Xbox 360 x PS3

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

H.o.m.i.e.

Re: Xbox 360 x PS3

Příspěvek od H.o.m.i.e. »

Xbox 8) Máme doma od vánoc s Kinectem a o zábavu je postaráno. Docela se i zapotíš.

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

ok dik za nazor uz to laduju do inzerce :D

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Tohle jsem řešil. Šel jsem do krámu, zkusil oboje a odnes si PS3. U Xboxu mi prostě neseděl ovladač, na ten z PS jsem zvyklej. Grafika je prakticky stejná. Na pálený hry kašlu, nemam dost rychlej net na to abych je moh stahovat. Navíc ze http://www.zavvi.com" onclick="window.open(this.href);return false; si můžu koupit hru i s poštovnym za cenu hodiny práce, takže to snad ani nemá smysl stahovat :D
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Mno ale co si budem povidat, hrani na pc je proste lepsi, na konzolich jsou super auticka ci arkady ale treba strilecky se na tom gamepadu hrat nedaj, i kdyz pravda pri hre po siti na druhy strane sedi taky Pepik co ma stejnej "problem" takze to v podstate eliminuje nevyhodu.

A ty tady porad nemachruj jak to tam u vas klokanu je levny, voe az budes v CR zpatky budes cucet na ty ceny :lol:

rallik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rallik »

Na střílečky prdim, na různy adventury, a hry typu třeba i GTA, pak už zmiňovaný auta, a další různý sporty je podle mě konzole lepsí.

Ještě k Ritchomi, já třeba naposledy držel v ruce ovladač od PS2 a teď právě mám toho Xboxe a ten ovladač mi přijde perfektní, jak do ruky, tak rozmístění tlačítka i joysticků :wink: Každýmu vyhovuje něco jinýho 8)
KEHO rennsport

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

ja mam doma oba, u pc ovladac od ps3 (kopie jejich bezdrat logitechu) a v pohode ale u xboxu je proste lepsi ten jejich kdy muzes pridavat lepe plyn a ty kloboucky :) jsou taky lip umisteny, ale je to o zvyku.

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Miloshi, koukal ses na ten odkaz? Však ten eshop je v UK :lol: Tady jsou hry naopak drahý a tam maj naprosto úžasně nízký poštovný, takže se mi vyplatí nakupovat tam.
Jinak já měl právě taky ten logitech ovladač alá Playstation a jak jsem na to zvyklej, tak mi ten xboxovej prostě neseděl. Příjdou mi ty konzole ale natolik stejný, že jsem prostě vzal PS3 a dál jsem to neřešil.
Jinak souhlas s PC. Zvažoval jsem nějakej hyper herní notebook, ale vzhledem k tomu že stojej hrozný peníze, jsou hlučný a topí, šel jsem do konzole. Na PC prostě nemam místo a při případnym stěhování je to další krám...
Já bych chtěl právě nějakou tu střílečku koupit, protože zatim mam jenom auta a assassins creed 2, jenom jsem se ještě nerozhod kterou...

Btw Miloshi, já domu nechci, jestli to bude jenom trošku možný, chci tu zůstat. Mam rozjetý dva způsoby jak získat rezidentůru a později občanství. Snad alespoň jeden z nich výjde...
Naposledy upravil(a) Ritchma dne 06 led 2012 08:29, celkem upraveno 1 x.
Function > Form

rallik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rallik »

Podle ohlasu je prej novej BF3 pecka, ale nevim, nehral jsem...
KEHO rennsport

zac.je.toho.loket
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zac.je.toho.loket »

Co se grafickeho srovnani tyce, ma xko nad ps3 lehce navrh...je to hlavne tim, ze vetsina her je multiplatformnich a na xko jsou vyvijeny prednostne - kolikrat to nejsou ani plnohodnotny 720p, takze to pak na psku vypada jak kostrbata mazanice (viz GTA4 a jine). Jina vec jsou exlkuzivity jen pro ps3 (uncharted, gt5 atp.), to je panecku podivana. Nicmene 1080p neni snad zadna hra, to je skoda, kdyz v dnesni dobe je drtiva vetsina televizi fullHD.

Ovladac ma do sebe kazdy neco. Ergonomie je urcite lepsi u xkovyho, ale pskovej ma zase pekne davkovatelny L2, R2 - coz je super na auta. Ted hraju F1 2011 a je to velice slusne hratelny. Ale grafika na PS me dost zklamala - vyhlazovani hran zadny, cely je to takovy kostrbaty...nastesti to clovek nestiha vnimat pri zavodni rychlosti :)

Ma tu nekdo PS3? Popr. jaky hry? Shanim NBA2k12, klidne jetou za dobry prachy :D
"The spirit of revolution will never die"

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Milonovo ma ps3, kazdopadne grafika ai na jedne z konzoli neni nejak extra proti pc, ale kdyz mas tv 3-4metry od mista kde sedis nejaky ten detail se da prehlidnout 8)

zac.je.toho.loket
Kontaktovat uživatele:

PC by me nenapadlo sem tahat, to je jina liga...bavime se tu o gaucovym gamingu :)

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Já v tom krámě otravoval celkem dlouho a zkoušel jsem víc stejnejch her jak na PS3 tak na Xboxu a ten rozdíl v grafice je většinou hrozně malej a záleží opravdu na každý hře. Některá hra vypadá líp na jednom, některá na tom druhym. Nicméně GTA IV jsem měl půjčený ještě s nějakym datadiskem, hrál jsem to asi tak půl hodiny každý a zase jsem to vrátil. Šilená sračka :lol:
NBA je asi nový že stojí 30 liber, ale ani tak to neni tak hrozná cena...
Function > Form

X-Ray

Příspěvek od X-Ray »

milosh píše:
shotik píše:mam xboxe flashnuteho a naprosta spokojenost. grafika nadherka :)
a videl jsi nekdy herni pc? :wink:
Ty voe Mildo, tohle je hláška z minlýho století...

