Volkswagen Golf GTI Mk V - Zmereno 391HP a 515Nm
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volkswagen Golf GTI Mk V.
Nešly by z toho nárazníku dát pryč ty odrazky? To je strašný na těch nových autech.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
to ma i 15 let starej fijat.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen)
Zadni tlumice a vyfuk jsou na aute:
423510302743.jpg[/attachment]
" www.autowerks.cz "
- LiberaleMiguel2
Video se zvukem ?
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Zvuk je trosku hlubsi..Ale je to neznatelne.. Coz jsem chtel..na urvany vyfuk jsem stary.
" www.autowerks.cz "
zadek sedí pěkně bez odrazek by se mi osobně líbil víc, ale to je věc vkusu. Jinak ty prahy jsou navrtané a našroubované z venku? Nebo co to na těch fotkách je?
aktual: ŠKODA OCTAVIA II
ex: VW GOLF MKV
ex: VW GOLF MKV
Prahy se lakuji do barvy...v planu je i lizatko z edice 30. A budou i led svetla jen se bojim zapojeni...Nevim co obnasi je nakodovat.
" www.autowerks.cz "
hoď pak nějaký větší fotky a víc z dálky, vypadá to gut
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Neco z dalky, lizatko uz je objednane Strasne se to taaahne uz aby to vsechno bylo.
- prahy
- lizatko
- zadni led svetla
- opravit sedacku ridice
- nove plasty do interieru
- musim nekde sehnat to rozbite OZ...kdyby nekdo o necem vedel...
Jeste zbyvaji:- prahy
- lizatko
- zadni led svetla
- opravit sedacku ridice
- nove plasty do interieru
- musim nekde sehnat to rozbite OZ...kdyby nekdo o necem vedel...
" www.autowerks.cz "
Tak světla už jsou nahozené, ještě se domluvit s tom406 na repas brzdičů a z polska mi cestuje jiný disk (náhrada za ten zničený), no a lízátko se nandá do konce týdne, takže léto snad stihnu v plné parádě. No a ještě teda vyměnit SPZ
" www.autowerks.cz "
- LiberaleMiguel2
Lehounce bych ty zadní světla zatmavil, ty bílé kolečka tam trochu moc razí
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
- Tiger.s
- Kontaktovat uživatele:
Já se vysloveně těším na první auto se zatmavenejma zadníma světlama .
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
- LiberaleMiguel2
Psal jsem LEHOUNCE to bys ani nepoznal...
nějak takhle
nějak takhle
Naposledy upravil(a) LiberaleMiguel2 dne 15 dub 2015 18:02, celkem upraveno 1 x.
- F.l.a.n.e.l.
lajk
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Za prvé se mi hodně nelíbí zatmavená světla (jde na tom vidět že to není originál a vypadá to jak špinavé), za druhé se mi do kufru podívali i s originály, nemusím to riskovat se zatmavenými, za třetí ničit úplně nová světla také nechci, za čtvrté se mi to takhle líbí Auto tím celkově omládlo.
" www.autowerks.cz "
- LiberaleMiguel2
k tomu za 1. Asi jsi ještě neviděl kvalitně zatmavené světla já aji na Elise je to zatmavené černou metlou a stříknuté bezbarvým lakem, tudíž klasicky jako se lakují auta, takže to vypadá skvěle
Ale chápu, každému se líbí něco jiného, jen jsem napsal svůj názor
Ale chápu, každému se líbí něco jiného, jen jsem napsal svůj názor
za mě to taky moc křičí... k červené, nebo jinak světlé barvě by to bylo fajn, ale tady to je horší
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
Tak disk už je konečně na cestě (z Polska) a dneska jsem odmontoval brzdiče a poslal Tom407 A zjistil jsem že mám utavené desky, takže musím jít do něčeho lepšího.. Asi DS2500
" www.autowerks.cz "
Já nevím, Fabka měla styl, golfy působí dost fádním dojmem, já bych se za tim neotočil i kdyby to byla r32
life's too short to drive slow
+1Rostack píše:Já nevím, Fabka měla styl, golfy působí dost fádním dojmem, já bych se za tim neotočil i kdyby to byla r32
Chceš brzdit nebo bourat? pokud ti staci bourat tak tam ty DS2500 dej
dokud je nezahrejes tak budou piskat a nic se nebude dit. uz vidim jak prvni 2km jedeš s levačkou na brzdě...
pokud chceš brzdit dej tam zelené či žluté EBC . samozdřejmě na zmražený kotouč.
případne na normální ježdění textar desky na zmraženej kotouč taky OK ale na okruhu je za 30min sundas.
dokud je nezahrejes tak budou piskat a nic se nebude dit. uz vidim jak prvni 2km jedeš s levačkou na brzdě...
pokud chceš brzdit dej tam zelené či žluté EBC . samozdřejmě na zmražený kotouč.
případne na normální ježdění textar desky na zmraženej kotouč taky OK ale na okruhu je za 30min sundas.
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
ja som teraz kupil obycajne trw ...
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
- LiberaleMiguel2
Já jsem max spokojený s Black Diamond
Textary jsem utavil a to jsem nebyl na okruhu
DSka jsem jsem jezdil na Fabii a za studena lepsi serie a za tepla to bylo super ..Takze jejich prinos znam (i kdyz na jinem kotouci)
Fabie byla srdcovka, auto za kterym se lide otaceli (taky negativne).. Byla vyrazna tou barvou a disky. ALE Golf je jjnde technicky, jizdne, motorove, vybavou a bezpecnosti..Vzhled Golfu me taky nesedl, zvykl jsem si ale srdce mi netrha...Krom interieru, ten je super (a v nrm travim cas)
DSka jsem jsem jezdil na Fabii a za studena lepsi serie a za tepla to bylo super ..Takze jejich prinos znam (i kdyz na jinem kotouci)
Fabie byla srdcovka, auto za kterym se lide otaceli (taky negativne).. Byla vyrazna tou barvou a disky. ALE Golf je jjnde technicky, jizdne, motorove, vybavou a bezpecnosti..Vzhled Golfu me taky nesedl, zvykl jsem si ale srdce mi netrha...Krom interieru, ten je super (a v nrm travim cas)
" www.autowerks.cz "
- F.l.a.n.e.l.
Já textary ničím než vyjedu na hlavní pak už mi to nebrzdí a jezdím jen pod plynem
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...