StreetRacing.cz | Automobilové orientační závody v Praze
-
- Kontaktovat uživatele:
Heh, nojo, clovek nesmi soudit podle obrazku "naka cubka" me rozsekalo Tak priste, BTW mam problem se spolujezdcem, budu potrebovat asi zase nejakyho "erarniho"vasek píše: P.S.: Adi, s tim obrazkem jsme te nechteli nijak urazit
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
nesoudime, akorat jsme fakt nevedeli... Byl to dost namyslenej obrazek, ale sory, asi lepsi nez rozdupanej brouk. Aspon bylo poznat jakeho jsi pohlaviAdieuD píše:Heh, nojo, clovek nesmi soudit podle obrazku "naka cubka" me rozsekalo Tak priste, BTW mam problem se spolujezdcem, budu potrebovat asi zase nejakyho "erarniho"vasek píše: P.S.: Adi, s tim obrazkem jsme te nechteli nijak urazit
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem velmi spolecenskej clovek, neb me neznas, nemuzes vedet jaka jsem v realu Ja se bavim vzdy a vsudeGenerics píše:Adi: takze se Ti tam nakonec libilo?
Co se vyhrad a zlepseni k zavodu tyka, to uz probereme s vaskem.
Je to jasny, ze se 100% dodrzovanim pravidel clovek vyhrat nemuze, zakufrujes a ztracis moc casu. Proto jsem byla prekvapena, ze jsem dojela 3. a ne posledni.
Ale rozhodne bych si odpustila euforismy z te prvni stranky tu jako Gumball, to s tim nema mnic spolecneho... Spis prazsky orientak by se hodil vic
Nejvetsi problem vyvstava, kdyz nezodpovedny soutezivy clovek tu sedne za volant, to uz muze byt pruser. A organizator nemuze spolehat na to, ze vsichni mame vyvinuty pud sebezachovy a hlavne zodpovednost.
Tady to totiz neni o te normalni nezodpovednosti, co mezi ridici panuje, ale je to trochu postouchnuty soutezivosti.
ale proc ti to rikam, toz doraz politickej kluku a uvidis sam
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
-
- Kontaktovat uživatele:
no s tim pohlavim, hodne lidi si stejne mysli, ze jsem chlap Chvili si necham brouka a pak tam zase vratim tu moji cubku s cigaremvasek píše:nesoudime, akorat jsme fakt nevedeli... Byl to dost namyslenej obrazek, ale sory, asi lepsi nez rozdupanej brouk. Aspon bylo poznat jakeho jsi pohlaviAdieuD píše:Heh, nojo, clovek nesmi soudit podle obrazku "naka cubka" me rozsekalo Tak priste, BTW mam problem se spolujezdcem, budu potrebovat asi zase nejakyho "erarniho"vasek píše: P.S.: Adi, s tim obrazkem jsme te nechteli nijak urazit
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
Tady je to porad stejny ... Tak pisu jen pro informaci ze StreetChallege 15.12.07 se pojede, a ze uz to je dokonce pripraveny a otestovane . Bude nekolik povinnych a nekolik nepovinnych ukolu, ktere byste meli splnit za urcity cas a kazdy z nich na ruznych kontrolnich bodech. Budete je vsechny vedet uz na startu a muzete je plnit v jakemkoliv poradi. Za kazdy splneny ukol ziskate body, ktere se potom sectou. Pokud posadka nestihne dorazit do cile do vyprseni stanoveneho casu a/nebo pokud nebudou splneny povinne ukoly-nebudou se pocitat konecny vysledky. Ty se jinak budou pocitat takhle: Sectou se vsechy ziskane body, a ten kdo jich bude mit nejvic-vyhral! Pokud budou mit posadky stejny pocet bodu, tak se bude brat ohled na cas-kdo z nich prijel do cile driv. Na pripadne dotazy odpovim tady, nebo se ptejte organizatoru na sraze.
P.S.: AdieuD=>Prijedes pristi tyden?
P.S.: AdieuD=>Prijedes pristi tyden?
