Multimediální centrum

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
Tiger.s
Kontaktovat uživatele:

Multimediální centrum

Příspěvek od Tiger.s »

Jelikož nám umřelo dvd poohlížím se po multimediálním centru. Chtěl bych něco s vlastním hdd ,možností připojení dvd mechaniky nebo sní (přec jen dvd doma je dost) a připojením k internetu (youtube a spol)

Máte někdo nějaký zkušenosti?

Zatím se mi líbí tenhle ale nemá připojení k netu.
http://www.alza.cz/seagate-goflex-cinem ... n=zbozi.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

a tenhle jen dokoupit hdd ale max 640gb

http://www.exasoft.cz/xtreamer-sw-fullh ... 45332.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Díky za jakou koli radu :) 8)
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát :D )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up

milosh
Administrátor

Re: Multimediální centrum

Příspěvek od milosh »

Kolik do toho chces dat? Mam doma HTPC, sice staveny pred 3 roky ale vyslo tenkrat na 11t ale je to plnohodnotny pc, dnes krome disku ktery jsou drahy by to vyslo o dost min, Ale mu pulku z toho stale case s displejem a dalkacem 8)

rallik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rallik »

Mě nějak unikl smysl těchto zařízení. V čem je to lepší, než Exterňák připojenej přímo k televizi?
Popřípadě něž za 3500 krabičku co umí číst z disku a připojit se k netu, tak radši za 5500 PS3, která umí to samý, plus Blu-ray a ještě si můžeš zapařit :D
KEHO rennsport

xciba

Příspěvek od xciba »

PS3 mi toho uz dost neprehralo:)proste koupit pc je zhruba nej..
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI

Tiger.s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiger.s »

No nechci kupovat pc to si rovnou do tv můžu připojit muj ntb. tohle se mi líbí už jen kvuli spotřebě prostě běží jen co je potřeba k přehrávání. Nad nějakým mini pc sem přemýšlel taky ale prostě to je pořád 250-300w zbytečnejch .

max do 4-5tis víc asi ne .
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Dnes uz prodavaj zakladni desky s pasivnim chlazenim a zdrojem jak k notasu takze o spotrebe co pises nemuze byt rec, kdyz to postavis na atomu tak to papa tak 20-30w v klidu a ani to neslysis narozdil od tech popisovanych "plecek" za par tisic co maji vzdy v sobe vetrak :wink:

Tiger.s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiger.s »

No to je přesně ono hrabu se v autech eletrice barákách ale novinky v pc mi nic neříkaj ... Na kolik by ta sestavičkaa vyšla?
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“