den otevrenych dveri Autodrom Most 23.3. 2013

Pouze informace o srazech, fotky ve vedlejším tématu.

Moderátoři: Jord, Rudi

fisi

Re: den otevrenych dveri Autodrom Most 23.3. 2013

Příspěvek od fisi »

lefi píše:fisi : tohle je ten tvuj kámoš s MX-5?v cca 5té minutě ho tam předjíždim a pak je tam vidět když jsem doháněl WRX jak se válim mimo silnici :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=HHBjn0L-r5Y" onclick="window.open(this.href);return false;
Jo,to je z myho brachy.Ja na nej v prvni jizde furt cekal,ale marne a kdyz uz na konci opravdu pockam,chcipne mu to :)
Jinak on je cvok,jenze v prvni jizde vyleti z trate a zmodraj mu kotouce a tak po zbytek dne brzdi s rezervou a hlavne ho vzdycky nekdo da na rovince a pak zdrzuje.Loni na jare tady zajel 2:13,5 a to ma jen snizenou seriovku se 146 konma,na 8 let starejch sjetejch gumach.
Ja byl rad,ze jsem mel volnou trat,hranice WRXka jsou dle myho nekde u 2:07-06,ale je to komplet v serii (218k/292Nm) a hlavne brzdy jsou problem.Taky musi bejt tepleji,takovych 10-15 stupnu vzduch,20 stupnu trat,to by bylo ideal,ne ta Sibir co byla tam.
Jinak ty to mas natoceny i s kabiny jestli se nepletu,ten vylet jsem za sebou ale neregistroval.Skoda,mohli jsme si to rozdat :) .Jen jsem si rikal,jeste ze jsem nejel na zimakach :) .
Jinak cervene EVO,jak pise tady kolega,jsem zahlidl jen na parkovisti,musel jsem jet pryc a tak jsem ho v akci uz nevidel.
Naposledy upravil(a) fisi dne 28 bře 2013 01:34, celkem upraveno 1 x.

xenon04
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xenon04 »

nějaký obrázky... http://xenon04.rajce.idnes.cz/2013.03.2 ... verejnost/" onclick="window.open(this.href);return false;
škoda, že jsem to kvůli tý kose zabalil tak brzy :( splašená rx7 by za to stála :driver:
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Skoda kamo skoda, ale neni vsem trackdays konec. :D
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Deri

Příspěvek od Deri »

Zdravím všechny příznivce rychlých kol.

Letos jsem se byl také poprvé podívat na Mosteckém okruhu a opravdu jak už tu bylo zmíněno bych to taky doporučil každýmu ať má jakýkoli auto 8)

Byl jsem tam se světle šedou Mazdou 6 - (asi jediná šestka co jsem tam viděl) a fakt to byl super zážitek.
Omlouvám se pokud jsem někoho ze začátku zdržoval, ale první jízdy jsem spíš hledal stopu a kde brzdit.
Plánuju na autě udělat nějaký úpravy podvozku a výkonu motoru a příště to bude snad ještě větší sranda :wink: z tý 2,3ky se určitě dá vymáčkout ještě víc kobyl.
Mazda 6 2,3i - 122kW
(kotouče EBC TG, destičky EBC YellowStuff, HEL BrakeLines, pružiny H&R -35mm,tlumiče Bilstein B8, stabilizátory RacingBeat, Spojka Exedy Stage1, Setrvačník Exedy, 6spd swap, zadní světla CarLed, RX-8 Wheels GlossBlack...)

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Od toho tyhle jizdy jsou.... Jen tak dal.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Odpovědět

Zpět na „Srazy“