TM Drag Cup 2008
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
Eso píše:tak mam v ruce TM 1/2008 hledam a hledam presny zneni pravidel pro novou sezonu ktery by tam melo byt napsano (jak jsem se docetl v TM 12/2007) a kde nic tu nic
takze dalsi mesic se muzu kopat leda tak do prdele a pouze asi tak odhadovat jak asi tedy budou znit,vsem nasmlouvanym lidem,ktery mi sverili auto a kteri se meli podilet na uprave aut reknu:" klid, jeste mesic,sice jsem byl objednanej ale proste ted jeste nemuzu,pac pravidla vaznou...." jiste budou mit radost a pak mi vyjdou opet vstric
a proc mam pocit ze nekteri souperi jiste uz pravidla vi a pilne pracuji
z celyho srdce si preju at celej tmdc krachne,kdyz neumi ani vcas hodit do placu pravidla...
at zijou stary dobry obsahy!!!
muzu te ubezpecit ze pravidla nemaji zadny vliv na tve upravy auta... pravidla mame poreseny, ted se resi kdo ty zavody bude organizovat a jestli je vubec vule ze strany organizatoru srazu neco takoveho pustit na "svuj" sraz... precejenom je zde silnejsi vule rejzovat penize na masach lidi nez delat neco kvalitniho (konkretne program na srazech)....
a z 50% to dopadne tak ze sprintovat budes, ale ne v ramci serialu ale v ramci tuning srazu...
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce
no nevim ,ale treba ta vaha je podle me celkem dulezitej faktor,podle ktery ho se muzu ridit v dalsich upravach....kdyz nevim 100% ze to bude hranice 1150kg jak muzu neco dal delat?
u nekterych aut mi vyjde, ze bude ve finale lepsi vyhnout se nejakemu drastickemu odlehcovani a byt v horni vahove skupine s polazenym motorem,nez abych se dostal do spodni vahove kategorie byť s polazenym motorem,kde ale nebude sance pokorit hodne lehke soupere...
proto apeluju na zverejneni pravidel ,at se mame ceho "chytit"
dekuji za pochopeni
u nekterych aut mi vyjde, ze bude ve finale lepsi vyhnout se nejakemu drastickemu odlehcovani a byt v horni vahove skupine s polazenym motorem,nez abych se dostal do spodni vahove kategorie byť s polazenym motorem,kde ale nebude sance pokorit hodne lehke soupere...
dekuji za pochopeni
sannycars-dovoz automobilu z EU
Autocentrum Sannycars
nase garaz: accord type-R, civic turbo, prelude vti, civic vti
Autocentrum Sannycars
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
pokud se TMDC pojede tak bez vahEso píše:no nevim ,ale treba ta vaha je podle me celkem dulezitej faktor,podle ktery ho se muzu ridit v dalsich upravach....kdyz nevim 100% ze to bude hranice 1150kg jak muzu neco dal delat?
dekuji za pochopeni
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce
no vida....jak malo staci a hned je situace jasnejsi.....nemusim brat na vahu zretel cili muzu okamzite objednat veci na auta za vidinou nejnizsi mozne hmotnosti..takhle bych cekal dalsi mesic a vsichni vime ,jak je ´to s casem pri dodavani urcitych veci od firem
a coz hodit komplet pripravena pravidla do placu?bez ohledu jestli se tmdc nakonec pojede, kazdy muze dle sveho uvazeni pripravit auta tak, aby mel moznost pak behem kratke doby se prizpusobit tomu nebo tomu
myslim ze nejen ja to uvitam
a coz hodit komplet pripravena pravidla do placu?bez ohledu jestli se tmdc nakonec pojede, kazdy muze dle sveho uvazeni pripravit auta tak, aby mel moznost pak behem kratke doby se prizpusobit tomu nebo tomu
myslim ze nejen ja to uvitam
sannycars-dovoz automobilu z EU
Autocentrum Sannycars
Autocentrum Sannycars
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
název pro startovací azřízení - já slyšel stromečekdaiman píše:to sem se dozvěděl taky ale jak se to bude dělat odhad nebo techničak KDYŽ se to nejde bez vah, ale to neni podstatne. podstatnější originální nazev pro přístroj na odstartování drag race (takovy ten semafor)
a bez vah = bez rozdělení na váhový kategorie...
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Re: TM Drag Cup 2008
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
**
První varianta mi přijde jako ideální, druhá jako nejhorší, ale jak tak koukám na výsledky připadám si jako podivné individuum
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: TM Drag Cup 2008
zadnej TMDC 2008 nebude
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily