Už jste na zimních?
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Už jste na zimních?
Už máte přezuto? Já to asi sjedu přezout teď, je celkem slušně.... radši najedu pár kilometrů navíc na zimních než to pak přezouvat v dešti 

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Re: Už jste na zimních?
nee, ale brzo joo jen počkat až dorazí gumy 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
na to seru, času dost 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Jak to ted vubec je s tema zimakama? Uz musi byt vsude nebo porad plati jen na oznacenych cestach? Ne ze bych neprezouval jen me to tak napadlo.
Škoda Favorit 135L / VW Golf III Joker / VW Passat 3C
Nevím no přehozené je to za pár minut, určitě nemám v plánu přezouvat dřív, než budou mrazíky, dyť je ještě pěkně...
bohužel ano a zejtra jdu teprv přezout na letní
měl jsem půjčený bráchovy kola, který už byly sjetější než sjetý, takže jsem tam musel hodit svoje zimáky, ale za 1) si je zbytečně sjíždim a za 2) mě plecháče moc neberou
ještě že mam zimáky na kolech a nemusim pak s dalším milionem lidí do pneuservisu

měl jsem půjčený bráchovy kola, který už byly sjetější než sjetý, takže jsem tam musel hodit svoje zimáky, ale za 1) si je zbytečně sjíždim a za 2) mě plecháče moc neberou

ještě že mam zimáky na kolech a nemusim pak s dalším milionem lidí do pneuservisu

3x Renault Safrane Hartge Biturbo
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
ted v tejdnu....
mlada celej tejden pa , ja v praci skoncim ve 14,00 aspon bude klidek a dost casu je zboursit a znova obarvit na černo...

Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
PemaR píše:Jak to ted vubec je s tema zimakama? Uz musi byt vsude nebo porad plati jen na oznacenych cestach? Ne ze bych neprezouval jen me to tak napadlo.
Kód: Vybrat vše
Provozem vozidel v zimním období se podle novelizovaného zákona o silničním provozu rozumí provoz v období od 1. listopadu do 31. března. Nové znění zákona stanoví povinnost přezout na zimní pneumatiky, pokud se
a) na pozemní komunikaci nachází souvislá vrstva sněhu, led nebo námraza, nebo
b) lze vzhledem k povětrnostním podmínkám předpokládat, že se na pozemní komunikaci během jízdy může vyskytnout souvislá vrstva sněhu, led nebo námraza.
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Posledni vikend v rijnu jdu na to, konecne mam garaz takze klido muze snezit 

Já jsem objednanej u kamoša na čtvrtek
Nový gumy už dorazily a v noci už jsem zaregistroval kolem 4-5°C, takže raději o týden, dva dřív, než potom čekat, až bude v servisu nával
Asi to ale spojím s generálkou přední nápravy a geometrií, ať to nesjedu dřív, než napadne sníh 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A je hotovo
raděj to přezout dřív a najezdit na zimních o 300 km více než to pak dělat v dešti nebo chumelenici. Včera, když jsem jel z garáže bylo 8 stupňů - zimáky mají být od stálých 7 stupňů.... to do 14 dní bude určitě.

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
O minimalnim vzorku u zimaku se tam teda nepise jokubi píše: Provozem vozidel v zimním období se podle novelizovaného zákona o silničním provozu rozumí provoz v období od 1. listopadu do 31. března. Nové znění zákona stanoví povinnost přezout na zimní pneumatiky, pokud se
a) na pozemní komunikaci nachází souvislá vrstva sněhu, led nebo námraza, nebo
b) lze vzhledem k povětrnostním podmínkám předpokládat, že se na pozemní komunikaci během jízdy může vyskytnout souvislá vrstva sněhu, led nebo námraza.

V utery ma byt 17Cm.artty píše:A je hotovoraděj to přezout dřív a najezdit na zimních o 300 km více než to pak dělat v dešti nebo chumelenici. Včera, když jsem jel z garáže bylo 8 stupňů - zimáky mají být od stálých 7 stupňů.... to do 14 dní bude určitě.

Minuly tyden mi prisly Dunlop Winter Sport 4D (DOT 3811
), tak zima muze prijit
prezuti vidim na konec rijna, kdyz od listopadu to mame povinne. Doufam, ze bude letos snih a nebudu je nicit na suchym asfaltu.

