Černá listina firem!

Zde najdete servisy, bazary, vrakoviště, tuningové firmy a také sem můžete psát jejich hodnocení!

Moderátor: habitat3

MELLODY

Příspěvek od MELLODY »

Ja se pridam se svou zkusenosti s autodoplnky.cz objednaval sem tam 4x, poprve to byla bomba, 2 sportovni vyfuky, do tri dnu sem to mel doma. Podruhe to byla mrizka na VW Golf 3, trvalo to mesic a pul a to sem je musel jeste 2x uhanet. Navic nakonec mrizka moc nesedela a to sem to zkousel na dvou autech. Potreti sem si objednal sadu H1 zarovek a zarovek do blinkru, ktere inzerovali jako naprostou novinku v eshopu. Objednam to. Do dvou dnu mi prijde email, ze to neni skladem, ze to bude do 2 tydnu. Po trech tydnech, kdy sem zrusil objednavku mi prisel ten samy den email, ze objednavka byla castecne expedovana. Kdyz na to kouknu, tak mi zaslali jen zarovky do blinkru a u H1cek bylo napsano, bude dodano do trech tydnu. A nakonec ted poctvrte sem si objednal kit primeho sani od Greenu a zase ta sama hlaska, maximalne 2-3 tydny. V utery to bude 3 tyden. Paklize se mi do utery neozvou, tak sem z touto firmou nadobro skoncil. To je ma zkusenost.

Ultima

Příspěvek od Ultima »

autodoplnky.cz zkusenost dobra beru od nich casto, sportovniautodoplnky.cz vyborni, bidrin - no nevim, vypada to ze nestiha, je treba ho tlacit mailama, ale doda v poradku.

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

cartechgroup - poslal sem dotaz na predmet odpoved zadna a od ty doby spam na mejl.. a klidne to zase smazte lamy :alien:
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilegaltuner »

tak každopádně přidám bulldog tuning český těšín ,od nich raději dál :wink:
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i

Kolegáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kolegáček »

krulis píše:cartechgroup - poslal sem dotaz na predmet odpoved zadna a od ty doby spam na mejl.. a klidne to zase smazte lamy :alien:
Ano občas se stane že nestíháme odpovědět na dotazi .
Pokud máte o zboží opravdu zájem tak ale mužete zavolat a zeptat se po telefonu .
To je asi nejlepší .
Denně chodí desítky dotazu a upřednostňujeme zákazníky co volají .
CARTECH Tuning CENTRUM
www.cartechgroup.cz Vše co potřebujete pro váší káru

Alfa Romeo 155 Q4 :)
Škoda Octavia 1,9Tdi 4x4

Kolegáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kolegáček »

krulis píše:cartechgroup - poslal sem dotaz na predmet odpoved zadna a od ty doby spam na mejl.. a klidne to zase smazte lamy :alien:
Ještě k našim nabídkám ( spam :) ) ty posíláme pouze registrovaným zákazníkum a kvuli dotazu se člověk nemusí registrovat .
Pokud o tyto informace nemáte zájem tak mužete svou registraci zrušit.
CARTECH Tuning CENTRUM

Škoda Octavia 1,9Tdi 4x4

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

ok ja u Vas kupoval kdysi zesilovac vse byo v poradku.. ale nabidky od Vas nechodily ty zacaly chodit az po dotazu, ktery jsem na urcity predmet zaslal... tudiz jsem vyvozoval, ze misto odpovedi ste si mou adresu jenom vyuzili pro zasilani nabidek :wink:
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

Kolegáček
Kontaktovat uživatele:

Re: Černá listina firem!

Příspěvek od Kolegáček »

To by bylo trochu složitý a no to máme moc málo času .
Posíláme to pouze registrovaným :)
CARTECH Tuning CENTRUM

Škoda Octavia 1,9Tdi 4x4

Simarik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simarik »

Tak já se taky přidám. Klement Trávníček - Autolakovna
Dal sem si tam lakovat kapotu a bylo mi řečeno že do 10-ti dnů to bude. Po 10-ti dnech jsem volal a prej ještě nezačali ať jim dám ještě 5 dní. Po 5ti dnech stále nezačali a ať jim dám ještě šanci 4 dny. Za 4 dny jsem zase volal a prej ať si ji odvezu že jim překáží a že jí dělat nebudou. Takže skoro po měsíci sem si ji odvezl A K TOMU JEŠTĚ POŠKOZENOU !!! OD NICH DÁL ! :x
Fiat Coupé 2.0 20V Turbo Racing Style Project - zatím nedokončeno

michalnovak5

Příspěvek od michalnovak5 »

kde nechat vytunit auto??? díky za info

Filip:)

Příspěvek od Filip:) »

[quote="michalnovak5"]kde nechat vytunit auto??? díky za info[/q

A co na něm chceš tunit prosimtě? Octavia?.. 1,6 nebo 1.9TDi? :D :)
►Volvo V40 T4 - B4194 T (16V) 147kW/200hp @5500rpm, 300 N·m...
Ex: BMW E36 318i saloon.. 83kW...

Sakul

Příspěvek od Sakul »

michalnovak5 píše:kde nechat vytunit auto??? díky za info
doma v garazi :lol:

Bezdak69

Příspěvek od Bezdak69 »

Ja by som pridal karosara p. Vaisa (Caslav) a jeho lakirnika.
Nekvalitna prace, po pol roku zacal hrdzaviet spoj, a opadavat lak na dverach. Vyhovorky na lakirnika, lakirnik naopak.
Este ma sprdol, ze co to mam za auto ze ked ponom mlatili kladivom vypol sa bezpecnostny spinac na el. okruhu a nevedel nastartovat.
Fiat Barchetta LE -1998. 96 kW, objem 1.747, 1.260 kg, 9,6 l na 100 km
Skoda Octavia Super - 1960
Som Amater - ale snazim sa

michalnovak5

Příspěvek od michalnovak5 »

Bezdak69 píše:Ja by som pridal karosara p. Vaisa (Caslav) a jeho lakirnika.
Nekvalitna prace, po pol roku zacal hrdzaviet spoj, a opadavat lak na dverach. Vyhovorky na lakirnika, lakirnik naopak.
Este ma sprdol, ze co to mam za auto ze ked ponom mlatili kladivom vypol sa bezpecnostny spinac na el. okruhu a nevedel nastartovat.
Bezdak69 píše:Ja by som pridal karosara p. Vaisa (Caslav) a jeho lakirnika.
hele jestli můžu poradit tak si zavoljete na bezplatnou linku 800010101 je to express lakovna, budeš to mít během pár hodin hotový a je to výborně odvedená práce...jsem maximálně psokojený

jockx

Příspěvek od jockx »

Pozor na autoservis vojtisek v jicine,dost mozna ze uz nefunguji,asi pred dvema lety mi sam majitel montoval hagusy a byl natolik levej ze pri vrtani strechy projel durch az do interieru kde poskodil i slunecni clonu.

Odpovědět

Zpět na „Autoservisy, autobazary, vrakoviště, tuningové firmy a jiné firmy“