LCD VS Plazma

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Paty47
Kontaktovat uživatele:

Re: LCD VS Plazma

Příspěvek od Paty47 »

rallik píše:
Paty47 píše:Tak sry hattori, nejsem zas úplnej vševěd, ale řek bych že na to že mi je 14 toho vim docela o tom dost, pro svojí potřebu.
Tak nám tu svojí potřebu příště prosimtě neventiluj, díky :lol:
apoň sem se snažil trochu pomoct, pane chytrej :kladivo:, :lol: každej má právo se vyjádřit :lol:
The fact that no one understands you doesn't make you an artist! :)

Tuner#2

Příspěvek od Tuner#2 »

hattori_hanzo, padlej: Alespoň někdo tady uvažuje logicky a něco o tom ví.

Jsou lidi co papuškují jen to co si přečetli někde na netu a i díky nim plazmu LCDčko dnes už takřka úplně vytlačilo což mě mrzí. Plazma je lepší technologie poskytující lepší pohyblivý obraz už z principu. LCD je hnusná nestíhající mazanina a tou navždy zůstane, neb pohyb tekutého krystalu bude mít vždy nějakou tu prodlevu/reakční dobu. Je sice pravda, že za poslední dva roky udělalo LCD krok kupředu, ale to udělala i plazma a na pohyblivý obraz je prostě lepší...

Co se týče spotřeby, tak kdo tady kouká na čistě bílou plochu (všechny body vyžhavené na maximum) s nastaveným jasem naplno?

NIKDO?

Tak potom ta plazma nemá 300W co je na štíku, ale 100 - 150W dle obrazu což dokazuje i nezávislý test Panasonicu, Samsungu a LG - modely jsou tam napsány. Dělám v tom přes 11 let a mrzí mě co se dnes děje a jak se dělá kšeft na úkor zákazníka...
Přílohy
2009_02_18_03_19_243795.jpg
2009_02_18_03_19_243795.jpg (39.07 KiB) Zobrazeno 554 x

swedak

Příspěvek od swedak »

mám plazmu Panasonic 42" asi přes 3 roky a spokojenost, používám jí pouze na tv a dvd, i když je jasný, že dnešní modely jí strčí do kapsy, ale nechám jí dožít, když ve svý době stála hroznej balík
Peugeot 306 TD 66Kw r.1998 - leštěnkovec
Škoda Octavia Combi TDi 81Kw r.2000 - dopravní prostředek
Škoda Octavia Combi TDi 77Kw r.2009 - služební vozidlo
Velorex 16/250 r.1955 (zatim čeká až bude čas)

SConan

Příspěvek od SConan »

Mám doma plazmu Samsung 42" již 2 roky a nedám si na ní dopustit až dožije pořídím znovu plazmu..

je fakt že trochu topí ale aspoň se v zimě ohřeju a stará CRT telka topila taky tak o co de....o nic
LCD maj všichni kolem mě a kdykoli jdu někam na návštěvu tak mě hřeje u srdce jak mají vyblitej obraz a ty barvy o černé bych ani nemluvil to je tmavá šedá i když je fakt že LCD za ty 2 roky udělaly pokrok ale na plazmu 2 roky starou se stejně nedohrabou :D
R5 je řízená střela;)

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“