NFS Prostreet

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
Conscious

NFS Prostreet

Příspěvek od Conscious »

Tak protože konečně vyšlo i pro PC demíčko,můžu poslat pár svých dojmů a postřehů. A screenů. 8) :lol:

Demo je poměrně hodně krátké - 2 tratě,2 auta a 2 módy. Víc ani prd. V demu na NFS Carbon byl i omezený autoskulpt což zde není ani náznakem,jakoby to ani nebylo součástí. Na to jak se EA chlubí jeho obrovskými možnostmi se teda nepředvedli. HW náročnost je poněkud vyšší takže rozhodně počítejte s trhavým pohybem pokud nemáte úplně nový železo. Jinak ale zase i demo nabízí poměrně širokou škálu nastavení grafiky takže se z toho dá něco vyždímat. A doporučuji zkoušet,ne vždy je vše na max taky nejlepší. Hra dokáže mít tak hnusnej obraz že bych si to nekoupil ani před pěti lety protože to hry vypadaly líp. Ale když se tomu chvilka věnuje,dá se to jet bez zákubů a i to nevypadá tak zle.

Překvapilo mě též množství bugů a nedotažeností,snad bude finální verze vypadat po téhle stránce lépe. Auto po nehodě třeba zůstane ve vzduchu,tak 10cm nad vozovkou. Jak jsem psal,v demu jsou 2 káry - BMW E92 M3 a Nissan GT-R concept. Nissan je po stránce poškození vyveden mnohonásobně lépe než BMW,jakoby si tato automobilka zaplatila za větší odolnost svého vozidla. Prostě z Nissana padají součástky,pomačká se celá kastle,rozbíjejí se okna a vzato z hlediska demolice je to bombastická zábava s ním jezdit. Toho najdete na německé dálnici. BMW je na trati někde v poušti a zde je krásně cítit obrovský rozdíl v chování těch aut,není to až tak snadné udržet půl tisíce koní na rozbité silnici. Ale nezvládnete to a napálíte do sloupu? Nevadí,jede se dál. CHytnete někde o skálu? Totálka. A jak z Kobry 11. Ale střecha je celá přestože jste po ní jeli,okna nejsou ani prasklá natož rozbitá a třeba dveře jsou poměrně v celku - lakýra by to zmáknul za chvíli. Nissan je zpracován o hodně lépe i když mám pocit že u všech aut třeba nepůjdou světla z kastle ven, drží na obou vozech jako kdyby byla nepoškoditelná,rozbijí se,to jo,ale neupadnou. Zadní se ani nerozbijí.

Hratelnost je v demu nulová,odjedete si svoje a nemáte zájem se k tomu vracet. Nicméně za těch 840MB co má to za zkoušku stojí. Vrátil se model poškození a je přes výhrady k BMW poměrně rozsáhlý a jistě bude prča to pak za těžké prachy opravovat. N2O je dávkován omezeně,jde jen 2x či 3x použít v dané trati,"nabíjí" se pomalu a když se vyplácá tak prostě není. Když to hodně zobecním,staré dobré NFS jsou zpátky. I se to trošilililinku přiblížilo k reálnosti i když to na LFS,RB Rally či GT legends nemá ani omylem. Ale vítám obtížnější udržitelnost vozidel na silnici. Jde o jedenáctý díl série,já si radši počkám na ten dvanáctý.

Plná verze u nás tojí 1299Kč, v USA pak 39.99$ což je myslím akorát cena za takový brak,u nás se to kupovat nevyplatí,na mizernou kvalitu kterou si tato série drží od Undergroundu je stále předražený i starý Carbon takže v tomhle EA rozhodně podporovat nebudu.

