Ukradeno - Vento VR6
Moderátor: Dave0401
Ukradeno - Vento VR6
Čaute,
dnes v noci mi ji ukradli přímo z pod oken. Dívejte se kolem sebe
tel. na mě: 734448900
nějaké foto
http://rostavr6.rajce.idnes.cz/ukradeno_-_Vento_VR6" onclick="window.open(this.href);return false;
dnes v noci mi ji ukradli přímo z pod oken. Dívejte se kolem sebe
tel. na mě: 734448900
nějaké foto
http://rostavr6.rajce.idnes.cz/ukradeno_-_Vento_VR6" onclick="window.open(this.href);return false;
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ukradeno - Vento VR6
kua to je hnus:( budu cumet
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- F.l.a.n.e.l.
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
to nasere ještě že nevlastnim VW
ex ..: VW Golf III 95 lpg power :..
ex: blue metalic Ax LPG power
ex: red saxo lpg power
white skoda 120 1,8 16v gti in progress
K & P/ kure
K & P/ kure
ty pi
doufám že jsi to aspoň nahlásil. Taky bych objel statek a garáže v okolí. Hávirov orlová atd
doufám že jsi to aspoň nahlásil. Taky bych objel statek a garáže v okolí. Hávirov orlová atd
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
myslim ze to vzal/i ten co tam vlezl poprve pro radio, zjistil si jak stim odjet a odjel ... je to kurevstvo, bud se najde nekde bez benzinu nebo bude uz davno rozebrane i kdyz v dnesni dobe uz moc nejdou po takovych autech ... videl bych to tak ze do konce tydne ho mas zpet
HONDA CIVIC 8G
právě v této době se nejvíce jde po takových autech - staré vw, audi apod. Jen v okrese karviná to je co noc to auto, někdy i více aut. Podle mě tu je nějaká banda a auta končí v Polsku...
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
rosta melo laďák? dnes pred Beilskem cestou na Czechovice me minulo podobne a dost brutalne, cumel jsem ze hodne zachovale, ale bylo na plechach a spz melo SCI
to už určitě někde rozebírá nějaká mrdka vyjebaná čorkařská
život je radost
Dam to na VW club, to je smula kamo
Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
me jak ukradli motorku tak sem si ji po dvou letech nasel v "puvodnim" stavu
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
wesly: laďák ne, ale svody a kat pryč. Kola jsem měl bílé elektrony, takže je mohly sundat, hodit plechy a vyměnit spz... To nemá cenu hledat, doufám v náhodu či PČR, bohužel... Můj názor je že je taky v Polsku a už né v celku... Je mi z toho na hovno, jdu spát
To mě poser,ještě jsme se ve středu spulu bavili o srazu ve Vrbici. V poslední době slyším o krádežích starých Vw
VW Passat B3
Auto bylo dnes viděno okolo 16 00 hod v polském těšíně, projíždělo kolem castorami. Jestli tam někdo jezdíte, dívejte se! Zítra to tam jedu obrátit vzhůru nohama
zítra jedu otevřu oči. Bylo určité tvoje? spz kola? Poznávací znamení.
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
kdo tam to auto viděl? Proč nezavolal policii. Proč za ním nejel. Nechápu
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
to s tím jakože ty mdrky čorkařský ještě jezděj jo to už není ani drzost ani zlodějinarostaVR6 píše:Auto bylo dnes viděno okolo 16 00 hod v polském těšíně, projíždělo kolem castorami. Jestli tam někdo jezdíte, dívejte se! Zítra to tam jedu obrátit vzhůru nohama
život je radost
Auto viděl, pak přijel domů a teprve viděl že je ukradeno. Vypadalo pořád stejně, jen kola byla prý šedá, mohly být akorát špinavé. Já jsem chytil nějakou kurvárnu, nejsem schopen vylézt z postele Rudku, Flanely, jestli můžete, sdělte to u Vás, díkybarry píše:kdo tam to auto viděl? Proč nezavolal policii. Proč za ním nejel. Nechápu
- F.l.a.n.e.l.
spíš bych řekl ilegalovi a spol...
já koukám kdyby náhodou. ostatním říkat je zbytečné
Díky vzniklé situaci v ově už neznám nikoho, kdo by se honil za autem nebo na výjezd
já koukám kdyby náhodou. ostatním říkat je zbytečné
Díky vzniklé situaci v ově už neznám nikoho, kdo by se honil za autem nebo na výjezd
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
česká policie s tím nic neudělá ani 1 km za hranicema. Bohužel
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
- F.l.a.n.e.l.
Jinak pro vašě představu nedávno se pronásledovalo ujíždějící auto přes hlučín do PL tuším. a na tamní hlídku polské policie ta naše čekala 4-5 hodin
no on ten polonez není moc rychlý
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=43&t=214113" onclick="window.open(this.href);return false;
mě to přijde jak kdyby měl někdo spadeno na VR6tkyrostaVR6 píše:http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=43&t=214113
ex ..: VW Golf III 95 lpg power :..
K & P/ kure
K & P/ kure
to je děs. Člověk aby se bál nechat stát 20 let starý auto přes noc před barákem
VW Passat B3
u jurisa v garazi, tam si muzou vzit rovnou jen motor, nemusi se smykat s autem
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
asi byste meli sundavat znacky VR6 pak vam to treba neukradnou
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
crockjrka: Tyhle auta se nekradou dle znáčků..To je všechno na tip Ty zloději vědí kde to auto stojí nejčastěji, jakou má spz apod...
" www.autowerks.cz "
- F.l.a.n.e.l.
tak VR6 je aspon něco. Kdyby ukradli opla, tak jim shnije pod rukama když ho budou převážet.crocjirka píše:asi byste meli sundavat znacky VR6 pak vam to treba neukradnou
Bože to jsou zas zvratky tady