Černá listina firem!

Zde najdete servisy, bazary, vrakoviště, tuningové firmy a také sem můžete psát jejich hodnocení!

Moderátor: habitat3

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Černá listina firem!

Příspěvek od Fiesta »

Mnozi se tady stiznosti na obchody a dilny zabivajici se tuningem ci stylingem. Vetsinou maji arogantni jednani, nedodrzeni lhuty dodavky smluveneho zbozi ci zakazky atd....
Proto sem piste firmy se kterymi jste nespokojeni.....
VW PASSAT B5

SkejT

Příspěvek od SkejT »

RosiDesign -----> viz. tema v Pokecu ("Fucking RosiDesign")

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Heh, tak podle toho co se tu řešilo a dávali ste sem hodně svých zkušeností bych sem dal asi www.autodoplnky.cz kteří si dělají co chtěj a nákup u nich je hop nebo trop. Pak jestli ještě existuje kopistyling.cz tak o tom tu bylo taky jenom to špatný.
Já bych sem dal www.autokapl.cz (citroen servis v Písku) .Nedodrželi cenu, termín a ještě komunikace neprobíhala jak měla a navíc furt něco slibovali co nedodržovali. Navíc když mi pak řek že takový auto viděl prvně a že nevěděli co s tim tak sem myslel že mě omejou.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

No tak ja davam AUTOHLAVACEK Olomouc....velmi, ale velmi nekorektni jednani se stylem "Za kazdou cenu z nej vytriskat co nejvic !!!"
VW PASSAT B5

Milan(Plša)

Příspěvek od Milan(Plša) »

Určitě www.autodoplnky.cz všechno jim trvá 2-3 měsíce nebo objednané zboží vůbec nedodali!!! kladivo

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

AUTODOPLŇKY.CZ
FREAK DESIGN
:x
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

takže jak už bylo zmínen jednoznačně sem patří Kopistyling - nezažiljsem zatím horší.

Jinak značkové servisy ?

Honda Proresta Příbram - vrazi aut - no more...
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Hmm tak www.nejlevnejsipneu.cz sice některý lidi řikaj že dobrý ale mě po měsící slibování nedokázali dodat objednané gumy takže z mé strany nespokojenost :x

Pet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pet »

Verold Benešov -značkovka Škodky, jednání

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

no tak ten www.freak-design.org, sice vypada ze mne ten naraznik udelali dobre ale za jakou cenu, budiky sprasili a to sem tam jeste cekal 4 hodiny jako kokot
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Georgeos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgeos »

Zcela 100% www.autodoplnky.cz
To jest ta nejhorší firma snad vůbec se kterou sem se za svůj život setkal. Z přístupu k zákazníkovi bych zvracel. Neberou reklamace, dodávka zboží jim místo slibovaných 2-3 týdnů trvá vždy déle než 2-3 měsíce, objednávky jsou buď poloviční nebo zkažený (nezřídka kdy je zboží poškozené či opravované). Skladem nemají ani nejprodávanější věci ba ani novinky či věci akčně zlevněné. Do telefonu jsou arogantní, nenechají člověka domluvit a v e-mailech je to ještě horší pokud si člověk snad zkusí stěžovat. Uvažoval sem onehdá že na ně pošlu ČOI.
Takže na bacha na ně

PS: poslední zkušenost. Objednal jsem kamarádce masku na golfa. Odepsali mi že přijde do dvou týdnů. Po měsíci a půl sem jim napsal pár e-mailů. Ani na jeden neodpověděli. Maska přišla až po dvou mesícíh a jednom týdnu! A to je to prosím maska na jedno z nejupravovanějších aut v čechách!
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím :)

Ála
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ála »

Milan(Plša) píše:Určitě www.autodoplnky.cz všechno jim trvá 2-3 měsíce nebo objednané zboží vůbec nedodali!!! kladivo
Přesně moje řeč!! :mad:

Ladislav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladislav »

Milan(Plša) píše:Určitě www.autodoplnky.cz všechno jim trvá 2-3 měsíce nebo objednané zboží vůbec nedodali!!! kladivo
Byl jsem u nich objednán, když jsem přijel 80 km tak řekli že jim onemocněl mechanik. Ale že by zavolali ať nejezdím... :?

vittorio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vittorio »

ELLRI

dodana maska byla poskozena, telefony neberou, na emaily neodpovidali

aspon me ne...je to uz dva roky ale myslim si sve

SkejT

Příspěvek od SkejT »

ALES píše:
Přesně moje řeč!! :mad:
taky se muzu pripojit s vlastni zkusenosti

Návštěvník

rozhodne AUTODOPLNKY !!!

Příspěvek od Návštěvník »

Sportovni filtr na BMW po telefonu 1530 a na miste druhy den 1980kc.Takze jsem je tam poslal do p....e a cena byla hnedka jina.Jimak bacha na masky,vubec nepasuji kvalita veci pod psa.....

Skala
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skala »

Taky po my zkusenosti prispeju...