Mé hodnocení demoverze: 4/10

+ Model poškození
+ Grafické zpracování
+ Uvěřitelnější fyzika
+ Perfektní soundtrack
- Nedotažený model poškození
- Neuvěřitelná nuda při závodění
- HW nároky
- Směšné nehody ala Kobra 11
- Cena v ČR

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

RifleMan
Kontaktovat uživatele:

Re: NFS Prostreet

Příspěvek od RifleMan »

Mno pěkné pěkné. Jsem zvědavý jak dopadne plná jestli to třeba kluci šikovní ještě nedoladí.
Obrázek

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Hm jestli si to celý psal ty tak já z toho zatim vyčet dvě věci - máš starej komp s mizernou grafickou kartou a to demo bohužel vypustili dřív než by měli, protože to neni dotažený. Co sem čet preview kde hráli rozdělanou hru tak říkali že hratelnost je super že se dá navíc hrozně moc nastavit jestli chceš hrát arkádu nebo simulaci........
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

BR4D3K
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BR4D3K »

vše na max a je to super ale z toho dema se toho nedá moc poznat počkáme si na plnou a pak bych teprve hodnotil....porsche to asi nepřekoná ale mohlo by to být po dlouhý době konečně něco pořádnýho

btw. hrál jste někdo CMR Dirt??? podle mě po dvojce konečně pořádnej vodvaz :)
Naposledy upravil(a) BR4D3K dne 04 lis 2007 12:16, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

petr18.vt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr18.vt »

jake porshe?

BR4D3K
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BR4D3K »

petr18.vt píše:jake porshe?
NFS:porsche challenge nebo porsche unleashed :D
Obrázek

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilegaltuner »

kde stáhnu demo?
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

vypadá to celkem dobre,ale já nfs nehrál ani nepamatuju
teď hraju občas Juiced 2 a pořád se u toho bavim,nutí mě to vyhrávat další závody a je to celkem pěkně promyšlený
a hlavně tam neni milion kombinací tuningu,ani tune lampy , výfuky a takový věci tam na výběr nejsou

BR4D3K
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BR4D3K »

Obrázek

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Ritchma píše:Hm jestli si to celý psal ty tak já z toho zatim vyčet dvě věci - máš starej komp s mizernou grafickou kartou a to demo bohužel vypustili dřív než by měli, protože to neni dotažený. Co sem čet preview kde hráli rozdělanou hru tak říkali že hratelnost je super že se dá navíc hrozně moc nastavit jestli chceš hrát arkádu nebo simulaci........
Psal. Komp mám už tak nějak na hranici použitelnosti (A64 3700+ 1MB L2, GF7300GT 256MB přetaktovaná, 1GB RAM) Prostě pokud bych vycházel z readme kde jsou systémové požadavky tak ještě splňuju i doporučené pro Visty které samozřejmě nemám a nechci. Přesto je to celé řádně nedoladěné,přečti si diskuzi zde (až dole): http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=24722&r=top je tam spousta případů trhání bez příčiny,toto se mi děje taky. A i to dělalo demo na X360,zpomalovalo se framerate s rytmickou pravidelností. Něco tam prostě mají špatně. Full jsem zatím neviděl,je možné že bude vychytaná. Tohle se sérii příliš vytknout nedá,vždy to měli dotažené. Demo ale prostě trhá,nastavíš vše na maximum a obraz je jak natočenej telefonem s VGA kamerou přes televizi,stáhneš pár detailů a je to čistý,krásně vyhlazený a opravdu to vypadá výborně. A pak detaily zase přidáš a je to stále pěkný. Prostě jako kdyby ta hra měla v menu jiné údaje než to skutečně udělá,plácnu příklad - třeba jako kdyby místo V sync byl antialiasing apod. Kamarád to rozjížděl celý večer,měl s tím potíže protože mu zamrzal počítač v menu. Nakonec vyřešil tento problém tím,že ukončil všechno co ve woknech běželo a rozjel jen hru samotnou. :twisted:

Demo prostě ukázalo model poškození a podle mě sloužilo k uspokojení nadržených lidí kteří na to čekali jak na smilování. Nic víc a nic míň. Trochu se mi nezamlouvá arkádovitost dema na okruzích,pokud sérii konečně posunuli od ilegálních nočních závodů na okruhy tak by s tím měli přijít i s režimem simulátor kde by teda byl problém se vůbec rozjet nebo zatočit. Ale je to zase velký posun v sérii a rozhodně k lepšímu takže díky i za to. Třeba se v třináctém nebo patnáctém dílu setkáme s naprosto věrným chováním daných aut,je i dost možné že v plné toto všechno bude a demo prostě okleštili víc než by to chtělo. Jak jsem psal link tak tam je spousta odkazů na stažení,mám ten z filefront,je opravdu OK a i se stahovalo velmi svižně.

