... píše:koukam že jsi natiral prevodovku alkytonem mas snim nakou zkusenost? a treba napravu ramena atd. atd.. jsi taky dělal alkytonem? nebo nakou jinou znackou? slysel jsme ze neni barva jako barva že treba ,,hemerajtka,, je uplne na prd na takovyhle veci jako je treba rameno, naprava atd...
Hammerite má totiž takovou pórovitou strukturu. Ona chytne na zrezlém, drží tam, ale pokud to dáš na opískované věci, tak ti to pod tím časem bude reznout, protože tam proniká vlhkost
ja tim natiral všechno..stejne jako tommís s VW clubu co má GIV....ten natřel taky pul auta a drzi to:)..chce to jen porádne pripravit ty dily:)obrousit od vetsi rzi a odmastit a pak to drzi dobre
DOMANSKY....Peugeot pozitivní...asi sem už ze Lva na hlavu:D ale porád mne baví
sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM
po roce a půl jsem vyzvedl značky z depozitu a o5 jsem se vrátil ke starým kolům 17" Platin. zbývá jen opravit lemy a maličkosti:) chtěl bych sehnat ještě jednu sadu kol 17" z RC....
krom laku jsme s kamarádem vymymsleli nové poskládání zadní nápravy kombinací nápravy z 206 SW + torzka GTI a stabilizátory z 1,6 16V... ale jelikoz ted sypu zas prachy do bydleni tak uvidíme...uz to nebudu hrotit.. Dnes jsem po roce a půl vyzvedl značky z depozitu,tak se tesim az se zajedou ty větší brzdy a snad to bude fungovat v pohodě:)
na 206 jsou idealni 16"...ale 15" nechci vzhledem k tomu ze na aute jsou 283 mm kotouce a s brzdicema jsou v 15" na 3 mm od disku....v plánu jsou i jine brzdiče od bremba..ale to jindy..
se tesim jak malej jarda..jsem se rok a půl neprojel:)
btw..ted to stoji na 15" a prijdou mi moc mrnavy.....
tak jsem koupil tohle s olejem na vypraní..porád jsem vymyšlel jak to sani vylepsit nebo udelat jinak aby to fungovalo..ale proste origo vlozka do filtrboxu bude asi opravdu nejlepsi způsob..nebo mi nejak poradte:)
Chtel bych koupit svody 4-2-1+ sportovni katik od Ashley..je to dobry napad?????
A stálo to za to? Obyč peugeot s lakem místy v plniči...Rok a půl v piči
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
když to nahřeješ tak jen spáliš zinek a bude ti to zevnitř reznout, i kdybys to nahřál do ruda tak tam ten plech už nevrátiš protože je roztáhly podélně a je pro něj snažší se dovnitř probořit než se zpátky zhutnit - stahnout. Takže tam budeš mýt takové propadlé zuby, je to lepší nechat tak pokud nechceš měnit lemy. Jednou jsem takhle vytáhnutý lemy - i když možná trochu mín a hlavně neměl takhle vytáhly jen okraj ale byl vytáhlý celý, zaklepal normálně za studen pomaličku a pak překitoval a zastříkl samozřejmě v hraně byl kit a jak od kol lítaly kamínky atd tak se to obíjelo až se to uplně okousalo ta hrana...myslím že je jednoduší to nechat než se stím hrat...ale kdyby jsi to mermomocí chtěl tak 300-400g kladivko a lehce klepkat pohraně na stokrat ale za výsledek neručím
takže moje první amatérské klepání kladívkama dopadlo takhle....měli jste pravdu s tim probořením....a vrátilo se to celkem v pohodě,jen trpělivost to chtělo....v tom nejvetším ohybu se tomu vůbec nechtělo..ale aspon trochu to ělo a vypadá to lépe:)
Na tohle jsem se už nemohl dívat
PŘED:
PO:
a druha strana
Díky kluci, mno fotky sou jaké jsou. na to že to fotim starou 350D canonem:D
.... mno 17" jsou ožehavé téma na mém autě..ale k GTI prostě patří....i Peugeot do některých zemí měl homologované 17" kola.tak proč je tam nemít... Jen jsem jeste nenarazil na origa ve stejné velikosti, ale sním o uplně jiných ..OZ ultralegghera:) myslim že by hodně prospěli:)
Bordel na haupně kryje bordel po ní...a mne se prostě ta koženka líbí:)
a aby vám to nebylo líto..tak večer něco zas přihodim