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pravidelne srazy v Praze od StreetChallenge klubu
Jo brouku, uvidim, vyrizuju nejaky papiry okolo stavby a vikendy travim mimo prahu. Ale uvidim, jeste je to daleko
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
Ooo...AdieuD píše:Jo brouku, uvidim, vyrizuju nejaky papiry okolo stavby a vikendy travim mimo prahu. Ale uvidim, jeste je to daleko
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to dost na palici, uz tejden z toho nespim nenavidim byrokracii a tohle je muj byrokratickej pohrebvasek píše:Ooo...AdieuD píše:Jo brouku, uvidim, vyrizuju nejaky papiry okolo stavby a vikendy travim mimo prahu. Ale uvidim, jeste je to daleko
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
-
- Kontaktovat uživatele:
Normalne byl doma boj o volant, prej chlap bude ridit BTW asi jsem ztratila papirek na slevu startovnyho Zaregistruj nas, zkusime dorazit, kdyztak pisnu, kdyz pojedemvasek píše:Tak co Adi?
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
-
- Kontaktovat uživatele:
akorát jsem se vrátil z dnešní street soutěže
trošku jsem to tady četl..a zdálo se mi to jako malinké povyražení v nudném zimním sobotním večerním shonu...
po příjezdu na startovní parkoviště mě uvítal červený forman s klasickýma modrýma blikátkama...fšude.....
říkám ááá první tuzer... nikoho jsem neznal...tak jsme stáli s Blafuzem opodál...a čekali co se bude dít ... a pomalu se to začalo sjíždět
pořád jsem nikoho neznal
ale zvědavost nás posunula blíže k ostatním co už přijeli
včetně organizátorů....
můj malej osobní názor na celou soutěž je asi takový vůbec nejde o to jestli máte rychlé nebo pomalé auto protože soutěž je hodně o vymýšlení a kreativitě a taky znalosti pražský čtvrtí...protože není danej plán jízdy jenom musíš co nejlíp splnit úkoly ketré byly dnes velice zdařilé..a při plnění byla sranda možná i proto že můj copilot byl zrovna Blafuzo, kterej je pro každou špatnos a navíc vášnivej a zkušenej rybář....při lovení kaprů jsme získalihodně potřebných bodů...a samozřejmě sme oba kreativní umělci takže i při plnění další úkolů celkem 10 jsme se fakt bavili a vyřádili,,když jsme mu sháněli v obchodáku dámské spodní prádlo...ketré jsme museli na něm nafotit...a podobné vylomeniny...
závěrem bych chtěl říct že to byla velmi dobře zorganizovaná příjemně jednoduše zamotaná akcička a 100% centně se příště účastníme....
výborné po všech směrech
fandím tomu a ruším vám mýty o tom že to podporuje rychlou nebezpečnou jízdu a podobně...
ani náhodou
a nakonec....
já Thomaswilliams a Blafuze jsme si odvezli 1. místo
a cena šampáňo peněžní cena a všichni účastníci dostali na odpálení ohňostroj....
děkuji za velmi příjemně strávený večer....
trošku jsem to tady četl..a zdálo se mi to jako malinké povyražení v nudném zimním sobotním večerním shonu...
po příjezdu na startovní parkoviště mě uvítal červený forman s klasickýma modrýma blikátkama...fšude.....
říkám ááá první tuzer... nikoho jsem neznal...tak jsme stáli s Blafuzem opodál...a čekali co se bude dít ... a pomalu se to začalo sjíždět
pořád jsem nikoho neznal
ale zvědavost nás posunula blíže k ostatním co už přijeli
včetně organizátorů....
můj malej osobní názor na celou soutěž je asi takový vůbec nejde o to jestli máte rychlé nebo pomalé auto protože soutěž je hodně o vymýšlení a kreativitě a taky znalosti pražský čtvrtí...protože není danej plán jízdy jenom musíš co nejlíp splnit úkoly ketré byly dnes velice zdařilé..a při plnění byla sranda možná i proto že můj copilot byl zrovna Blafuzo, kterej je pro každou špatnos a navíc vášnivej a zkušenej rybář....při lovení kaprů jsme získalihodně potřebných bodů...a samozřejmě sme oba kreativní umělci takže i při plnění další úkolů celkem 10 jsme se fakt bavili a vyřádili,,když jsme mu sháněli v obchodáku dámské spodní prádlo...ketré jsme museli na něm nafotit...a podobné vylomeniny...
závěrem bych chtěl říct že to byla velmi dobře zorganizovaná příjemně jednoduše zamotaná akcička a 100% centně se příště účastníme....
výborné po všech směrech
fandím tomu a ruším vám mýty o tom že to podporuje rychlou nebezpečnou jízdu a podobně...
ani náhodou
a nakonec....
já Thomaswilliams a Blafuze jsme si odvezli 1. místo
a cena šampáňo peněžní cena a všichni účastníci dostali na odpálení ohňostroj....
děkuji za velmi příjemně strávený večer....