Takze firma AMStuning u kolina...chtel sem novej sport filtr,nechal sem si poradit,jako vhodnej filtr mi doporucili king dragon,druhej den sem si prijel pro auto a odjel..po 15km mi auto na kruhaci chciplo...nastartoval sem,otacky na volnobeh kolisaly jak se jim jen chtelo a po chvili to zase chciplo....
Dnes sem to dal do myho osvedsenyho servisu,kde mi tam vratili zpatky povodni filtr a verdikt zni....AMStuning mi doporucili absolutne nevhodnej filtr,priruba byla kriva,lepeni prej vypadalo jak kdyby to bylo udelany zvejkackou a este neco ke sroubkum,ted nevim,jestli dali spatny,nebo kratky,nebo ja nevim.....
Takze auto uz ted zase slape tak jak ma a pristi tyden jim to tam pojedu omlatit o hlavu.
Kdyz sem jim volal a rek jim,co se stalo a jak to je,tak furt opakoval,,to se musim smat,, a ze si mam sehnat jiny mechaniky,takhle arogantni jednani sem este snad nezazil,ale prachy prej vrati....Takze tot moje zkusenost s firmou http://www.amstuning.cz/
CLK 320 race@fun
S 430Long klídek
http://web.unmz.cz/autoslalom/

Thomesh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thomesh »

ja sem pridam www.mzb-tuning.cz ochota neuveritelna,
otravoval jsem jse s tim ze u nich chci utratit penize, pred objednanim v poho a ted cekam na zasilku uz jak dlouho
Cali turbo 204 ps

Skala
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skala »

Skala píše:Taky po my zkusenosti prispeju...

Takze firma AMStuning u kolina...chtel sem novej sport filtr,nechal sem si poradit,jako vhodnej filtr mi doporucili king dragon,druhej den sem si prijel pro auto a odjel..po 15km mi auto na kruhaci chciplo...nastartoval sem,otacky na volnobeh kolisaly jak se jim jen chtelo a po chvili to zase chciplo....
Dnes sem to dal do myho osvedsenyho servisu,kde mi tam vratili zpatky povodni filtr a verdikt zni....AMStuning mi doporucili absolutne nevhodnej filtr,priruba byla kriva,lepeni prej vypadalo jak kdyby to bylo udelany zvejkackou a este neco ke sroubkum,ted nevim,jestli dali spatny,nebo kratky,nebo ja nevim.....
Takze auto uz ted zase slape tak jak ma a pristi tyden jim to tam pojedu omlatit o hlavu.
Kdyz sem jim volal a rek jim,co se stalo a jak to je,tak furt opakoval,,to se musim smat,, a ze si mam sehnat jiny mechaniky,takhle arogantni jednani sem este snad nezazil,ale prachy prej vrati....Takze tot moje zkusenost s firmou http://www.amstuning.cz/

novinky 17.8

Takze, byl jsem dnes vratit filtr,no a za tu pulhodinu jsem si tam vyslechnul,ze moji mechanici,lidi co mi radili, jsou debilove a ze ja jsem vul.
Na to ze mi auto chcipalo porad, mi rek,ze si myslel, ze si to to cidlo tam samo prebere a ze jsem si to mel teda nechat seridit,ze oni to nedelaji (takze to ze mi vratili chcipajici auto je asi v poradku)....pak rek ze jsem jim mel zavolat(volal jsem tam 3x behem 10ti minut,kdyz to blblo)..
Na to ze byla priruba kriva mi nerek nic...Jen furt opakoval(asi 10x)..ze ten filtr od nich je bavlnenej :lol: ...
Na to, ze to lepidlo,kterym lepili prirubu, mi nakapalo do sani,mi rek, ze to neni mozny,pac to nelepili, ale davali tam tesneni...(hold vsichni sme slepi a nepozname lepidlo)....
Pak mi taky rek,ze s tim clovekem, co mi to rek, se chce soudit a at mu dam kontakt,potom co sem mu rek,ze mi to samy tvrdilo 5 lidi rek,ze ho nechce,ze se s nejakejma debilama nebude bavit...
No nakonec mi dal prachy,rek mi este jednou, ze jsem vul a odesel 8)

Jo a perlicka..Kdyz jsem mu rek, ze si tam dam jen vlozku od KN,tak mi rek ze KN dela vlozky jen aby vydelali,ze je to uplne k nicemu :lol: :lol:

Ze ja jsem se neposlech a nevypadnul hned,kdyz uz se me tam tipek ptal,jestli 3000GT je od Nissanu?? :P
CLK 320 race@fun
S 430Long klídek
http://web.unmz.cz/autoslalom/

Shaity

Re: Černá listina firem!

