MEDwjet píše:na česky srazy to zapadne dokonale
No myslim ze nezapadne a o to za urcitych okolnosti bude jedine dobre.Nedelam to proto,aby zapadal do prumeru,proto tolik uprav,chromova kola a flip flop..
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
MEDwjet píše:na česky srazy to zapadne dokonale
Aha,no tak to je pro me teda opravdu novinka.Mr.Bean píše:Chlapce usata. Sem nactiletej jouda, kterej ma sic ridicak ale nema penize na koupi auta a jeho provoz. Coz je pro me porad lepsi nez jezdit v takovym hybridovi. A jestli sis nevsim, tak sem psal, ze nikomu neberu jeho nazor, tak mi nevycitej muj. Kdyby se museli vsichni vyjadrovat jenom kladne, tak by to bylo diskusni forum uplne k nicemu.cooky píše:Takove chytraky ...to mam opravdu nejradeji...viz ze by me docela zajmalo,v cem jezdis ty??Mr.Bean píše:V tom bych se stydel jezdit. Ale nikomu neberu, ze se mu to libi a mysli si, ze tohle ma nejakej smysl.
Kdyz nekdo do nesmyslnych uprav nasype ctvrt milionu, je to jeho blbost a me to moc nezajima, ono totiz nejde o to kolik do toho nasypes chechtaku... Kdyz ma nekdo vkus a zdravej rozum, muze mit pekny auto i bez statisicovych investic. A osobne bych radsi opravdu jezdil seriovym pazoutem, nez tim tvym upravenym za strasne penez s cimz bych se sice mohl skvele vychloubat, ale to by nepomohlo tomu, ze je to strasny a nesmyslny(jak sem rek, dle mne...). Nehlede na to, ze bych si za ty prachy radsi poridil neco uplne jinyho, ale o to tu nejde...cooky píše:Aha,no tak to je pro me teda opravdu novinka.
To jsi prvni,kdo by radeji smatlal po svych,nez si vozil prdel v aute,do jehoz uprav nekdo nasypal ctvrt milionu...A nazory ti neberu,jen by jsi pri psani mel zacit pouzivat i rozum....
Bud v klidu,me se za sve mysleni omlouvat nemusis.Ale vidis,jak dokazes menit nazor,coz me vzhledem k tvemu veku az zase tak moc neprekvapuje.Predtim jsi napsal,ze nez to moje auto,tak radeji nic,ted pro zmenu,ze by jsi si za ty prachy poridil seriovku....no prijde na to...ale jestli si zastance seriovych vozu,tak teda vubec nechapu,co delas na tomhle foru...a nebo ze by ti delalo dobre jen kritizovat???Mr.Bean píše:Kdyz nekdo do nesmyslnych uprav nasype ctvrt milionu, je to jeho blbost a me to moc nezajima, ono totiz nejde o to kolik do toho nasypes chechtaku... Kdyz ma nekdo vkus a zdravej rozum, muze mit pekny auto i bez statisicovych investic. A osobne bych radsi opravdu jezdil seriovym pazoutem, nez tim tvym upravenym za strasne penez s cimz bych se sice mohl skvele vychloubat, ale to by nepomohlo tomu, ze je to strasny a nesmyslny(jak sem rek, dle mne...). Nehlede na to, ze bych si za ty prachy radsi poridil neco uplne jinyho, ale o to tu nejde...cooky píše:Aha,no tak to je pro me teda opravdu novinka.
To jsi prvni,kdo by radeji smatlal po svych,nez si vozil prdel v aute,do jehoz uprav nekdo nasypal ctvrt milionu...A nazory ti neberu,jen by jsi pri psani mel zacit pouzivat i rozum....
PS: Sorry, ze sem opet nepouzil rozum.
