No tak to abych zase začal hrát a šel pod 6Dolph píše:Tak dneska jsem zajel 2x 6,66 na 1/4 míle...,ale to půjde ještě dolu

Moderátor: Rudi
No tak to abych zase začal hrát a šel pod 6Dolph píše:Tak dneska jsem zajel 2x 6,66 na 1/4 míle...,ale to půjde ještě dolu
No já si dal před tím na chvíli odych a za dva dny dojel Call Of Duty 4Zemi píše:Ja uz tu sracku smazal tak hodne stesti.
Kua chtel jsem zkusit demo a kdyz se to spusti tak cerna obrazovka a jen nejaky zvuky... Hele jakou mas grafiku? Ja jen ze jsem nekde cetl ze Juiced2 chtej Shader 3.0 a ja mam 2.0 ac mam vykonnejsi grafarnu jak nejaky plecky od Nvidia co maj 3.0.Robik píše:No v každém případě já si ted jako bonus stáhnul Juiced 2 a jdu pařit
Grafiku mám Ge-Force 6600GT...ještě AGP takže nic moc...a jede to hratelně ale trhaně....ale abych řekl pravdu grafika celkově horší než u jedničky a ještě horší ovládání...jednička je teda mnohem lepší...Zemi píše:Kua chtel jsem zkusit demo a kdyz se to spusti tak cerna obrazovka a jen nejaky zvuky... Hele jakou mas grafiku? Ja jen ze jsem nekde cetl ze Juiced2 chtej Shader 3.0 a ja mam 2.0 ac mam vykonnejsi grafarnu jak nejaky plecky od Nvidia co maj 3.0.Robik píše:No v každém případě já si ted jako bonus stáhnul Juiced 2 a jdu pařit
Stav se u me pro novy pecko, to vyresimeZemi píše:Kua chtel jsem zkusit demo a kdyz se to spusti tak cerna obrazovka a jen nejaky zvuky... Hele jakou mas grafiku? Ja jen ze jsem nekde cetl ze Juiced2 chtej Shader 3.0 a ja mam 2.0 ac mam vykonnejsi grafarnu jak nejaky plecky od Nvidia co maj 3.0.Robik píše:No v každém případě já si ted jako bonus stáhnul Juiced 2 a jdu pařit
Jaky pecko?meerecheck píše:Stav se u me pro novy pecko, to vyresimeZemi píše:Kua chtel jsem zkusit demo a kdyz se to spusti tak cerna obrazovka a jen nejaky zvuky... Hele jakou mas grafiku? Ja jen ze jsem nekde cetl ze Juiced2 chtej Shader 3.0 a ja mam 2.0 ac mam vykonnejsi grafarnu jak nejaky plecky od Nvidia co maj 3.0.Robik píše:No v každém případě já si ted jako bonus stáhnul Juiced 2 a jdu pařit
COD 4 se aspon da hrat narozdil od pro street ...Robik píše:No já si dal před tím na chvíli odych a za dva dny dojel Call Of Duty 4Zemi píše:Ja uz tu sracku smazal tak hodne stesti.
A tohle je k čemu?? Nějak jsem to nepobral..Conscious píše:Booster Pack - 2 tratě a 16 aut!!! A ZADARA!!!
Bude vydán tzv. Booster Pack který bude obsahovat 2 nové tratě a 16 nových aut takže zase bude co tunit hehe. Po stažení tohoto balíčku bude odemčena trať Tokyo Speedway a taky dříve oznámená testovací trať Porsche v Lipsku.
16 nových vozů: Aston Martin DB9, Aston Martin DBR9, Audi R8, Bugatti Veyron 16.4, Dodge Challenger Concept, Honda S2000, Koenigsegg CCX, Lamborghini Gallardo Superleggera, Lancia Delta Integrale Evo, McLaren F1, Mercedes SL65 AMG, Plymouth Road Runner, Porsche 911 GT3, Porsche 911 GT3 RS, Porsche Carrera GT a Seat Leon Cupra
Balíček zatím není k dispozici,až bude,napíšu. Takže i když PS rád nemám,aut tam teda je požehnaně.
A na co? Připadá že hra moc chyb nemáDarkReaper píše:Kdyby radsi vydali patche