tak to je opravdu dobrej projekt
kamarád je blázen do trabíku, pár jich má.Právěže tuhle jsme se bavili o tom, že ví o nějakým čtyřtaktním waranovi.První, co mi napadlo, byla zástavba G40....ale to jsou jen sny, ikdyž je to moc krásná představa.Takže držím palce
Breakthru píše:tak to je opravdu dobrej projekt
kamarád je blázen do trabíku, pár jich má.Právěže tuhle jsme se bavili o tom, že ví o nějakým čtyřtaktním waranovi.První, co mi napadlo, byla zástavba G40....ale to jsou jen sny, ikdyž je to moc krásná představa.Takže držím palce
s G60 by vznikla nedotaciva potvora i za pouziti spery podle meho
Breakthru píše:tak to je opravdu dobrej projekt
s G60 by vznikla nedotaciva potvora i za pouziti spery podle meho
to byl jen nápad, takový to uvažování....já zůstanu u RWD
Do warťáka bych silnější motor nedával už auto o sobě se do zatáček kroutí jak žvejkačka...
Barva na límcích opravdu byla kontrolní... středy se ¨budou teprve lakovat...
Aktuálně: První kolo hotovo - teda jen límec...
Mohl jsi udělat rovnou laďák ne? Když už swap a výroba výfuku Jinak jsem zvědavý jak to dopadne.Viděl jsem už Trabanta s motorem z Pola 1,6 a jede to fakt úžasně.
AntonioGT píše:Mohl jsi udělat rovnou laďák ne? Když už swap a výroba výfuku Jinak jsem zvědavý jak to dopadne.Viděl jsem už Trabanta s motorem z Pola 1,6 a jede to fakt úžasně.
Nějak nevim proč ladit výfuk... nějak to pro mě postrádá smysl, zvlášť když to na 4T motoru neudělá takový nárůst výkonu a pro mě naprosto zbytečně vynaložené peníze na "nenápadné" auto...
AntonioGT píše:Mohl jsi udělat rovnou laďák ne? Když už swap a výroba výfuku Jinak jsem zvědavý jak to dopadne.Viděl jsem už Trabanta s motorem z Pola 1,6 a jede to fakt úžasně.
asi takhle: seriovy vyfuk je konstruovany pro seriove vyplachovani valce... pokud udela ladeny vyfuk a zachová plneni valce tak vyfuk bude zbytecne predimentovany a jedine co tim zmeni bude vykon u urcitem pasmu otacek (nikoli jeho maximalni hodnota) a zvuk motoru (az 90% zvuku "ne hlasitost ale zbarveni" udavaji prave svody motoru) takze nevidim duvod proc delat vyfuk na seriovem motoru
Pecka!!! Já bych to nelakoval, nech to "hnusný" anebo třeba matná černá?
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Starlet píše:Pecka!!! Já bych to nelakoval, nech to "hnusný" anebo třeba matná černá?
To zas ne... to auto nemá klimu a srazy jsou jen v létě... Barvu nějakou ještě vymyslim... teda jestli nějaká bude... stejně by mě to čekalo až někdy příští sezónu...