Hoj lidi nezná nahodou někdo tohle bmw http://auto.bazos.cz/inzerat/9242939/BM ... -142kW.php" onclick="window.open(this.href);return false; ?
uvažuji o koupi ale nechci aby se ztoho stala kasička vzhledem k počtu najetých km,osobní zkušenost s tímto motorem ani autem nemam, přečetl jsem par recenzí a nevypada to zle, auto bude na daily ježdění za každé nazory, tipy rady budu vděčný díky
BMW E39 530D rada ?
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
-
- Kontaktovat uživatele:
BMW E39 530D rada ?
Honda Prelude
Re: BMW E39 530D rada ?
Mělo by Tě asi zajímat jestli a kdy se měnily vstřiky,turbo,nápravy,to je takovej nejpodstatnější spotřebák.Vzhledem k tomu,že to nemá převodovku,tak dát bacha asi i na dvouhmoťák.Já jsem z BMW vyléčenej,ale pokud bych o něm uvažoval,tak o 530i,bude žrát o něco víc,ale bez problémů.
Na druhou stranu,když budeš mít stěstí,může fungovat i tohle...
Na druhou stranu,když budeš mít stěstí,může fungovat i tohle...
Re: BMW E39 530D rada ?
pokud je tam vse jeste puvodni, tak pocitej s tim, ze v nejblizsi dobe te muzou potkat vstriky, turbo a podavaci cerpadlo. Railovy jsou v poho a nejak se neserou. Jinak skoro kazda druha e39 v dieslu bude mit najeto to samy co tahle, jen na budikach bude neco jinyho takze km bych neresil, jen proste pocitej s nakladama na udrzbu....ja osobne pokud si neumis sehnat dily a udelat veci na motoru az to prijde a nemas prisun nafty, tak bych sel do benzinu...kamarad ma 525i a jezdi v pohode dalky kolem 7,5- 8,5l a za nakych 50 000km co s tim najel se na motor nemuselo ani sahnout
R6 twin turbo + V10 + V12