Full si objednám z USA, doručení mají buď jako hru poštou nebo jako soubory elektronicky takže bez poštovného. A těch zhruba 800 je myslím přesvědčivý argument proč to nekupovat tady za 1300. Mimochodem - Carbon stojí stále stejně jako když před rokem přišel na trh,nechápu v tomto politiku EA,jako jestli bere tuto sérii jako něco natolik vyjímečného že to má tak nadsazené ceny oproti jiným a myslím že i lepším titulům. Prostě mě demo zklamalo,když vyšlo na MW tak jsem to hrál jak magor do zblbnutí pořád dokola a královsky se bavil. U Carbonu jsem se bavil taky výborně a přesvědčilo mě to že to má smysl si pořídit. Ale prostreet je taková záležitost u které nevím co si vlastně myslet o full,demo neukázalo v podstatě nic co bych dříve neviděl na videích takže se překvapení nekonalo. :?
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

Smithy

Příspěvek od Smithy »

Ta demosracka mi pada porad sakra. Jsou spekulace jestli to neni beta demo.
500 0,9T

Conscious

Příspěvek od Conscious »

BR4D3K píše:
petr18.vt píše:jake porshe?
NFS:porsche challenge nebo porsche unleashed :D
Dovolil jsem si to nainstalovat a udělat pár screenů hehehe. :lol: Porsche byl poslední dobrý díl NFS,po něm už nebyl model poškození a nebyl interiér. Porsche mapovalo celou historii automobilky od prvního modelu 356 po vozidla z roku 2000 (Boxster S apod.) Osobně se mi ale nejvíce líbila čtyřka (Road challenge),ty nasvícený budíky podle rozsvícených světel,velmi rozsáhlý model poškození apod. jsou pro mě nezapomenutelné. A dále trojka (Hot pursuit) pro své úžasné tratě které byly mimochodem i ve čtyřce po odemčení všech bonusů taky. Prostě díly 4 a 5 byly asi nejlepší. Pokud rozjedu dvojku a trojku tak sem plácnu screeny taky. :lol: :lol: :lol: :lol:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Smithy

Příspěvek od Smithy »

Jak to, ze ti to na XP neblbne, daval sem i nakej patch, aby to pod XP slo, ale text v menu byl necitelnej a pri hrani se to posekavalo. A naposled to neslo ani nainstalovat, kdyz sem to zkousel.
500 0,9T

BR4D3K
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BR4D3K »

ty mi sere* teď abych to nainstaloval taky :lol:
Obrázek

kujon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kujon »

porsche pod XP bez problému, někomu nefaká a instaluje horečně patche, přičemž stačí pouze smazat soubor gimme.dll :-) a to si nedělám prdel ;)
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička :afro:
A také něco většího německého.

BR4D3K
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BR4D3K »

kujon píše:porsche pod XP bez problému, někomu nefaká a instaluje horečně patche, přičemž stačí pouze smazat soubor gimme.dll :-) a to si nedělám prdel ;)
8)
Obrázek

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

porsche byly pecky!

jinak po tom co jsem viděl videa na nový Grand Tourismo tak nový NFS je digihra pro děti, ale uvidíme až to bude

Conscious

Příspěvek od Conscious »

DarkReaper píše:Jak to, ze ti to na XP neblbne, daval sem i nakej patch, aby to pod XP slo, ale text v menu byl necitelnej a pri hrani se to posekavalo. A naposled to neslo ani nainstalovat, kdyz sem to zkousel.
Opatchoval jsem to. http://forum.doupe.cz/viewtopic.php?p=277289