Cau draku.tak uz jsi to taky videl live?? No vypada to fakt hooodne dobre.Fakt jsem nechapal,jaky muze udelat rozdil fotka a realita.Tento tyden by to uz melo jit do laku.Jen jeste porad resime ty kridla...asi jsem jedinny,kdo je tam chce...Midas píše:cooky chlape hoj ....
hej vypadá to celkově hodně good...
viděl jsem to teď .. jako fakt...jak je to nizoučko pěkně a ten předek je o něčem jiném no oproti fotkách...dělá to auto širší...mazec...a kola...pěkné hodně pěkné...
ve skutečnosti vypadají taky luxusně!!!
za chvilku z toho bude brko...
ten flip flop jak na to sedne ...mazec...a ten vnitřek bude taky hodně good!!!!
To křídlo tam odmítam namontovat Do lakovny to vezeme zítra.cooky píše:Cau draku.tak uz jsi to taky videl live?? No vypada to fakt hooodne dobre.Fakt jsem nechapal,jaky muze udelat rozdil fotka a realita.Tento tyden by to uz melo jit do laku.Jen jeste porad resime ty kridla...asi jsem jedinny,kdo je tam chce...Midas píše:cooky chlape hoj ....
viděl jsem to teď .. jako fakt...jak je to nizoučko pěkně a ten předek je o něčem jiném no oproti fotkách...dělá to auto širší...mazec...a kola...pěkné hodně pěkné...
no no.....viděl no....dokonce jsem dával se scoobym na to ty kola s podložkama....jako můžu říct jen to -> mazec...cooky píše:Cau draku.tak uz jsi to taky videl live?? No vypada to fakt hooodne dobre.Fakt jsem nechapal,jaky muze udelat rozdil fotka a realita.Tento tyden by to uz melo jit do laku.Jen jeste porad resime ty kridla...asi jsem jedinny,kdo je tam chce...Midas píše:cooky chlape hoj ....
Tak cim bych pro zmenu zacal ted.Za prve...vidim,ze vysledek prace nuclear-racing je mimoradne zdarily... ,protoze jsme uz od pocatku pocitali,ze auto se bude hodne vymykat prumeru.Bude skupina lidi,kteri z toho budou uplne na prasky a bude druha skupina,kterym to auto vylozene nesedne,neni zadny zlaty stred.Mel by jsi prozkoumat i jine prace,aby jsi videl,ze neco originalniho nemusi byt vzdy nazyvane slovem kolotocarske.Ale v poho,neberu ti to,ja akceptuji a respektuji nazor kazdeho.Dalsi vec...auto se verejne ukazuje jako projekt,co se da u nas s autem vsechno udelat,Je to jen zdokumentovana prestavba bezne seriovky stare temer 15 let.Ti lidi co se s tim jebou uz temer pul roku by si tu zaslouzili mnohem vetsi respekt k jejich praci.A za dalsi...neni to auto na srazy,vzhledem k tomu,ze bude naprostou vetsinu sveho provozu jezdit v Rakousku,tak nemam potrebu se s nim ukazovat a ani to neni typ auta,ktere by prijelo nalestene na sraz na voziku,ukazalo se a pak se zatlacilo do garaze a prikrylo plachtou.No ale ze jsi to ty,poslu ti mail predem,pokud se auto objevi na nejakem tuzemskem srazu,aby jsi se sam presvedcil o svem mylnem nazoru,myslim ted ten rozdil mezi fotkou a realitou.Chaindler píše:skoda toho narazniku a tech kol, prijde mi to moc kolotocarske, nazivo jsem to nevidel, ale taky jsem jeste nevidel fotku ktera by si nejak vymyslela, samozrejme pokud to neni fotakem z roku nula
a delat auto co se libi jen majiteli, fajn, ale pak nechapu proc takovy clovek verejne ukazuje auto a chce s nim jezdit na souteze, pak by se takove auto melo delat, tak aby se libilo vicero lidem, nez jen majiteli
jojo...je to presne jak rikas,to s tou fotkou ale nikomu nevysvetlis,je to fakt zajimave...vetsinou vypadaji auta lip na fotkach nez ve skutecnosti,ale u toho mojeho je tomu prave naopak...k velikosti kol..sam si videl,ze 17 je fakt max...vice uz tam nejde,i k vuli motoru,taky se s tim chci rozjet a k tomu potrebuji slapnout na plyn...uz tak to bude mazec.Je to o dva palce vic,nez povoluje technicak...sem zvedav,jak to budu ukecavat na tecnickeMidas píše:nene....tady nejde o to že jako....ta fotka něco zkresluje nebo tak...nevím jak bych to řekl...jo je tam zachyceno jako fakt - jak to vypadá...
