Ford Fiesta r.v. 91

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
Monda22

Ford Fiesta r.v. 91

Příspěvek od Monda22 »

Ahoj, sem začátečník, prakticky si chci ted koupit svoje první vlastní auto a to Ford Fiesta 91....a chtěl bych si ho trochu předělat tak aby se mi líbilo. Tak se chci zeptat jestli je to dobré auto na tuning, nebo jde za podobnou cenu (do 10 000,-) sehnat lepší. A taky bych se chtěl zeptat kolik by mě asi tak mohl ten tuning v první fázi ( nový lak, pneu) stát.
Díky moc

Kesam
Kontaktovat uživatele:

Re: Ford Fiesta r.v. 91

Příspěvek od Kesam »

:D Kola 30t lak 40t.Jde o to kolik chceš pustit mě vyšla asi už na 300t jenom v kolech jsem otočil asi 100 za 6 let :-)
Ford Fiesta mk3 styling aneb auto ze vsi :-)http://www.kesam.cz
Provádíme STROJNÍ LEŠTĚNÍ ALU KOL i ruční kompletní renovace alu svařování navařování hran rovnání lakování leštění límcu čelních ploch kdo co chce to dostane stačí se ozvat!

Dobrman

Příspěvek od Dobrman »

kup si tohle a mas vystarano 8) http://www.sportovnivozy.cz/15862-ford- ... 8-16v-96kw" onclick="window.open(this.href);return false;
Pořádek je pro blbce, inteligent ovládá chaos!

Monda22

Příspěvek od Monda22 »

Dobrman píše:kup si tohle a mas vystarano 8) http://www.sportovnivozy.cz/15862-ford- ... 8-16v-96kw" onclick="window.open(this.href);return false;
pěkný ale já mám tedka k dispozici právě jen těch 10 a postupem času bych mohl mít peníze a mohl do toho něco vrazit ale ted mám bohužel jen tu desítku.

Fifi

Příspěvek od Fifi »

Tak si za ni skoč do bordelu, uděláš líp... Jestli máš jen 10kkč, tak vubec po autě nekoukej a šetři, protože koupi auta za deset to pouze začíná, další peníze je třeba mít bezprostředně po koupi... Až budeš mít 20, koukej po autě za 10 atd... Navíc netuším, co tohle tema dělá v projektech... :roll:

Edit: Jsem vlastně chtěl jen říct, že uvažovat stylem "mam deset, koupím za deset" není zrovna šťastné, víc k tomu asi nemám co napsat.
Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!

Monda22

Příspěvek od Monda22 »

Fifi píše:Tak si za ni skoč do bordelu, uděláš líp... Jestli máš jen 10kkč, tak vubec po autě nekoukej a šetři, protože koupi auta za deset to pouze začíná, další peníze je třeba mít bezprostředně po koupi... Až budeš mít 20, koukej po autě za 10 atd... Navíc netuším, co tohle tema dělá v projektech... :roll:

Edit: Jsem vlastně chtěl jen říct, že uvažovat stylem "mam deset, koupím za deset" není zrovna šťastné, víc k tomu asi nemám co napsat.
Nevím no já naštěstí do bordelu chodit nepotřebuju, potřebuju auto a byl bych rád kdyby bylo pěkný. Jinak děkuju za radu.

Kesam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesam »

Pokud chceš něco začít dělat tak nejdřív naškudli 100 000 at máš ason na základní věci :-)
Ford Fiesta mk3 styling aneb auto ze vsi :-)http://www.kesam.cz
Provádíme STROJNÍ LEŠTĚNÍ ALU KOL i ruční kompletní renovace alu svařování navařování hran rovnání lakování leštění límcu čelních ploch kdo co chce to dostane stačí se ozvat!

Monda22

Příspěvek od Monda22 »

Kesam píše:Pokud chceš něco začít dělat tak nejdřív naškudli 100 000 at máš ason na základní věci :-)
Aha tak to budu muset ještě docela dlouho trpět v Thailii :cry:

Fifi

Příspěvek od Fifi »

Není zač, když vím, rád poradím. :D Teď vážně, jestli máš čím jezdit (thalia - ta je asi rodičů, že?), tak auto nepotřebuješ, ale "pouze" chceš a to je rozdíl. Fiestou si dle mě oproti Thalii nepomůžeš a koupit střep jen abych si mohl říct "ale je moje" je podle mě i docela hloupé. Takže ještě pár měsíců šetři a pak klidně kup něco za 10-20, ale minimálně jednou tolik měj v kapse bokem... Jak se tady už píše.

Lordík

Příspěvek od Lordík »

fifi ma pravdu... protoze neni nic horsiho nez koupit auto za nasetrenych 10klacku pak je tu prepis pojistka auto at se tvari jak chce nemusi byt 100procentni kondici... ale muzes mit stesti.... vim o cem mluvim prave tohle s emi stalo... :lol: ale vsechno se zvladlo jak rika fifi chce to mit nejakou zalohu poznas sam... jinak kup vektru b za malo penez hodne muziky... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!