-
- Kontaktovat uživatele:
Rvu si vlasy, my jsme to nestihali vratili jsme se az po 22 hodine. Kurva drat...
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo, souhlasim, byl to super straveny vecer i pro nas, organizatory. Chci rovnou podekovat za kvalitni pomoc oboum Kristynam, Katce a Tomasovi. Skoda jen ze dorazilo mene posadek nez se zaregistrovalo, ale neva, snad priste. Behem nasledujiciho tydne budou na strankach i fotky...
Priste bude StreetChallenge "Abeceda". Popis tohoto druhu je na nasich strankach pod odkazem druhy StreetChallenge. Legendu k pristimu StreetChallenge zatim nemame, jelikoz se na ni porad pracuje... Cekaji nas i vas totiz nevelke zmeny, ale budete na ne vcas upozorneny.
Priste bude StreetChallenge "Abeceda". Popis tohoto druhu je na nasich strankach pod odkazem druhy StreetChallenge. Legendu k pristimu StreetChallenge zatim nemame, jelikoz se na ni porad pracuje... Cekaji nas i vas totiz nevelke zmeny, ale budete na ne vcas upozorneny.
POZOR!!! Změna!
Jelikoz se snažíme StreetChallenge neustale vylepšovat a zdokonalovat, je před námi další důležitá změna. Bude se týkat změny vzhledu stránky, pravidel soutěže a výher. Spousta lidí se stěžovala na současnou stránku, že jím dlouho nabíha, proto jsem se rozhodl že upustím od exklusivního designu a vymyslím něco jednoduššího. Také na nové stránce bude rozděleni do měst, kde se StreetChallenge provádí. Zatím je tam jen Praha, ale chceme se postupně rozšiřovat. Co se tyče pravidel a výhry, tak do pravidel se přidal bod "2. Sezóny a tzv. JackPot". To znamená že od příště se pojede "zimní" sezóna a za každou soutěž získáváte body podle toho jaký jste přijeli. Na konci sezóny se všechny body sečtou a kdo jích bude mít nejvíc - vyhrává JackPot. Ten je tvořen 30 procenty výherní pokladny z každé soutěže během sezóny. A výherci jednotlivých soutěží získají 50% pokladny. To jsou nejduležitější změny, co v nejbližší době nastanou. Pokud je něco nejasného nebo máte nějakou připomínku - pište mi na streetchallenge@seznam.cz. Fotografie z akce 15.12 na staré stránky dávat už nebudu, najdete je na nových stránkách. Ty budou spuštěny co možná nejdríve. Jo, a příští StreetChallenge bude typu "Abeceda", uskuteční se 19.1.2008, a registrační poplatek bude 200Kč. S sebou si vemte baterku, tužku a papír, na který si budete psát nalezené písmena, a pak z nich sestavovat slovo... A nezapomínejte mapy nebo navigace! Minule jsem zase musel dvě mapy půjčovat, a jedna z nich se mi pořád nevrátila
Jelikoz se snažíme StreetChallenge neustale vylepšovat a zdokonalovat, je před námi další důležitá změna. Bude se týkat změny vzhledu stránky, pravidel soutěže a výher. Spousta lidí se stěžovala na současnou stránku, že jím dlouho nabíha, proto jsem se rozhodl že upustím od exklusivního designu a vymyslím něco jednoduššího. Také na nové stránce bude rozděleni do měst, kde se StreetChallenge provádí. Zatím je tam jen Praha, ale chceme se postupně rozšiřovat. Co se tyče pravidel a výhry, tak do pravidel se přidal bod "2. Sezóny a tzv. JackPot". To znamená že od příště se pojede "zimní" sezóna a za každou soutěž získáváte body podle toho jaký jste přijeli. Na konci sezóny se všechny body sečtou a kdo jích bude mít nejvíc - vyhrává JackPot. Ten je tvořen 30 procenty výherní pokladny z každé soutěže během sezóny. A