ale ve skutečnosti když to vidíš tak se ti to zalíbí...je to pěkně do šířky a na zem... a to žábrovaní kupodivu tomu sluší...taky jsem říkál proč zrovna tenhle nárazník...potom jsem to viděl a jako pěkné...
a bylo to cosik ohledně kol...
17ky fakt stačí jde o to že auto jde na zem...a ty kola jsou těsně u blatníku...jako ne nějak extrem ale...už je to celkem slušně na zemi...
křídlo nedáááváááátScooby píše:To křídlo tam odmítam namontovat Do lakovny to vezeme zítra.cooky píše:Cau draku.tak uz jsi to taky videl live?? No vypada to fakt hooodne dobre.Fakt jsem nechapal,jaky muze udelat rozdil fotka a realita.Tento tyden by to uz melo jit do laku.Jen jeste porad resime ty kridla...asi jsem jedinny,kdo je tam chce...Midas píše:cooky chlape hoj ....
tak to se omlouvam, jsem si tu nejak vtiskl do hlavy, ze to ma byt showcar na tuningcup, pak je teda v poradku, ze to bude jezdit v rakouskucooky píše:Tak cim bych pro zmenu zacal ted.Za prve...vidim,ze vysledek prace nuclear-racing je mimoradne zdarily... ,protoze jsme uz od pocatku pocitali,ze auto se bude hodne vymykat prumeru.Bude skupina lidi,kteri z toho budou uplne na prasky a bude druha skupina,kterym to auto vylozene nesedne,neni zadny zlaty stred.Mel by jsi prozkoumat i jine prace,aby jsi videl,ze neco originalniho nemusi byt vzdy nazyvane slovem kolotocarske.Ale v poho,neberu ti to,ja akceptuji a respektuji nazor kazdeho.Dalsi vec...auto se verejne ukazuje jako projekt,co se da u nas s autem vsechno udelat,Je to jen zdokumentovana prestavba bezne seriovky stare temer 15 let.Ti lidi co se s tim jebou uz temer pul roku by si tu zaslouzili mnohem vetsi respekt k jejich praci.A za dalsi...neni to auto na srazy,vzhledem k tomu,ze bude naprostou vetsinu sveho provozu jezdit v Rakousku,tak nemam potrebu se s nim ukazovat a ani to neni typ auta,ktere by prijelo nalestene na sraz na voziku,ukazalo se a pak se zatlacilo do garaze a prikrylo plachtou.No ale ze jsi to ty,poslu ti mail predem,pokud se auto objevi na nejakem tuzemskem srazu,aby jsi se sam presvedcil o svem mylnem nazoru,myslim ted ten rozdil mezi fotkou a realitou.Chaindler píše:skoda toho narazniku a tech kol, prijde mi to moc kolotocarske, nazivo jsem to nevidel, ale taky jsem jeste nevidel fotku ktera by si nejak vymyslela, samozrejme pokud to neni fotakem z roku nula
a delat auto co se libi jen majiteli, fajn, ale pak nechapu proc takovy clovek verejne ukazuje auto a chce s nim jezdit na souteze, pak by se takove auto melo delat, tak aby se libilo vicero lidem, nez jen majiteli
no není v pořádku to že to není hotové a až to bude hotové tak to bude okej....Chaindler píše:tak to se omlouvam, jsem si tu nejak vtiskl do hlavy, ze to ma byt showcar na tuningcup, pak je teda v poradku, ze to bude jezdit v rakouskucooky píše:Tak cim bych pro zmenu zacal ted.Za prve...vidim,ze vysledek prace nuclear-racing je mimoradne zdarily... ,protoze jsme uz od pocatku pocitali,ze auto se bude hodne vymykat prumeru.Bude skupina lidi,kteri z toho budou uplne na prasky a bude druha skupina,kterym to auto vylozene nesedne,neni zadny zlaty stred.Mel by