Monda22

Příspěvek od Monda22 »

Fifi píše:Není zač, když vím, rád poradím. :D Teď vážně, jestli máš čím jezdit (thalia - ta je asi rodičů, že?), tak auto nepotřebuješ, ale "pouze" chceš a to je rozdíl. Fiestou si dle mě oproti Thalii nepomůžeš a koupit střep jen abych si mohl říct "ale je moje" je podle mě i docela hloupé. Takže ještě pár měsíců šetři a pak klidně kup něco za 10-20, ale minimálně jednou tolik měj v kapse bokem... Jak se tady už píše.
no je to tak něak podobně, jako s autem že bych ho životně potřeboval problém nemám protože tu thalii si můžu vzít kdy chci protože máme víc aut....já myslel že bych si tu fiestu strčil do garáže a jak budou chodit peníze tak bych si s ní hrál a vyjel bych s ní až by byla v něakým přijatelným stavu....a těch 20 bokem jak říkáš budu mít nejdýl do konce roku a to si myslím že ty 4 měsíce v garáži vydrží :) ....ale vy ste zkušenější tak asi počkám

Monda22

Příspěvek od Monda22 »

Lordík píše:fifi ma pravdu... protoze neni nic horsiho nez koupit auto za nasetrenych 10klacku pak je tu prepis pojistka auto at se tvari jak chce nemusi byt 100procentni kondici... ale muzes mit stesti.... vim o cem mluvim prave tohle s emi stalo... :lol: ale vsechno se zvladlo jak rika fifi chce to mit nejakou zalohu poznas sam... jinak kup vektru b za malo penez hodne muziky... :lol: :lol: :lol: :lol:
jasně hele ale neber si to osobně ale mě němci moc nevoní :|

deywis

Příspěvek od deywis »

pokud auto nepotřebuješ, nekupuj ho. proč by ti mělo stát pul roku v garáži když bys na ni neměl peníze :wink: musíš platit pojistku, občas se budeš chtít svízt tak budeš muset platit benzín, a i když to auto bude půl roku nebo rok stát, tak pak budeš muset kouknout na brzdy, olej, rozvody atd atd...

takže i auto který stojí, něco stojí :wink:
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Monda22 píše:jasně hele ale neber si to osobně ale mě němci moc nevoní :|
A Ford je asi Japonskej :lol:
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

Monda22

Příspěvek od Monda22 »

deywis píše:pokud auto nepotřebuješ, nekupuj ho. proč by ti mělo stát pul roku v garáži když bys na ni neměl peníze :wink: musíš platit pojistku, občas se budeš chtít svízt tak budeš muset platit benzín, a i když to auto bude půl roku nebo rok stát, tak pak budeš muset kouknout na brzdy, olej, rozvody atd atd...

takže i auto který stojí, něco stojí :wink:

tak já myslím že 4 měsíce v suchý, čístý a teplý garáži by to pro to auto zas neměl být takovej problém. ale dík určitě to zvážím

Monda22

Příspěvek od Monda22 »

m.artty píše:
Monda22 píše:jasně hele ale neber si to osobně ale mě němci moc nevoní :|
A Ford je asi Japonskej :lol:
je rozhodně mín německej jak Opel

Dobrman

Příspěvek od Dobrman »

pokud chces fiestu tak opravdu jedine tu 1.8 a ver mi ze i oproti nejaky 1.1 za to si stoji pockat ty 4 mesice 8)

Monda22

Příspěvek od Monda22 »

Dobrman píše:pokud chces fiestu tak opravdu jedine tu 1.8 a ver mi ze i oproti nejaky 1.1 za to si stoji pockat ty 4 mesice 8)
dobře tak asi počkám díky....jako nemusí to být vyloženě fiesta, jenže v týhle cenový relaci byly snad už je renaulty 19

deywis

Příspěvek od deywis »

Monda22 píše:
Dobrman píše:pokud chces fiestu tak opravdu jedine tu 1.8 a ver mi ze i oproti nejaky 1.1 za to si stoji pockat ty 4 mesice 8)
dobře tak asi počkám díky....jako nemusí to být vyloženě fiesta, jenže v týhle cenový relaci byly snad už je renaulty 19
a jednoho mám zrovna na prodej, za 6000 :)
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.

Dobrman

Příspěvek od Dobrman »

ja to beru i tak ze to je nejlepsi povozenicko co bys do 30tacu sehnal 8) je to docela svizny a nesezere te to :lol: :D

Motor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Motor »

Na fieste neni nic spatneho, pokud chce auto na jezdeni kolem komina a nema penize tak proc ne. 1.1 jezdi za 6 litru, koupi, vymeni olej a jezdi. mezi tim muze v klidu škudlit penize na nejake rozumnejsi auto, kolem 50 by se casem urcite dalo vybrat neco, co by za par uprav stalo. myslim ze upravovat fiestu jsou vyhozene penize. porad to bude stare, obyčejne, ne moc pěkne auto. Nic proti Kesamově fiestě... i kdyz striknout do ni 3kila :(
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid

Fifi

Příspěvek od Fifi »

Motor: Otázkou zůstává, jestli by měl fiestu vůbec kupovat (když auto k dispozici má) a nebo těch pade šetřit rovnou? Já jsem pro druhou variantu... Puvodně jsem myslel, že fiestu chce, ale nakonec z něj vylezlo, že za ty prachy co má, nic lepšího nekoupí a proto ji "chce", to bych se na to tím tuplem vysral... :wink:

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“