Co udělá Vodafone při vstupu k nám?
Moderátor: Rudi
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Co udělá Vodafone při vstupu k nám?
Po pravdě řečeno, to s čim se Vodouch "vytasil" je pro mě docela zklamání.
Pro nové zákazníky:
Akce při vstupu na trh: každý zákazník, který si od 1. února do 30. dubna pořídí novou SIM kartu bez písemné smlouvy s jedním z tarifů Naplno (kromě Rozjezdu Naplno), získá na jeden měsíc:
• až 500 volných minut (podle zvoleného tarifu)
• nulový měsíční paušál
• navíc 357 Kč na vyzkoušení Vodafone služeb kromě roamingu a volání na linky se zvýhodněnou tarifikací
• možnost pořídit si mobil za zvýhodněnou cenu
Akce „Vyzkoušejte si služby Vodafonu na měsíc zdarma.“ Když nebudete se službami operátora spokojeni, kartu a případně i mobilní telefon lze do třiceti dnů vrátit.
Pro stávající zákazníky:
NIC
Zdroj:
http://mobilforum.mobilmania.cz/viewtop ... sc&start=0
Pro nové zákazníky:
Akce při vstupu na trh: každý zákazník, který si od 1. února do 30. dubna pořídí novou SIM kartu bez písemné smlouvy s jedním z tarifů Naplno (kromě Rozjezdu Naplno), získá na jeden měsíc:
• až 500 volných minut (podle zvoleného tarifu)
• nulový měsíční paušál
• navíc 357 Kč na vyzkoušení Vodafone služeb kromě roamingu a volání na linky se zvýhodněnou tarifikací
• možnost pořídit si mobil za zvýhodněnou cenu
Akce „Vyzkoušejte si služby Vodafonu na měsíc zdarma.“ Když nebudete se službami operátora spokojeni, kartu a případně i mobilní telefon lze do třiceti dnů vrátit.
Pro stávající zákazníky:
NIC
Zdroj:
http://mobilforum.mobilmania.cz/viewtop ... sc&start=0
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
Re: Co udělá Vodafone při vstupu k nám?
kkti no proč musim byt stavajici zakaznik
ale ten novej spot vypadá dobře
proč si nevezmeš jednu sim jako stávající zákazník a výhodu nevyužiješ?
i stávající zýkazník tuto akci může využít...proč si nevezmeš jednu sim jako stávající zákazník a výhodu nevyužiješ?
i stávající zýkazník tuto akci může využít...
i stávající zýkazník tuto akci může využít...proč si nevezmeš jednu sim jako stávající zákazník a výhodu nevyužiješ?
i stávající zýkazník tuto akci může využít...
Audi 80 cabrio
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Jakou výhodu Eiffele? To že mi dáte k 50naplno a výš Nokii 1600 za 7kč místo za 77kč? To se mi nezdá jako pádnej důvod
Jinak 500volných minut je mi k ničemu, někdy neprovolám ani těch svejch 40. Odpuštění jednoho paušálu je taky naprd, když měsíčně platim teď max. 200kč. A 357kč na využití novejch služeb? hmm, ani snad nechci.
Po pravdě - čekal sem daleko víc. Třeba něco jako bylo u T-bajlu - jeden víkend smsky zadarmo...
Jinak 500volných minut je mi k ničemu, někdy neprovolám ani těch svejch 40. Odpuštění jednoho paušálu je taky naprd, když měsíčně platim teď max. 200kč. A 357kč na využití novejch služeb? hmm, ani snad nechci.
Po pravdě - čekal sem daleko víc. Třeba něco jako bylo u T-bajlu - jeden víkend smsky zadarmo...
Naposledy upravil(a) kujon dne 31 led 2006 18:54, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
• 1 spolehlivá síť mě teď spojuje se světem
• 1 sazba mě teď spojuje se všemi přáteli
• 1 české slovo mě teď dělí od domova
to sem zvedavej, hlavne na sit
• 1 sazba mě teď spojuje se všemi přáteli
• 1 české slovo mě teď dělí od domova
to sem zvedavej, hlavne na sit
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
no pecka je, že to žádný zakaznáky nepřitáhne, takže má víc času sedět na netuHans píše:Taky na to koukám ... to měla být ta pecka o které mluvil Eifel??
