Porsche 924
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: Porsche 924
no a to prave nepojde bude tam musiet ostat
a ten treba prerobit uvazujem nad "weber" + ostra vacka
ale to by som predbiehal
a ten treba prerobit uvazujem nad "weber" + ostra vacka
ale to by som predbiehal
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
ja som to mechanicke vstrekovanie raz riesil na A80 ke...
a po pol hodine my bolo jasne, preco bolo to auto take lacne....
a po pol hodine my bolo jasne, preco bolo to auto take lacne....
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
asi vsetko....
..jake problemy ma to tvoje ..??
ked tak mi to do spravy SZ nejak popis...chovanie motoru..spotreba..
ale nedavam tomu moc velku sancu...
..jake problemy ma to tvoje ..??
ked tak mi to do spravy SZ nejak popis...chovanie motoru..spotreba..
ale nedavam tomu moc velku sancu...
proste vstrikovani paliva do zavreneho ventilu a nekontrolovatelne stoji za hovno,....
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
je tam prerobeny sitic na manual
neviem ani ako je zapnuty hmm
auto my ide ale zda sa my ze mam bohatu zmes
spotreba tak to neviem moc na nom nejazdim
neviem ani ako je zapnuty hmm
auto my ide ale zda sa my ze mam bohatu zmes
spotreba tak to neviem moc na nom nejazdim
Ještě jsem neviděl tak dokurvený Porsche. Divím se, že to sám nevidíš...
Prachy to chtělo narvat spíš do renovace, ne do světýlek a podobných hraček. Vždyť jsou to absolutní nesmysly.
Prachy to chtělo narvat spíš do renovace, ne do světýlek a podobných hraček. Vždyť jsou to absolutní nesmysly.
Do you love me?
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/
- LiberaleMiguel
J8 fakt nechápu, že tady každý musí auto uvádět do origo stavu a když to náhodou dělá jinak(PODLE SEBE) tak je všechno špatně
Leberale: Jenže je tuning a tuning... Každej se tu tlemí, když někdo na škodku dá nějakou píčovinu, ale se to samé stane u porsche, tak mu máme vychvalovat, jak je king? Pro mě za mě, ať si každej kurví auto jak nejlíp umí (já taky kurvim relativně raritní škodovku), ale holt musim být smířenej s tím, že jsou negativní ohlasy.
Mno asi tak nejak lidi pochopili, auto je nejhezci tak jak vyjede z tovarny...
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
vas musia strasne zrat tie svetla :p ale vratme sa k necomu dvolezitejsiemu a to vstrekovaniu. ide von a nahradia ho 2 webre
- LiberaleMiguel
jak rekl Matt Leblanc v Top Gearu: Vy tady v Evrope auto koupite a jste s nim spokojeni tak jak ho vam naserviroval vyrobce, my v americe se proste chceme odlisovat
Asi holt ne vsichni evropani mysli evropsky
A todle vstrikovani uz bude v pohode ?
Asi holt ne vsichni evropani mysli evropsky
A todle vstrikovani uz bude v pohode ?
dufam ze ano a malo by to byt aj lepsie
jak ti jde to kurveni funky?Skury píše:Leberale: Jenže je tuning a tuning... Každej se tu tlemí, když někdo na škodku dá nějakou píčovinu, ale se to samé stane u porsche, tak mu máme vychvalovat, jak je king? Pro mě za mě, ať si každej kurví auto jak nejlíp umí (já taky kurvim relativně raritní škodovku), ale holt musim být smířenej s tím, že jsou negativní ohlasy.
uz jsem nikde dlouho nic necetl. mas to nekde na nejakym foru?
Kurvení mi jde dobře.
Nedávám už dlouho žádný info nikam na net. Čeká mě teď legalizace zástavby motoru a úprav...
Nedávám už dlouho žádný info nikam na net. Čeká mě teď legalizace zástavby motoru a úprav...
Naposledy upravil(a) Skury dne 26 říj 2012 11:39, celkem upraveno 1 x.