Osobně bych dal přednost PS3 (možná kvůli tradici, měl jsem jedničku i dvojku), nebo možná proto, že v X-Boxu má prsty Microsoft. Hraním moc času natrávím a těch pár originálek na PS by mě nezrujnovalo. Navíc nebude problém je kupovat z druhý ruky. Takže GTAIV a GT5 by mi vystačilo na hooodně dlouho. Navíc vidím výhodu v tom multiplayeru. To většinu her posune úplně jinam. Ale X-Box má zase lepší ovladač. Mám ho připojenej k PC a je prostě dokonalej. Snad bych si na ten PStrojkovej taky zvyknul.

A ty Miloshi tu nedělej, jak řešíš problém jestli za prachy koupit PS3 nebo za buhvíco vyšmelit X360 co někdo dastal zadáčo k noťasu v Alze :D

Jestli ty jsi si pořídil domů herní konzoly, tak se bojím, že není daleko doba, kdy ti bude říkat pane nějaké VW :lol:
Naposledy upravil(a) X-Ray dne 06 led 2012 10:30, celkem upraveno 2 x.

zac.je.toho.loket
Kontaktovat uživatele:

Nechce se mi to resit ze zahranici...nez to dojde do bananistanu, tak je 2k13 :lol: navic jsem se zarek, ze za to vic jak 800 nedam.

BF3 jsem hral betu na ps3 a grafika nic extra a navic u rychle onlineovky je pro me mireni na analogu hruza. Hral jsem to na PC a 8)

rallik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rallik »

To je blbost, mam doma celkem slusnyho kompaco utahne vetsinu her na max. Ale stejne se radsi natahnu na gauc k velky telce a konzoli ;)
KEHO rennsport

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Opravdu inteligentní napsat do tématu xbox vs PS že jedině pc. Viděl si snad v názvu někde vs PC? Já teda ne.
Nevim jak do ČR, ale sem přes půl světa to trvá dva až tři týdny, ale jelikož tam nějakou hru koupim většinou chvíli potom co mi dojde jiná, tak mi to čekání vůbec nevadí. Přece jenom tady ty hry stojí tak 4x víc...
Function > Form

zac.je.toho.loket
Kontaktovat uživatele:

jen tak pro zajimavost, kolik AUD stoji treba to NBA na konzole?

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Na zavvi.com kde kupuju hry já (UK eshop) stojí 29.99 liber + nějaký poštovný, řekněme jednu libru to je cca 47AUD.
Tady v AUS je teď v jednom eshopu v akci za 65AUD.
Koukám že kurz CZK k GBP je pěkně na hovno. Na koruny by to ze zavvi byl téměř litr :(
Mě příjde že se takhle nový hry vůbec nevyplatí kupovat. Za dva měsíce bude za dvacku...
Function > Form

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Promazano ot

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

měl jsem oboje a zde je me shrnutí:

xbox: výhody:-možnost flash (hry na HDD gratis
- lepší a svižnější grafika
- ovládání pohybem kinect

nevýhody: - spoplatněné onlinovky
- nemá BR mechaniku

ps3 - výhody: -BR mechanika
- online hry zdarma
- větší škála titulů
nevýhody - ps move celkem o ničem
- nelze hrát palenky (zatím)

ale suma sumárů to vyjde na stejno :wink: , zalezi na cloveku do jaké komunity vleze :wink: ,asi jako resit otazku Canon enbo Nikon :D

zac.je.toho.loket
Kontaktovat uživatele:

ps3 má JB

rallik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rallik »

No co jsem tak procital console forum, tak s tim flashem mechaniky na Xko to taky neni tak slavny, nektere hry nefungujou, vypalovat se musi na urcita dvouvrstva dvd a jenom v nekterych mechanikach a hrat online je na nic, pac casem Ban, lepsi volba mi prijde neco co se pridelana zakladni desku a vesker hry se pak spousti pouze z externiho nebo interniho disku. Coz neni tak spatny, ale cena je asi 2000 a online hrani taky odpada...
KEHO rennsport

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

U PC her to ještě chápu že se lidi snaží je hrát zadarmo. Jednak než pro ně člověk někam dojde, tak je má stáhnutý a jelikož se vždycky najde nějakej jedinec, kterej udělá crack hned co to výjde, je to celkem jednoduchý. Ale u konzolí mi to moc smysl nedává, přece jenom ty hry stojej pár korun...
Function > Form

rallik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rallik »

Pár korun vyloženě ne, ale jak si řikal, stačí chvíly počkat a nekupovat uplně "horký" novinky a daj se sehnat relativně rozumně 8)
KEHO rennsport

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Já co sledoval hry, tak cca dva měsíce po vydání už jsou za půlku a během pár dní pak stojí kolem 25$ což je u mě pár korun...
Function > Form

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“