Felicia 1.3MPi Smraďoch racing!!!
www.hana-tuners.org
www.hana-tuners.org
a proč myslíš,že to žádný zákazníky nepřitáhne? Naopak bych řekla,že to je hodně dobrá strategie.Scully píše:no pecka je, že to žádný zakaznáky nepřitáhne, takže má víc času sedět na netuHans píše:Taky na to koukám ... to měla být ta pecka o které mluvil Eifel??
ono pro někoho ušetřených 714 kaček za 150 naplno a navíc 300 bez DPH za SMS?
A já jsem si takyzařídil vánoční rozjezd s volnejma víkendama na skoro 4 měsíce i když mi spousta lidí řekla, že to je k ničemu...
A do tohodle možná půjdu taky až mi ten rozjezd skončí...
Jeden víkend SMSek je super, ale to je asi tak všechno.
Začínám mít pocit že všichni už jsou tak zhejčkaný výhodama, že když je opravdu něco, co dává smysl a nezavazuje tě to k nčemu, tak protože to nemá milion pozlátka jako jiný věci, tak se na to vykašlu a pomluvím to.
Viz akce vánoce non stop. Ty lidi přece vůbec nepřemejšlej a já jsem nalitej a začíná mi to tu srát a seru na vás, jdu psát něco o svým autě...
A já jsem si takyzařídil vánoční rozjezd s volnejma víkendama na skoro 4 měsíce i když mi spousta lidí řekla, že to je k ničemu...
A do tohodle možná půjdu taky až mi ten rozjezd skončí...
Jeden víkend SMSek je super, ale to je asi tak všechno.
Začínám mít pocit že všichni už jsou tak zhejčkaný výhodama, že když je opravdu něco, co dává smysl a nezavazuje tě to k nčemu, tak protože to nemá milion pozlátka jako jiný věci, tak se na to vykašlu a pomluvím to.
Viz akce vánoce non stop. Ty lidi přece vůbec nepřemejšlej a já jsem nalitej a začíná mi to tu srát a seru na vás, jdu psát něco o svým autě...
Audi 80 cabrio
Protože mě to nedostalo, takže nikoho
Ale jinak je jasný, že každý zboží má svího kupce
Ale jinak je jasný, že každý zboží má svího kupce
Felicia 1.3MPi Smraďoch racing!!!
www.hana-tuners.org
www.hana-tuners.org
videli ste tu reklamu? hlavne na konci "je to ve vasich rukou. now" uz letim
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
me jen se*re ze novej zakaznik nas pan, ale ja jako zakaznik co uz ctvrtym rokem vyplazne mesicne 2k+ nic
jo vlastne jo, zvyhodnenej telefon.... coz ma kazdej novej zakaznik, kterej k tomu dostane i balicek
treba eurotel ma aspon benefit body za ktery se da casem nejaka slubba aktivovat, pripadne vzit foun
Eifele delej s tim neco
jo vlastne jo, zvyhodnenej telefon.... coz ma kazdej novej zakaznik, kterej k tomu dostane i balicek
treba eurotel ma aspon benefit body za ktery se da casem nejaka slubba aktivovat, pripadne vzit foun
Eifele delej s tim neco
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
jj taky uz pokoukavam po jinym operatorovi cislo si vemu sebou takze no problem
to jde?jog!n píše:jj taky uz pokoukavam po jinym operatorovi cislo si vemu sebou takze no problem
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
uz joHans píše:to jde?jog!n píše:jj taky uz pokoukavam po jinym operatorovi cislo si vemu sebou takze no problem
prave ze jde tak toho asi vyuziju pze ten eurotel mi fakt přide že si stavajicich zakazniku vazi
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
JasnýHans píše:to jde?jog!n píše:jj taky uz pokoukavam po jinym operatorovi cislo si vemu sebou takze no problem
http://prenositelnost.mobilmania.cz/
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Já si myslim že touhle kampaní VF zákazníky nepřiláká, ba co víc je odláká. Na tom mobilforu to taky zaznělo, že když teďka už existuje přenositelnost, tak lidi radši přejdou jinam... Kdyby radši oskaráci za ty prachy, co narvali do "červenejch rukou" všude kolem, investovali do něčeho pro stávající zákazníky, tak by to nebyl takovej propadák jako teďka.