Nooo, já na kRAVce celoročně "ničím" zimní Grandtreky a vzorek mají pořád krásnej
Pár měsíců zimního provozu ty tvoje určitě nemůže odrovnat 

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
musí být na 4 kolech a minimálně 4 mmPemaR píše:
O minimalnim vzorku u zimaku se tam teda nepise joto je fajn. Jsem s nima tak na hrane pouzitelnosti a jeste jednu zimu snad odjezdi.

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Hmm tak to je blby... to mi chybi jeste tak 2mm 

mám nedobrovolně přezuto už 14dní, jsem chytil hřebík do 18tky tak jsem to přezul, nebudu na měsíc opravovat sjetou gumu 

moooc velký černý letadlo 

- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
včera připraveny na přezutí, běhen týdne nahodím máti a ségře a příští týden moje (před odjezdem do tater snad...)
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Do prvního času dost. Ale jinak zimáky připravený 

EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Neboj policie ti to vysvetli od 1.11.Sweden píše:zimní? co to je?

- AR166
- Kontaktovat uživatele:
.. porad tam ale je ta podminka souvisly vrstvy snehu, ledu, namrazy na vozovce nebo predpoklad, ze by tak mohlo nastat. tzn. spousta prostoru pro dohady, proto bych dusledny kontroly zimniho obuti tak horky nevidel.
narizeni by melo byt striktni.
narizeni by melo byt striktni.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

Ten zákon je na houby stejně jako velká část vyhlášky celkově. Ten předpoklad je jako můj předpoklad, předpoklad CHMI, předpoklad policajta nebo předpoklad souseda z baráku napravo ? To je stejný jako přitroublé nařízení o minimální hloubce vzorku, protože na suchu s gumou bez vzorku pojedu stejně dobře jako s 5ti mm a naopak při průtrži mračen v zatáčce uplavu na čemkoliv když pojedu jako debil, vždycky je to o soudnosti řidiče na čem a jak pojede.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Chystame se a shanime, musim obout nove mamky ibizu a rysuje se muj novy povoz, tak taky pokukuju, 1.11. je uz za rohem 

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Ten výklad zákona bude ještě prdel... hlavně tady v Praze, kde může celou zimu nesněžit. Loni a předloni tu sice byly závěje, ale až v prosinci. Přechodný období - počátek listopadu - ukáže, jestli to zákon přežije nebo ne. A nebo v jaký podobě...
MSG
no... Letos mě ty zimní gumy dost serou. Stále totiž pořádně nevím, jak že to je. OK, od 1.11. zimní pneu za předpokladu (blablabla = rozuměj když policajt bude mít chuť buzerovat, smlsne si). Takže OK, dejme tomu povinné od 1.11. Co ale není dáno jasně jsou ty 4mm. Mám připraveny čtyři Barumky po 6mm (i proto se nehrnu do předčasného nazouvání, protože budu rád, když vydrží alespoň do února, nebo března s tím, že v půlce "sezony" prohodím přední za zadní
). Vždy jsem měl jasný styl obutí na zimu - do předu dvě zánovní zimní a dozadu dvě zánovní letní, nebo slabší zimní
, takto jsem jezdil nějakých 6 let bez problémů bez ohledu na druh auta a provoz (i na horách jsem neměl problém). Je ale fakt, že 95% v zimě najezdím v městském a příměstském provozu, takže bylo vše v pohodě. Teď se jebat s nějakýma 4mm... Ať už jde ministerstvo dopravy (= parta čůráků) tam, kam patří.

Nafta & benzín
Trochu OT: Může někdo něco pokud mám 1 gumou jinou? Rozměr je na všech 4 kolech stejný, ale 1 guma je jiné značky a trochu jiný vzorek...
Můžou s tim mít příslušníci problém, nebo nemůžou říct ani slovo?
Můžou s tim mít příslušníci problém, nebo nemůžou říct ani slovo?
KEHO rennsport
Na jednej nápravě musí být pneumatiky shodné - tzn. stejnej výrobce i dezén. 

Micra K11 CG10DE
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P
Leda jim tvrdit, že je to rezerva... ale pak bys musel vysvětlovat, kde že máš tu píchlou...
MSG