doporuceni pri vyberu kompaktu?
Moderátor: Rudi
doporuceni pri vyberu kompaktu?
Chystam se koupit kompakt. Nevim o nich naprosto nic a co se tyka foceni, funguju stylem zapnout, priblizit, zaostrit, vyfotit a vypnout. Hledam neco co udela timhle stylem hezkou fotku a bude mit slusny zoom. Mensi rozmery. Cena rekneme 200-350$. V jakych znackach vybirat, na co si dat pozor a na co se zamerit? Diky
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Re: doporuceni pri vyberu kompaktu?
americkejch dolaru? kanadskejch? australskejch?
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
honis prispevky? Vsak ty kurzy pri tyhle sume jsou temer 1:1...
Function > Form
Function > Form
nee, ale nevim jak se kurzy pohybujou
třeba Pentax vyrábí kvalitní fotoaparáty 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Pentax dělá dobrý foťáky, mám doma zrcadlo od něj 
Jinak zkus třeba Panasonic, mají objektivy od Leica. Je to cca rok zpátky, co jsem vybíral pro přítelkyni kompakt, strávil jsem nad tím dost času a několik kompaktů nám prošlo pod rukama. Nakonec jsem vybrali právě Panasonic. Ten její kompakt se pohyboval mezi 5000-6000Kč. Bohužel přesný typ Ti teď neřeknu, ale můžu ho zjistit, pokud by jsi měl zájem

Jinak zkus třeba Panasonic, mají objektivy od Leica. Je to cca rok zpátky, co jsem vybíral pro přítelkyni kompakt, strávil jsem nad tím dost času a několik kompaktů nám prošlo pod rukama. Nakonec jsem vybrali právě Panasonic. Ten její kompakt se pohyboval mezi 5000-6000Kč. Bohužel přesný typ Ti teď neřeknu, ale můžu ho zjistit, pokud by jsi měl zájem

Mrkni na Olympus SZ 10. Teď už možná bude další řada.
Máme ho skoro rok a za ty peníze dobrý. Je to ultrazoom.
Máme ho skoro rok a za ty peníze dobrý. Je to ultrazoom.
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
Chtěl jsem něco menšího a placatýho. Zatím u mě vyhrává nikon S9300, ale ještě je čas na výběr...

Function > Form
Function > Form