Pokud vám vyhovujou smlouvy a restrikce za nedodržování minimálních provolaných částek, tak hodně štěstí...
Telefony budou za mnohem lepší cenu. I tak jsme byli dost překvapení...
No a pro ty stávájící zákazníky se snad už taky něco plánuje. Zase ty benefity u eurotelu to je dobrý, ale Tmob to třeba taky nemá.,.,.,
A jsme češi, musím vám radit jak tuhle nabídku využít? Fakt musím? Snad nejste tak omezení, nebo se pletu? A sorry za agresivitu, ale nějak jsem bumbal...
No a pro ty stávájící zákazníky se snad už taky něco plánuje. Zase ty benefity u eurotelu to je dobrý, ale Tmob to třeba taky nemá.,.,.,
A jsme češi, musím vám radit jak tuhle nabídku využít? Fakt musím? Snad nejste tak omezení, nebo se pletu? A sorry za agresivitu, ale nějak jsem bumbal...
Audi 80 cabrio
jasně,a váží so jich i cenově-je to nejdražší operátor.jog!n píše:prave ze jde tak toho asi vyuziju pze ten eurotel mi fakt přide že si stavajicich zakazniku vazi
Eiffe klid,dejchej a počítej do 20tiAdelhide píše:Pokud vám vyhovujou smlouvy a restrikce za nedodržování minimálních provolaných částek, tak hodně štěstí...
lidská blbost je nekonečná
váží si jich asi tak, že když člověk, co měl GO chce přejít k jinmu operátorovi, tak si zašle SMS aby neotravoval s výpovědí na prodejně...jog!n píše:prave ze jde tak toho asi vyuziju pze ten eurotel mi fakt přide že si stavajicich zakazniku vazi
To vám mám dát sakra návod, jak tohle využít?
Co ti dá navíc ET? Telefon po dvou letech? Kapsičku a obal na CD?
Audi 80 cabrio
bych neřeklPet píše:jasně,a váží so jich i cenově-je to nejdražší operátor.jog!n píše:prave ze jde tak toho asi vyuziju pze ten eurotel mi fakt přide že si stavajicich zakazniku vazi
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Tbajl takovou nabídku jako ET benefit má, jmenuje se T-mobile Bonus
http://t-mobile.cz/Web/Residential/Pece ... Bonus.aspx
Jinak teda nám osvětli jak tuhle nabídku využít, já bych to rád slyšel.
http://t-mobile.cz/Web/Residential/Pece ... Bonus.aspx
Jinak teda nám osvětli jak tuhle nabídku využít, já bych to rád slyšel.
Adel, ty jsi bumbal???Adelhide píše:Pokud vám vyhovujou smlouvy a restrikce za nedodržování minimálních provolaných částek, tak hodně štěstí...
taky bych to rád čekal mi řekni co udělal pro stávající zakazniky?
myslim, že to tady napsat nemůžu už jenom proto, že tady jsou dva další zaměstnanci oskara, pardon Vodafonu
tak zaprvé není až tak velký problém se se stávajícím číslem stát novým zákazníkem, jen to chce trochu přemýšlet.
za druhé... je to napsané už v tom prvním přízpěvku... Zkus vodafone...
tak zaprvé není až tak velký problém se se stávajícím číslem stát novým zákazníkem, jen to chce trochu přemýšlet.
za druhé... je to napsané už v tom prvním přízpěvku... Zkus vodafone...
Audi 80 cabrio
omg porad ne? no a co ze tu jsou dalsi zamestnanci. Nechapu o co vam jde když nekomu poradite