jsi prozkoumat i jine prace,aby jsi videl,ze neco originalniho nemusi byt vzdy nazyvane slovem kolotocarske.Ale v poho,neberu ti to,ja akceptuji a respektuji nazor kazdeho.Dalsi vec...auto se verejne ukazuje jako projekt,co se da u nas s autem vsechno udelat,Je to jen zdokumentovana prestavba bezne seriovky stare temer 15 let.Ti lidi co se s tim jebou uz temer pul roku by si tu zaslouzili mnohem vetsi respekt k jejich praci.A za dalsi...neni to auto na srazy,vzhledem k tomu,ze bude naprostou vetsinu sveho provozu jezdit v Rakousku,tak nemam potrebu se s nim ukazovat a ani to neni typ auta,ktere by prijelo nalestene na sraz na voziku,ukazalo se a pak se zatlacilo do garaze a prikrylo plachtou.No ale ze jsi to ty,poslu ti mail predem,pokud se auto objevi na nejakem tuzemskem srazu,aby jsi se sam presvedcil o svem mylnem nazoru,myslim ted ten rozdil mezi fotkou a realitou.Chaindler píše:skoda toho narazniku a tech kol, prijde mi to moc kolotocarske, nazivo jsem to nevidel, ale taky jsem jeste nevidel fotku ktera by si nejak vymyslela, samozrejme pokud to neni fotakem z roku nula
a to, ze je v tom hodne prace, proc tenhle argument se pouziva vzdy, kdyz lidi reknou jak je to hnusny, prave proto mi prijde docela smutny, ze je v tom strasne hodne prace a penez a vysledek je pak takovej, ze kazdej rika jak to vypada desne, pak teda asi neco neni v poradku
Bude na tom tahle barva a skla tónované do modra. Vnitřek bude v oranžovém/modrém flopuRičrd@johan píše:Mno,je to docela jiny salek kavy,nez vsecko tady,ale me se to libiiii....jen,nevim,flipflop....me by se to libilo vice asi komplet treba v cerny,nebo nejaky klasicky barve......ale jsem zvedavy,moc....
Precti si co sem napsal, ani trosku sem svuj nazor nemenil. Nejsem zadnej zastance seriovych vozu, pouze sem konstatoval, ze je lepsi jezdit v seriovce nez v takovym zprznenym aute. A podotnul, ze aspon pro me, tot vse. Rikam, ze ti nazor neberu. Tak hodne stesti v TC, stavis to presne podle nich, takze urcite budes mit hodne poharu. To ale jeste neznamena, ze muj nazor nebyl pravdivej, protoze mam i na TC trosku jinej pohled nez ty.cooky píše:Bud v klidu,me se za sve mysleni omlouvat nemusis.Ale vidis,jak dokazes menit nazor,coz me vzhledem k tvemu veku az zase tak moc neprekvapuje.Predtim jsi napsal,ze nez to moje auto,tak radeji nic,ted pro zmenu,ze by jsi si za ty prachy poridil seriovku....no prijde na to...ale jestli si zastance seriovych vozu,tak teda vubec nechapu,co delas na tomhle foru...a nebo ze by ti delalo dobre jen kritizovat???Mr.Bean píše:Kdyz nekdo do nesmyslnych uprav nasype ctvrt milionu, je to jeho blbost a me to moc nezajima, ono totiz nejde o to kolik do toho nasypes chechtaku... Kdyz ma nekdo vkus a zdravej rozum, muze mit pekny auto i bez statisicovych investic. A osobne bych radsi opravdu jezdil seriovym pazoutem, nez tim tvym upravenym za strasne penez s cimz bych se sice mohl skvele vychloubat, ale to by nepomohlo tomu, ze je to strasny a nesmyslny(jak sem rek, dle mne...). Nehlede na to, ze bych si za ty prachy radsi poridil neco uplne jinyho, ale o to tu nejde...
