Debata o N95 :)
Moderátor: Rudi
Re: Debata o N95 :)
taky mám objednanou n95 ale skladem bude as 10.05 tak jsem zvědav kdy mi přijde.
kde si objednal? Už sem se smířil s čekánim a radiš ušetřim. Na n95.cz je skladem, ale za 20600 to radši počkám na O2. Je problém z toho dostat to jejich menu? Přehránim firmware by to mohlo jít ne?stenlis píše:taky mám objednanou n95 ale skladem bude as 10.05 tak jsem zvědav kdy mi přijde.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
jde, ale prijdes o zaruku
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Proč jako?Goldies píše:jde, ale prijdes o zaruku
Function > Form
Function > Form
je to zasah do telefonu... Cetl sem to v mobilitach... Tak snad vi, o cem mluvi...
Japonci na konci
Firmware do N95 je volně stažitelnej na nokia.cz a můžeš si ho doma přehrát. Myslim že to je pravda, ale u tohohle mobilu to už platit nebude když dávaj firmware rovnou k mání ne?Goldies píše:je to zasah do telefonu... Cetl sem to v mobilitach... Tak snad vi, o cem mluvi...
Function > Form
Function > Form
to ja prave nevim, radeji se nekde poptej... At pak nemas problemy...
Japonci na konci
Will the warranty be void if I update my phone software using Nokia Software Updater?
No, it will not.
Ale tohle nechápu
Can an operator-branded Nokia device be updated with Nokia Software Updater?
Yes, with Nokia Software Updater, compatible operator-branded Nokia devices may also be updated with the latest software version that has been approved by the operator. Note that not all operators may have approved the latest software available.
Čili chápu to tak že to musí schválit ten operátor tu aktualizaci čili pak budu mít zase firmware od O2?
No, it will not.
Ale tohle nechápu
Can an operator-branded Nokia device be updated with Nokia Software Updater?
Yes, with Nokia Software Updater, compatible operator-branded Nokia devices may also be updated with the latest software version that has been approved by the operator. Note that not all operators may have approved the latest software available.
Čili chápu to tak že to musí schválit ten operátor tu aktualizaci čili pak budu mít zase firmware od O2?
Function > Form
Function > Form
chapes to dobre
Japonci na konci
Díky Vim že jí tam měli ale musel jí teď něky zlevnitKabosh píše:www.novymobil.cz
dobrej obchod a píšou, že jí mají skladem za 20 228,80 Kč s DPH
Function > Form
Function > Form
není zač, jinak toho obchodu bych se určitě nebál. Sám od nich mám jeden nebo dva telefony a naprosto v pohodě bez problémůRitchma píše:Díky Vim že jí tam měli ale musel jí teď něky zlevnitKabosh píše:www.novymobil.cz
dobrej obchod a píšou, že jí mají skladem za 20 228,80 Kč s DPH
Opel Corsa B
No radši osobní já nemam rád pošty apod. navíc nejsem moc doma takže bych stejně musel na poštu a když vim jak to na poště chodí jak s tim zachází se radši projedu trochu Napsal sem jim na ICQ tak jestli neodpoví tak tam ráno zavolám a uvidíme.
Function > Form
Function > Form
Tak sem se projel. Zabloudil sem a projel sem si asi deset kilometrů po jednosměrce mezi polema. Naprosto geniální. Dokonce tam před jednou zatáčkou bylo omezení rychlosti na 20kmh Nevim proč, úsěpně sem to projel 120kmh (nevim jestli sem vůbec někdy tolikanásobně překročil rychlost ) a pak sem po čase dorazil do rozpadlýho baráku kde je prodjena, vypadá to tam jak u vietnamců, no hrozný
Ale mam jak mobil tak nabíječku do auta. Jenom v rychlosti jedna zkušební fotka
/takhle ta fotka nic moc nevypadá ale stačí si jí trošku zmenšit a vypadá normálně jak z horšího foťáku, stejně jsou takhle velký plakáty k ničemu, pro mě je důležitý jak to vypadá při 1280x1024 a to je slušný/
Ale mam jak mobil tak nabíječku do auta. Jenom v rychlosti jedna zkušební fotka
/takhle ta fotka nic moc nevypadá ale stačí si jí trošku zmenšit a vypadá normálně jak z horšího foťáku, stejně jsou takhle velký plakáty k ničemu, pro mě je důležitý jak to vypadá při 1280x1024 a to je slušný/
Function > Form
Function > Form
já ji mám od nokie. se zárukou se všim a jinak na aukru je za necelích 19 000kč alez českého menu atd. takže radši si připlatim a mám záruky vše...
Ritchmo jak jsi spokojen s telefonem? Taky o něm uvažuji tak napiš tvoje poznatky o chybách a spokojenosti Díky
Scooter Yamaha aerox 50ccm : momentálně 16Hp a Vmax 130 dle brzdy...
zatim spokojenost. Ze začátku byla poměrně pomalá že už sem i myslel že jí něco je, po nainstalování novýho firmware je naopak děsně rychlá takže spokojenost. Vlastně akorát začala cvakat, nedokonale drží ta vysouvací část v těch kolejničkách, ale čet sem návod jak to odstranit, takže bych v tom neviděl problém. Myslim že je to super mobil a fotky jsou taky moc pěkný
Function > Form
Function > Form
Co tam dělalo to škaredé zlaté tuzing Saxo ??
Citroen Saxo VTS 1,6 16V ??? kW
http://www.berg-trophy.cz/fotogalerie/2 ... G_9520.jpg
http://stos.timing.sk/downloads/2007/kolo28/st-1600.xls
http://www.berg-trophy.cz/intro.php
http://www.berg-trophy.cz/fotogalerie/2 ... G_9520.jpg
http://stos.timing.sk/downloads/2007/kolo28/st-1600.xls
http://www.berg-trophy.cz/intro.php
Jinak jsem se na jednom fóru dočet že do něj zkoušeli prdnout 4gb micro sd (výrobce udává max 2gb) a podle doložených fotek funguje. Ovšem v čr sem ještě na prodej 4gb kartu neviděl. Nicméně koupil sem 1gb obyč micro kingston a je daleko pomalejší než 2gb sandisk ultra II. Jedinej zásadní problém je v tom že sem ještě nesehnal žádnej funkční program na navigaci Čekám jestli bude TOM TOM nebo tak něco pořád.
Tady máte ještě dvě fotky (nejde o obsah )
Ještě pak zkusim až bude čas nějaký video pro představu
Tady máte ještě dvě fotky (nejde o obsah )
Ještě pak zkusim až bude čas nějaký video pro představu
Function > Form
Function > Form
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
no nefotí to zle ale mě by srala ty výdrž.
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
A také něco většího německého.
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A mě cenakujon píše:no nefotí to zle ale mě by srala ty výdrž.
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
Cena časem půjde dolu značně podle mě už teď někde byl pod 18 i když nevim jak by to bylo se zárukou. Já bych počkal kdyby se mi nerozbil ten co sem měl a nechtěl sem nic na chvíli. Výdrž tak hrozná neni jak se říká. Nemam zase tak moc času takže denně zhruba 2-4 hovory, tak deset sms, tak hodinka hraní her, dvě tři fotky a nějaká ta písnička (tak cca 1-2hodiny) a den a půl by v pohodě vydržel možná dva. Já ho průběžně nabíjim když jedu autem někam takže nemam vůbec problém
Function > Form
Function > Form