Zdarec,
v autohifi obecně jsem nováček. Mám toho sice dost načteno apod., ale to asi nevychytá všechny aspekty, kterých bych se měl vyhnout a co naopak upřednostnit. Časem plánuju kompletní ozvučení auta včetně subwooferu, ale s přihlédnutím na finance nemůžu všechno koupit najednou a proto začínám rádiem. Mám pár tipů, které se mi líbí tak se chci zeptat, který z nich by byl optimální a jaké máte zkušenosti s bluetooth zabudovaným v rádiu. RCA výstupy jsem volil záměrně 3 4V.
http://www.ahifi.cz/autoradio-kenwood-k ... s-produktu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ahifi.cz/autoradio-kenwood-k ... s-produktu" onclick="window.open(this.href);return false;
Nejsou ty rádia příliš drahá nebo se dají najít lepší a levnější alternativy? Mam nějaké základní požadavky jako připojení pro Ipod, usb atd. popřípadě BT jestli s tím máte nějaké dobré zkušenosti.
Autorádio
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
Re: Autorádio
...začínáš s výběrem toho správného komponentu celé sestavy, ale tvůj povzdech nad cenou při výběru kritérií tady není příliš na místě.
Model KIV-700 dostal dokonce ocenění EISA....takže vybrané modely určitě naplní tvoje požadavky.
Pokud ale nechceš investovat uvedené ceny tak zkus třeba nějaký model LG nebo Sencor...v autohifi neplatí ono okřídlené "...za málo peněz...málo muziky..."
Model KIV-700 dostal dokonce ocenění EISA....takže vybrané modely určitě naplní tvoje požadavky.
Pokud ale nechceš investovat uvedené ceny tak zkus třeba nějaký model LG nebo Sencor...v autohifi neplatí ono okřídlené "...za málo peněz...málo muziky..."
model od pioneeru deh 7300bt ma i bt i ipod a vyjde levneji zalezi jestli se ti bude barevne hodit do auta
http://www.all4sound.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Vše pro vašeho miláčka.
Vše pro vašeho miláčka.
Kenwood můžu jen doporučit... má vskutku super zvuk,výkon, jediný co mě trochu vadí je složitější ovládání, ale jak si na to člověk zvykne, tak to jde. Pokud se ti jedná o cenu, a chceš plné ovládání ipodu,ipadu apod tak bych třeba zvolil nějakou Idu od Alpine. (přjdeš o cd mechaniku) ale v dnešní době kdy 90% lidí používá flashky, i....,nebo harddisky si myslím že chybějící mechanika není až tak vážný mínus.
K BT v rádiu, u alpine se mi občas stává že spadne zvuk a pomůže až restartování přístroje, a to si myslím je problém všech těehlle zabudovaných systémů, takže bych spíš volil externí BT.
K BT v rádiu, u alpine se mi občas stává že spadne zvuk a pomůže až restartování přístroje, a to si myslím je problém všech těehlle zabudovaných systémů, takže bych spíš volil externí BT.
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
Nesmysl. Mám Pioneer DEH-P9800BT a nikdy za tři roky provozu žádný zvuk "nespadl".
tak to patříš mezi štastlivce, nebo nevyužíváš rádio v plném rozsahu funkcí co umožnuje jako bývalého prodavače(+instalace+různá školení atd v problematice auto-sound) téhle elektroniky mě to jako žádný nesmysl nepříjde
Asi fakt mezi šťastlivce. Zvláštní na tom ovšem je, že autohifi dělám víc než deset let od návrhů po montáže a samozřejmě i prodej. Za tu dobu jsem už pár rádií prodal. Nejzvláštnější ale je, že na funkčnost nebo poruchovost BT jsem neměl jedinou stížnost (převážně Clarion, JVC a Pioneer). Fakt ovšem je i to, že BT v autorádiích není zas až tak stará věc i když ani novinka to už dávno není. Záleží jak to klientela využívá. To už nejsem schopen posoudit.
To je přesně ono... ten kdo to zapne, dojede do práce(půl hodky) a pak zase po několika hodinách jede domů a to je celé používání, tak s tím to moc problémů mít nikdo nebude,ale ten kdo jede 10 hodin v kuse a mezitím stále chcípá,vystupuje,nastupuje do auta tak se t prostě kousne. Dělalo mi to JVC alpine i kenwood. A u JVC se to kousalo nejčatěji, včetně mp3disků i flashdisků. Když ke mě chodili zákazníci s takovýmahle potížema moc sem tomu nerozuměl co s tím dělají, ted se karta obrátila a ze strany obchodníka jsem uživatel a jako uživatel musím říct že ta technika není spolehlivá . hlavně co se týče softu a musí se prosě restartovat