Hands-Free Nokia
Moderátor: Rudi
Hands-Free Nokia
Hoši mám v autě Hands-Free sadu od nokie. Měl jsem tam nokiu 6233 normálně v držáku zapichlou. Ted mám nový mobil N 6500c a chtěl bych to hands-Free spárovat přes bluetooth. Ta sada to umí ale já nevím jak to udělat. Poradíte mi někdo?
Re: Hands-Free Nokia
si to nastav z mobilu do radia ne?
Tak toto nechápu...já to musím jen nějak spárovat. Ale nevím jak. Mobil mě to nechce najít.milosh píše:si to nastav z mobilu do radia ne?
vem si manual od radia i mobilu a zvladnes to
sice jsme chlapi ale manual obcas cist je treba 

jenže problém je v tom,že manuál nemám. Je to octavka. Takže se to bude nastavovat přes radio?milosh píše:vem si manual od radia i mobilu a zvladnes tosice jsme chlapi ale manual obcas cist je treba
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
V nastavení v telefonu musí být menu s BT tam musíš zaprvý asi spárovat rádio s telefonem a autorizovat ho podle mě.
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
proč by to měl párovat s rádiem??
máš nějakou starší verzi toho hf nebo novější s displayem?
je možný, že telefon ti to nevyhledá, protože hf už má spárováno max. přístrojů
měl jsem v autě tohle
to umělo snad 5 telefonů (možná míň) a pak šmitec... nějakym držením x sekund se všechny smazaly a mobil to pak našel hned.... ještě to chce heslo pro párování... já měl 0000, ty novější to mají třeba jinak...
měl jsem v autě tohle

to umělo snad 5 telefonů (možná míň) a pak šmitec... nějakym držením x sekund se všechny smazaly a mobil to pak našel hned.... ještě to chce heslo pro párování... já měl 0000, ty novější to mají třeba jinak...
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
Mám starší verzi bez displeje. Ukazuje se to na rádiu. Přesně tento přístroj mám. Nikdy to přes bluetooth nebylo spárováno. Nevím jestli mám hledat něco v rádiu a nebo třeba podržet nějaké tlačítko na handsfree, když mi to ten mobil bude hledat.xenon04 píše:proč by to měl párovat s rádiem??
měl jsem v autě tohle
Jak si to spárovával ty?
vyřešeno. Našel jsem manuál na netu. Ale jinak dík moc za pomoc
jak si to teda zprovoznil mám stejný problém... držel si to tlačitko na přijmuti hovoru a pak se to smazalo jestli správně chápu a už jen připojit?