výherci jednotlivých soutěží získají 50% pokladny. To jsou nejduležitější změny, co v nejbližší době nastanou. Pokud je něco nejasného nebo máte nějakou připomínku - pište mi na streetchallenge@seznam.cz. Fotografie z akce 15.12 na staré stránky dávat už nebudu, najdete je na nových stránkách. Ty budou spuštěny co možná nejdríve. Jo, a příští StreetChallenge bude typu "Abeceda", uskuteční se 19.1.2008, a registrační poplatek bude 200Kč. S sebou si vemte baterku, tužku a papír, na který si budete psát nalezené písmena, a pak z nich sestavovat slovo... A nezapomínejte mapy nebo navigace! Minule jsem zase musel dvě mapy půjčovat, a jedna z nich se mi pořád nevrátila
Změna už je aktuální, tak se koukňěte na www.streetchallenge.unas.cz a zaregistrujte se do příští soutěže StreetChallenge typu "Abeceda", která se bude konát 19.1.2008 od 19:30. Bude to první soutěž v této zimní sezóně, tak začněte si sbírat body, ať je na konci JackPot váš!!!
Oznameni: Pristi StreetChallenge bude typu "Abeceda", a uskutecni se v sobotu 19 ledna 2008 v 19:30 hod. Startovne je 200 Kc. Start bude ve 20:00 a predpokladany konec kolem 21:30. Tim se ale samozrejme nekonci! Ze zimy se presuneme nejspise do baru Jiny Svet, coz je kousek od naseho parkoviste. Tam si pripijem na otevreni sezony, vitezstvi a s opozdenim (my prece nikam nespechame...:-)privitame novy rok. Pripadne muzete navrhnout i jine misto pro AfterParty. Nejlepsi by to bylo s misty na spani, aby mohli kalit i ridice, a do nedelniho obeda by se prospali. Ukonceni zimni sezony bude povinne s chlastanim v nejakem kempu...
Jinak vsem do noveho roku preju vitezstvi, radost, skvele zazitky a naladu a co nejmene neprijemnosti na silnicich. Doufam, ze v novem roce rozsirime rady StreetChallengeru, a mozna i spolecne s nekym z vas rozjedeme tento projekt i v jinych mestech v CR.
Jinak vsem do noveho roku preju vitezstvi, radost, skvele zazitky a naladu a co nejmene neprijemnosti na silnicich. Doufam, ze v novem roce rozsirime rady StreetChallengeru, a mozna i spolecne s nekym z vas rozjedeme tento projekt i v jinych mestech v CR.
-
- Kontaktovat uživatele:
samozřejmě 19 se s Blafuzem účastníme
-
- Kontaktovat uživatele:
eee se uvidi , zase nemam navigatora
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
Mam naslibovano od spousty lidi ze prijedou, ale zatim se zaregistrovali jen par z nich, ale myslim ze dorazej. Kdyz jen Thomas rikal, ze od nej prijede kolem peti posadek, male ucasti a zruseni souteze bych se nebal. Kdyz prijedou vsichni co mi rikali ze prijedou, tak posadek bude kolem 14-16. Registruj se, uvidime Kdyztak sleduj nas web v sobotu v den konani souteze, bude tam info, zda se to pojede a seznam zaregistrovanych posadek.cerv píše:Jedete toho 19.1. ? Právě na to koukám a váhám.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja zavisim na navigatorovi :-/
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
nemuzes sehnat? Nebo uz mas nekoho vytipovaneho a on nevi?AdieuD píše:Ja zavisim na navigatorovi :-/
StreetChallenge se porada kazdy mesic, takze neni problem. Jen je pro vas skoda ze neziskate body na JackPot. 19.1 je prvni soutez zimni sezony. Ale kdyz to potom dozenete - no problems.hondzik323f píše:chtěli jsme dorazit, leč bohužel 19.1. slaví skorotchýně rok výroby, takže bohužel, kdyžtak příště...