No jooo...ja jsem ale vul.No jasne ze mas pravdu.Ze ja blbec jsem te neznal driv,mohl jsem se te zeptat,jakoz to odbornika na upravy starsich aut,jak na to.Tak az budu zase priste neco upravovat,tak si urcite od tebe necham poradit a udelam to presne podle tvych predstav,aby se to jako ze libilo tobe a i tem par jinym lidem.Jinak na TC mi asi nezbyde cas,a myslim si,ze pro pohary v TC se jak uz jsmw nwkolikrat videli,vozi auta na odtahovkach.Ja v tom svem hodlam hodne jezdit.Mr.Bean píše:Precti si co sem napsal, ani trosku sem svuj nazor nemenil. Nejsem zadnej zastance seriovych vozu, pouze sem konstatoval, ze je lepsi jezdit v seriovce nez v takovym zprznenym aute. A podotnul, ze aspon pro me, tot vse. Rikam, ze ti nazor neberu. Tak hodne stesti v TC, stavis to presne podle nich, takze urcite budes mit hodne poharu. To ale jeste neznamena, ze muj nazor nebyl pravdivej, protoze mam i na TC trosku jinej pohled nez ty.cooky píše:Bud v klidu,me se za sve mysleni omlouvat nemusis.Ale vidis,jak dokazes menit nazor,coz me vzhledem k tvemu veku az zase tak moc neprekvapuje.Predtim jsi napsal,ze nez to moje auto,tak radeji nic,ted pro zmenu,ze by jsi si za ty prachy poridil seriovku....no prijde na to...ale jestli si zastance seriovych vozu,tak teda vubec nechapu,co delas na tomhle foru...a nebo ze by ti delalo dobre jen kritizovat???Mr.Bean píše:Kdyz nekdo do nesmyslnych uprav nasype ctvrt milionu, je to jeho blbost a me to moc nezajima, ono totiz nejde o to kolik do toho nasypes chechtaku... Kdyz ma nekdo vkus a zdravej rozum, muze mit pekny auto i bez statisicovych investic. A osobne bych radsi opravdu jezdil seriovym pazoutem, nez tim tvym upravenym za strasne penez s cimz bych se sice mohl skvele vychloubat, ale to by nepomohlo tomu, ze je to strasny a nesmyslny(jak sem rek, dle mne...). Nehlede na to, ze bych si za ty prachy radsi poridil neco uplne jinyho, ale o to tu nejde...
Kazdej ma jinej vkus a ja sem uz aspon dvakrat psal, ze ti tvuj nazor neberu, jen mam svuj vlastni, kterej se od tvyho lisi a tobe se nelibi. Nepsal sem, ze sem nejakej odbornik, takze to nehrot. Uz me to nebavi, vic se vyjadrovat radsi nebudu at je misto pro kladny ohlasy.cooky píše:No jooo...ja jsem ale vul.No jasne ze mas pravdu.Ze ja blbec jsem te neznal driv,mohl jsem se te zeptat,jakoz to odbornika na upravy starsich aut,jak na to.Tak az budu zase priste neco upravovat,tak si urcite od tebe necham poradit a udelam to presne podle tvych predstav,aby se to jako ze libilo tobe a i tem par jinym lidem.Jinak na TC mi asi nezbyde cas,a myslim si,ze pro pohary v TC se jak uz jsmw nwkolikrat videli,vozi auta na odtahovkach.Ja v tom svem hodlam hodne jezdit.