Tak jsem i něco našel

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Mám, čeká na dodělání...momentálně není čas ani prostor. Ale jak to bude zase na place tak to tu hodím.Chosse píše:Ty toho Rapida ještě máš ? Já myslel, že se už dávno prodal,nebo je jinej ?Fiesta píše:No v práci je todocela marast...krouhli nás na benálu tak tlapem pěší...nepochopitelný ale je tomu tak.F.l.a.n.e.l. píše:podvozek? na naše cesty? jedině origojakýkoli snížený podvozek už je trpí. na calibře jsem měl KW komplet a stejně to na tom českém tankodromu sedělo huř než na origu
jinak zatím to nejezdí a než to bude hotové tak se třeba mezitím našetří na podvozek. at chci nebo ne , je to pořád jen škodovka a mé finanční prostředky nejsou asi tak vysoké jako vaše
Fiesta: jak válčíš? tady nuda a sem tam nějaký zmlácený "raudies", co se motoru týče, tak 2O-25 litrů za motor z národní formule bylo na mě bohužel moc
rozumná volba......xenon když už,tak jedině do čočkyAladin píše:co vím, tak to jsou světla z BMW
rozumná volba jsou bixenony. xenony jsou pro děckaStiloman píše:rozumná volba......xenon když už,tak jedině do čočkyAladin píše:co vím, tak to jsou světla z BMW
Kdybych neměl kdysi cali s origo vypálenýma bludičkama H1 tak se tak nenasmějuFubuTomas píše:Poradny chlapy se tmy nebojej![]()
![]()
to byl jen vtip..teda pokus o vtip...jinač krásná kára...držím palce ve zdárný dokončenícandyshade píše:ty a nechtěl bys toho rápka prodat?
no chtěl jsem něco, co jsem ještě na žádném rapidu jako "předek" neviděl. ruzná origo čela atd ... toho je plno. chtěl jsem zkusit něco nového. a ne kopčit staré dobré odzkoušené.je možné, že se to nebude třeba líbit ani měFubuTomas píše:Hmm,to vypada pekne,akorat tu diru pod tou maskou bych tam nedelal,to mi tam moc nesedi,ale jinak pecka
Tuner#2 píše:Remix: Toho teď křísí z mrtvých jeden kluk z virtu: http://img.skoda-virt.cz/forum_upload/7 ... -03_80.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinak tady je ještě původní foto z předu: http://www.tcr.cz/foto_tomas/tomas_79.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Z toho dle mě vznikla ta kresba. Každopádně bude to zajímavé, jsem zvědavý na provedení.