Příspěvek od Shaity »

No a ted jeden postřeh ode mě...
www.autodoplnky.cz snad nemá cenu řešit ....čekat 2 měsíce na světla....to se mi zdá hustý...
No a taky pan majitel z E35 Litomyšl...kupoval jsem od
nich zadní spoiler na Golfa II...teda ona to byla spíš vrtule,ptz tak zkroucenou mrchuá jsem v životě neviděl:c(((...volám mu večer co jsme to zjistili....a on at přijedu druhej....tak jsem vyrazil cesta asi 150 km tam a 150 zpět...přijedu tam a bylo mi oznámeno že šéfík měl naplánovanou služ .cestu a je tedy pryč a to mi řekl že to spolu nějak OSOBNĚ vyřešíme......no po chvilce dohadování se tam objevil takovej týpek(Mirek)vyklubal se z něj docela pohodář,domluvil mi to napasováníb u nějakýho svýho kámoše, a nebejt něj tak bych jel domů s nepořízenou....takže tam taky radši pozor....

bart.dev

Příspěvek od bart.dev »

Zcela jistě autodoplňky.cz a renocar.cz - nejhorší zboží dodají ale v igelitové tašce na odpadky a ještě totálně zničené a v jiných krabičkách.

SkejT

Příspěvek od SkejT »

Thomesh píše:ja sem pridam www.mzb-tuning.cz ochota neuveritelna,
otravoval jsem jse s tim ze u nich chci utratit penize, pred objednanim v poho a ted cekam na zasilku uz jak dlouho
musim se pridat,v rijnu jsem si objednal LED-diodove svetla na Rover,druhy den zavolal chlap,potvrdil objednavku a ze je ale musi objednat z Nemecka,ze to bude delsi max. o 3 tydny,do dnes nemam svetla.Uz jsem je :cry: ,co se da delat

autickovalady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od autickovalady »

Já se mzb-tuning.cz musím zastat!!! při osobním jednání pohodička, nevím jak na objednávku. Mají toho ale hodně, takže to pravděpodobně chce trošku uhánět a připomínat se

alt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alt »

tak já asi nakupuju u jinejch autodoplnky.cz,protože já sem s nima naprosto spokojenej a to sem u nich nakupoval tak 5x
a co se týče času dodání tak v úterý večer sem si u nich objednával optiku a ve čtvrtek dopoledne jsem jí měl doma 8) (trasa Brno -> Praha)
jednou volala slečna od nich,že tyč co sem taky objednával museji dovézt a že do 2týdnů bude.. no a po týdnu ta samá slečna volala,že už jí maji a druhý den sem jí měl doma :)

celkem mě to zaráži co tady o nich čtu...
Renault Clio Sport
www.cliosport.cz

SkejT

Příspěvek od SkejT »

autickovalady píše:Já se mzb-tuning.cz musím zastat!!! při osobním jednání pohodička, nevím jak na objednávku. Mají toho ale hodně, takže to pravděpodobně chce trošku uhánět a připomínat se
jo to mas pravdu,urcite toho nemaji moc.Uhanel jsem 3x,pokazde za jeden tyden.Potom jsem to vzdal.Neni hold nad osobni jednani

Eddie

Příspěvek od Eddie »

Laconi píše:Hmm tak www.nejlevnejsipneu.cz sice některý lidi řikaj že dobrý ale mě po měsící slibování nedokázali dodat objednané gumy takže z mé strany nespokojenost :x
no vidíš a já u nich nakupoval a za 2 dny jsem to měl doma...
Honda Civic 1.4iS, 90PS (66kw), Výfuk Laser,0-100 km/h 10,8s (ale asi s jiným řidičem ;-) )

Termik

Příspěvek od Termik »

www.tuningshop.cz - maximální spokojenost, vše je hned a se zákazníkem jednají slušně.. Osobně jsem si u nich koupil neony, do dvou dnů přišly ale jeden byl rozbitý. Zavolal jsem tam, řekli mi co a jak a obratem poslali nový 8) . Včera jsem si u nich obědnal otáčkoměr a dnes přišel e-mail že byl odeslán. :)

www.autodoplnky.cz - včera jsem si tam obědnal nový sportovní volant. Dnes mi přišla SMS že byl odeslán 8) .. Takže taky spokojenost :)
BMW...V8...

Termik

Příspěvek od Termik »

autickovalady píše:Já se mzb-tuning.cz musím zastat!!! při osobním jednání pohodička, nevím jak na objednávku. Mají toho ale hodně, takže to pravděpodobně chce trošku uhánět a připomínat se

MZB je asi 200m od mého domku a osobní jednání perfektní 8)
BMW...V8...

máca

Příspěvek od máca »

alt píše:tak já asi nakupuju u jinejch autodoplnky.cz,protože já sem s nima naprosto spokojenej a to sem u nich nakupoval tak 5x
a co se týče času dodání tak v úterý večer sem si u nich objednával optiku a ve čtvrtek dopoledne jsem jí měl doma 8) (trasa Brno -> Praha)
jednou volala slečna od nich,že tyč co sem taky objednával museji dovézt a že do 2týdnů bude.. no a po týdnu ta samá slečna volala,že už jí maji a druhý den sem jí měl doma :)

celkem mě to zaráži co tady o nich čtu...
mam s nima taky ty nejlepsi zkusenosti, co jsem objednal, do tri dnu jsem mel, akorat mracitko objednavcali z nemecka a to trvalo asi 10 dni :?: jinak pohoda!

Odpovědět

Zpět na „Autoservisy, autobazary, vrakoviště, tuningové firmy a jiné firmy“