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Kolego, jde o to, že když auto dáváš veřejně někam na forum, tak se chceš pochlubit a vyvolat diskuzi. Není nic špatného na tom, když někdo slušně napíše, že se mu to auto nelíbí a proč, stejně tak je správně, když auto někdo pochválí - toto je podstata diskuzních fór, TF nevyjímaje.LiberaleMiguel píše:J8 fakt nechápu, že tady každý musí auto uvádět do origo stavu a když to náhodou dělá jinak(PODLE SEBE) tak je všechno špatně
My, zkušenější, už za ty roky víme, že ne všechno, co je na autě sériové, je špatně, že není třeba na auto přidělávat křídla, neony, diody a kilogramy kytu. Až z toho vyrostete (a já doufám, že brzy), tak pochopíte, že je "odlišovat se" a "odlišovat se". Toto Porsche bude, bohužel, terčem posměchu všech rozumně uvažujících lidí, protože dávat neony (nebo diody) na tak krásného veterána je, dle mého názoru, zcela zcestné (nebo jsi někdy viděl neony na autě ze 70. let?). Ostatní to možná ocení, ale já mezi ně nepatřím. Takto staré auto si zaslouží důkladnou renovaci a minimum změn nad rámec sériového stavu (a to zcela odhlížím od veteránské hodnoty auta při případném budoucím prodeji).
Za mě tedy palec dolů.
- LiberaleMiguel
vidíš a to je to, že to prostě neumíš napsat bez obrovské dávky arogance, že prostě co je podle tebe správně, je jedine to správně a rozumné a bla bla bla Někdo třeba chce mít na veteránovi ze 70. let tuny kitu, laminátu, žárovek a třeba aji vodotrysk, je to jeho věc. Můžeš napsat líbí/nelíbí a ne kecy o tom, že až z toho vyroste, dostane rozum atd atd atd.....
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nesmíš být tak vztahovačný, na mém příspěvku není nic arogantního, jsou to jen moje letité zkušenosti z mého Nexia projektu a aktuální stavby veterána (a neříkám, že správné). A ano, mám právo napsat, co je podle mě správně, stejně jako máš to právo Ty a kdokoli jiný. Pochop, že mě je úplně jedno, co ten člověk s tím Porsche dělá, jen jsem cítil potřebu napsat, co si o tom myslím. Toť vše.LiberaleMiguel píše:vidíš a to je to, že to prostě neumíš napsat bez obrovské dávky arogance, že prostě co je podle tebe správně, je jedine to správně a rozumné a bla bla bla Někdo třeba chce mít na veteránovi ze 70. let tuny kitu, laminátu, žárovek a třeba aji vodotrysk, je to jeho věc. Můžeš napsat líbí/nelíbí a ne kecy o tom, že až z toho vyroste, dostane rozum atd atd atd.....
- LiberaleMiguel
No vidíš, takhle to zní mnohem líp
tajk ten moj "kolotoc" dostanene nove pluca
uz su doma w.........e
uz su doma w.........e
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
no som zvedavy jak to dopadne....
Naposledy upravil(a) JRD McLAREN dne 29 říj 2012 08:43, celkem upraveno 1 x.
looool člověk sem příjde po takové době a takové překvapení. Ser na webery, dal bych elektrickou turbínu + píšťalku do výfuku a nalepovací bremba
Ono nejde jen o nějaké světýlka ale o vkus majitele který zavání (dost) tuzingem.
edit: a to jsem tomuhle projektu docela fandil
Ono nejde jen o nějaké světýlka ale o vkus majitele který zavání (dost) tuzingem.
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
NOW: TDpoVWa GIII
Uklidni se, v tomhle projektu se smí pouze chválit, jinak tě pán se stříbrnym tunink hundajem zlynčuje.Rolljoin píše:looool člověk sem příjde po takové době a takové překvapení. Ser na webery, dal bych elektrickou turbínu + píšťalku do výfuku a nalepovací bremba
Vkus majitele i úpravy jsou snad jeho věc ne?
