jo je pravda ze oproti tem naraznikum ktery sem snad jeste nikde jinde nevidel jsou ty prahy docela tuctovy, btw: amoghu mohl bys mne prosimte zblizka vyfotit to stinitko, nejakej detail jak to vypada? diky
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
no prahy sou tuctovky, ale byli za 1800
auto vznikalo postupne a proto vsechno neladi tak jak by uplne melo
clonitko bych ti vyfotil ale nemam cim, maximalne najdu stary fotky ale rikam ze to tema tady nekde je, heldal si ho?
jinak vojto super moc se mi to libi, znacku uz sem takle zkosuel udelat nejkolikrat ono ve photoshopu to jde pekne ale realita je zaplatit klempiru a lakytru (protoze tyhle dve profese neovladam) takze proto to na aute neni a asi ani nebude
zadni naraznik by se mi docela libil jak sem rikal prodlouzenej seriovej - je to o penezich
jinak se mi taky libi tak jak si ten zadni naraznik udelal ale v realu to tak snadny neni , to by bylo znova rozrezat naraznik, nevim jak by tam vysel spoj protoze je kousek nad tema boulema atd, krom toho znova do laku ja to proste uz nemam
ted mi nakej debil odrel kapotu a nemam ani na lak
amogh píše:jinak se mi taky libi tak jak si ten zadni naraznik udelal ale v realu to tak snadny neni , to by bylo znova rozrezat naraznik, nevim jak by tam vysel spoj protoze je kousek nad tema boulema atd, krom toho znova do laku ja to proste uz nemam
ted mi nakej debil odrel kapotu a nemam ani na lak
amogh píše:v patek v rpaci , v nedeli u tesca uz sem to mel
moc ne ale je to na celej lak kapoty ze jo
kuš, jsem si toho v tu neděli vůbec nevšimla...no jo, to hodně zamrzí, hlavně u tak krásného auta, jaké máš...
s tím lakem to asi nebude sranda, připadá mi, že máš takový specifický odstín...
vidis sice to nasere ale mas duvod k zamraceni kapoty
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
ser na ne sou to curaci ber to s nadhledem, a kam vlastne tu svoji karu jeste dal kde k ni maji takovy blby kecy
Tak me Milda požádal, abych to tu trochu zaktualizoval :-) Koukám, že za ta leta už ani nejsou altivní fotografie :-/
Jinak po promázání několika příspěvků koukám, že poslední jsou někde červen 2005 a píše mi tam něco i Evička, tehdy ještě známá z fora, dnes moje manželka :-)))))