Jo,to je z myho brachy.Ja na nej v prvni jizde furt cekal,ale marne a kdyz uz na konci opravdu pockam,chcipne mu tolefi píše:fisi : tohle je ten tvuj kámoš s MX-5?v cca 5té minutě ho tam předjíždim a pak je tam vidět když jsem doháněl WRX jak se válim mimo silnici
http://www.youtube.com/watch?v=HHBjn0L-r5Y" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinak on je cvok,jenze v prvni jizde vyleti z trate a zmodraj mu kotouce a tak po zbytek dne brzdi s rezervou a hlavne ho vzdycky nekdo da na rovince a pak zdrzuje.Loni na jare tady zajel 2:13,5 a to ma jen snizenou seriovku se 146 konma,na 8 let starejch sjetejch gumach.
Ja byl rad,ze jsem mel volnou trat,hranice WRXka jsou dle myho nekde u 2:07-06,ale je to komplet v serii (218k/292Nm) a hlavne brzdy jsou problem.Taky musi bejt tepleji,takovych 10-15 stupnu vzduch,20 stupnu trat,to by bylo ideal,ne ta Sibir co byla tam.
Jinak ty to mas natoceny i s kabiny jestli se nepletu,ten vylet jsem za sebou ale neregistroval.Skoda,mohli jsme si to rozdat .Jen jsem si rikal,jeste ze jsem nejel na zimakach .
Jinak cervene EVO,jak pise tady kolega,jsem zahlidl jen na parkovisti,musel jsem jet pryc a tak jsem ho v akci uz nevidel.