Pochval, nebo se zdrž komentáře
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
ja som nepovedal ze chvalit ale povedat svoj nazor
a za davam do auta aj triska stylingu no boze
a tim akoze cistokrvnym tunerom len jedno
a za davam do auta aj triska stylingu no boze
a tim akoze cistokrvnym tunerom len jedno
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
podsvietenie? hm... ešte interier ok... ale čo sa exterieru týka, keby bolo žlté... dajme tomu... ostatne, okrem toho že je to o papiere, čo z toho?
Daewoo Leganza 2.0 16V CDX bordová - ABS/TCS,ABG,DigiAC,Wifi,GPS,Park.sensor
Daewoo ?
ex: Lanos, Corsa, Evanda
rip: 2xNexia, Espero, Marea, Vectra
Daewoo ?
ex: Lanos, Corsa, Evanda
rip: 2xNexia, Espero, Marea, Vectra
můj názor na neony? když je to pěkně udělaný asi bych s tím tak přehnanej problém jako mají někteří já osobně neměl... za nějaký ty léta co jsem nastudoval z tuning časopisů a internetu tak kdysi "pojem neony" začal mizet pryč s aut... nějakou dobu lidi byli rádi že je to pryč křídla a podobný rychle a zběsile samozřejmě je to o lidech co si na to své auto patlají, ale říkám to velmi nerad s neony se opět začínám potkávat čím dál více jako by se ta doba vracela zpět když už tuhle vracející se modu trpět tobě komzo bych poradil neony buď zahoď nebo pokud si to nenecháš rozmluvit udělej to tak aby byly nějak více rozptýlený a hlavně po celé délce auta sám vidíš že na bokách jsou krátký a určitě bych zvolil nějakou jinačí barvu která by se k autu hodila žlutá či bílá. a nejhorší věc která by se trpět neměla už nikde jsou barevné varianty typ jiná barva interiér jiná kufr jiná podvozek... poslední co ze mě vypadne když zahodíš ty neony co máš u plata s repráky bude to mnohem lepší... jak říkám držel bych se jediný barvy toť můj názor
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
lordik: krasne si to napsal... jinak, ja bych si taky dal na auto bilej podsvit.. ale az tehdy, kdy je vse hotove a vse bezvadne funguje
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
- LiberaleMiguel
když ony ty neony to je taková prkotina hotová za jedno odpoledne a udělá to takovou radost taky jsem je tam měl dřív než jsem měl namontované nárazníky ale to aji z praktického hlediska
mozno by bolo lepsie zlte ale viac investovat do svetiel nechcem a papier to by som stym musel jazdit ale je to len pre moje potesenieLordMMX píše:podsvietenie? hm... ešte interier ok... ale čo sa exterieru týka, keby bolo žlté... dajme tomu... ostatne, okrem toho že je to o papiere, čo z toho?
dakujem za nazor o niektorych veciach budem uvazovatLordík píše:můj názor na neony? když je to pěkně udělaný asi bych s tím tak přehnanej problém jako mají někteří já osobně neměl... za nějaký ty léta co jsem nastudoval z tuning časopisů a internetu tak kdysi "pojem neony" začal mizet pryč s aut... nějakou dobu lidi byli rádi že je to pryč křídla a podobný rychle a zběsile samozřejmě je to o lidech co si na to své auto patlají, ale říkám to velmi nerad s neony se opět začínám potkávat čím dál více jako by se ta doba vracela zpět když už tuhle vracející se modu trpět tobě komzo bych poradil neony buď zahoď nebo pokud si to nenecháš rozmluvit udělej to tak aby byly nějak více rozptýlený a hlavně po celé délce auta sám vidíš že na bokách jsou krátký a určitě bych zvolil nějakou jinačí barvu která by se k autu hodila žlutá či bílá. a nejhorší věc která by se trpět neměla už nikde jsou barevné varianty typ jiná barva interiér jiná kufr jiná podvozek... poslední co ze mě vypadne když zahodíš ty neony co máš u plata s repráky bude to mnohem lepší... jak říkám držel bych se jediný barvy toť můj názor