozvat!
Provádíme STROJNÍ LEŠTĚNÍ ALU KOL i ruční kompletní renovace alu svařování navařování hran rovnání lakování leštění límcu čelních ploch kdo co chce to dostane stačí se ozvat!
na TC to fakt nemam a Alkyton svuj učel splni...nebo co vtom vidis za problem?:)
problem je ten že vzít díl a naplatlat ho celý barvou je prostě barbarské. ono to mnohem líp vypadá když to rozděláš vyčistit přetěsníš zrepasuješ, případne ložiska vyměníš atd. díly hezky stříkneš a určitě ne alkytonem to je předražené sra*ka. základ epoxid a vrch polyurethanovou barvou by to bylo lepší. třeba použít 2-3 b\rvy nějak to sladit... a pak to sešroubuješ a máš to jak nový. a šroubky se hezky blýskají....
Asi tak, TC je picovina.. koho ma bavit behat s hadrikem kolem auta cely den... porota je tez vymastena protoze kdyby byla normalni tak ti nekouka do podbehu jestli tam nahodou nemas trosku spiny
dekuji ale nechci
at je to hezky ale UCELNY, myslim ze rejty si jede presne timhle stylem a vi co chce

at je to hezky ale UCELNY, myslim ze rejty si jede presne timhle stylem a vi co chce

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

To mu radíte brzo, když už to má složené

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Kdybych nemel v plánu přetěsnit motor(krom tesnění pod hlavou),udělat rozvody a opravit převodku řízení, tak ho netahám ven... a při te přiležitosti se opravili na te kastli asi 4 mista kde to fakt rezlo..jinak to nemelo cenu řešit..maximalne cely spodek auta očistit a proč bych měl stříkat třeba tu navoskovanou část podlahy auta....co se tyče převodovky tak sem ji napatlal,ale očistil zvenku a zevnitř,vyměnil převodový olej,dostalo nové ložisko spojky(přítlačák a lamela něco jestě najezdí)...Někomu to přijde třeba humpolácké,ale mně zrovna moc ne. Na to kde to auto mam,kde na tom pracuju.. všechny díly co jsem měl v ruce prošli očistěním,obroušením,zbavením rzi odrezovačem,natřením základovou barvou a "napatlaním" Alkáčem..já ho mám za levno tak proč to nevyužíta pro mne je to mnohem pohodlnější než řešit nějaký stříkaní:)
Jinak na aute přibyli komplet 283 mm kotouče místo 266 mm,objednány dopředu opletené hadice GOODRICH,nové čepy,tyčky řízení(zas alkyton),mám objednané ramena...Hledám nápravu z 206 SW(má o 2 stabilizační ramena navíc= lepší stabilita)a Mám konečně vybraný podvozek AVO UK (jen tenhle měsic došly Love,tak musim počkat)....
Jinak na aute přibyli komplet 283 mm kotouče místo 266 mm,objednány dopředu opletené hadice GOODRICH,nové čepy,tyčky řízení(zas alkyton),mám objednané ramena...Hledám nápravu z 206 SW(má o 2 stabilizační ramena navíc= lepší stabilita)a Mám konečně vybraný podvozek AVO UK (jen tenhle měsic došly Love,tak musim počkat)....
A co GAZ? nevyjde levneji?
nevim to jsite....nikde zadny cenik sem nenaselll...ani tu značku neznam. Kazdopadne Avo UK tady od MK racing vyjde na 19500....nebo nejaké nápady pro jiný kvalitní podvozek? Poradit si nechám:)
tak už startujem..byl zaseklý startér a špatné + od spínačky
http://www.ebay.co.uk/itm/GAZ-COILOVERS ... 20b6aaf58d" onclick="window.open(this.href);return false;
http://gazcoilovers.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://gazcoilovers.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
hodne pekna cena...neco takoveho sem potřeboval:) diky moc Ape
Nz, gaz je kvalitka...srovnal bych to klidne s Avem 

tak jsme to vzali "flexou v hadru" čili tempem na staré laky,protože tomu laku už nebylo pomoci a rovnou navoskoval před zimou Želvou... Brzo se budu stěhovat do Třebenic,tak pude se mnou i auto:D takže Gombi,Woody a já budem trohka:D na to se celkem těším. Mno a přidávám fotku jak u nás nedávno mrzlo:D:D:D:D
Další plány co jsou je jasný...podvozek,na ten už šetříme:),kola tam mám zatim z P205GTI.přijdou jiná.keskiny prodávám,lak..výfuk poskládat z nerezových trubek a povařit si svody jako kopii svodů z 2,2 16v motoru. Ale hlavně že to jezdí:D

tohle se mi líbí jak mrzlo:D

Další plány co jsou je jasný...podvozek,na ten už šetříme:),kola tam mám zatim z P205GTI.přijdou jiná.keskiny prodávám,lak..výfuk poskládat z nerezových trubek a povařit si svody jako kopii svodů z 2,2 16v motoru. Ale hlavně že to jezdí:D

tohle se mi líbí jak mrzlo:D

tempo před lakem ? tě bude lakýra milovat
muj ukol? sp(r)asit svět:)opravy a upravy vozu 739208725
lakovat to beztak budu nechávat až nekdy v dubnu:D
Nedavej na to tempo - blbě ale strašně blbě se to pak brousí a ve finále jsou tam třeba místa kde ti nepřilne ani metla ani lak takže tam máš takový důlky...jestli chceš lakovat tak to nech pořádně zvětrat... a žádné tyhle brusný pasty...
dik za tip:D zvětrá to určitě:..jen skoda ze je takovy hnus pocasi:( se neda nic delat). ale presto sem vybral z auta pár věcí na potáhnutí a nektere na zdokonaleni:)
koukam že jsi natiral prevodovku alkytonem mas snim nakou zkusenost? a treba napravu ramena atd. atd.. jsi taky dělal alkytonem? nebo nakou jinou znackou? slysel jsme ze neni barva jako barva
že treba ,,hemerajtka,, je uplne na prd na takovyhle veci jako je treba rameno, naprava atd...

nejkrasnejsi pohled na svet je z VW sedacky 
VW Transporter, VW brouk speedster, VW polo GTi 16V

VW Transporter, VW brouk speedster, VW polo GTi 16V