NFS III a IISE které mám mi ale nejedou,zkusím to ještě najít,zase bych zapařil. 8) :lol: Jinak Porsche mi jede i bez patche ale chybějí v tom textury,prostě auta jedou ve vzduchu nebo sedí jezdec nad silnicí a auta tam nejsou.... II a III mi nejede kvůli problémům s kompatibilitou,vím že se dalo něco připsat do atributů spouštěcího souboru aby to jelo,ale asi mám doma toho němce jak mi pořád schovává ty věci. :lol: :lol: :lol: :lol:

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Tak to je síííla:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Akorát že to jde i bez patche ale jak zpomalenej film,moc nechápu proč,ale to mi jsou Prostreety na 1600x1200 rychlejc. :lol: :oops: :lol:

Tommy002

Příspěvek od Tommy002 »

Tak nevím no buď jsem talent nebo je to lehký...Obtížnost KING, dva závody, dvě vítězství :) Takže demo dohráno za míň jak 15 minut :D To déle trvala instalace a odinstalace než samotný průběh hry

Generics
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Generics »

Dnes jsem vyhrabal 2x CD Porsche, jedno je dokonce originalni, kdysi jsem jekoupil za 1699..no, ty kaamo:) mam celou radu od III:HP ,IV: Road CHallenge, Porsche,pak jeste naky petky a Andrgraoundy..driv jsem na tom byl zavislej, ted nejak nemam chut. Oblibena trat: Hometown :lol:
japonec a korejec....

LuckyR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckyR »

Demíčko sem hral asi předevčírema moc mě překvapila grafika vypadá to fakt dobře, bál sem se že to komp neschroustne ale rozjel sem to na největší rozlišení i detaili. Už se těším na plnou 8) 8)
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.

Smithy

Příspěvek od Smithy »

Dneska to snad vychazi a jeste to neni ke koupeni, to me kaka.
500 0,9T

Robik

Příspěvek od Robik »

DarkReaper píše:Dneska to snad vychazi a jeste to neni ke koupeni, to me kaka.
Už to vyšlo...je to na torrentech na mininově...od HKZondy...to by mělo zaručit že to není fake...vydali jako první i předchozí díly
SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků

http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

trojka byla pecka a čtyřka to potvrdila 8) do čtyřky jsem měl postahováno mraky jinejch aut, včetně simíra, zajímavý ale bylo, že když sem hrál sám, pokaždý se hra na nějaký trati zasekla, když jsme hráli ve dvou, byl klid :)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

RifleMan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RifleMan »

Na Nforce už to je taky potvrzené. A navíc už vyšla i verze od Reloaded a tam je jistota že to poběží 8)
Obrázek

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Tak kdo uz pari? Ja jedu na volantu a chova se to pekne teda... Akorat jsem trochu zmatenej porad z tech vselijakejch hyeroglyfu...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

T-O-M píše:porsche byly pecky!

jinak po tom co jsem viděl videa na nový Grand Tourismo tak nový NFS je digihra pro děti, ale uvidíme až to bude
třeba proti GT2 bylo Porsche taky digihra :D
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Smithy

Příspěvek od Smithy »

No tak mi plna pada stejne jako demo, jede to jenom kdyz predelam rozliseni na 1024x768, potom je jeste detail auta na vysoky, to hra dala sama. Jinak kdyz cokoliv predelam, spadne to pri loadu zavodu. No a kdyz to hraju na ty zmineny detaily, tak se to jeste posekava. Pomalu se dostavam z toho do varu. Celkove se mi hra zatim jevi misto ocekavany pecky jako ocekavana sracka. Nevite nekdo jak odstranit padani a bezduvodny sekani? Optimalni pozadavky na hrani muj pc splnuje...
500 0,9T

LuckyR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckyR »

Já akorát kupuju, taky od HKZondy, ale nemůžu oupit za boha 37. část nechcete mi ji někdo upnou?
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“