klouze spojka?
Moderátor: Idaho
klouze spojka?
qpel astra na 1 rozjezd OK razeni taky OK ale kdyz uz je auto rozjety a dam dalsi rychlost tak motor nereaguje hned otacky leti na horu ale motoru to trva dele nez se roztahne to hlavne kdyz plynovy pedal seslapnu prudce kdyz pozvolna tak se mi zda ze to neni tak strasny, ze by teda prokluzovala spojka?muzu udelat nejaky test ze je to tak ? kolik by stala oprava cca?
Re: klouze spojka?
tak to klouže spojka
nejlevnější je vyměnit obložení na stavajícím kuse, ale buh ví co je ještě špatně 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
přeobložení lamely na AF mě stálo v lednu 600,-
ložisko asi 200,-
přítlačák byl dobrej
vydržela 380tkm
ložisko asi 200,-
přítlačák byl dobrej
vydržela 380tkm

vzdělání není zárukou inteligence
Tak ze dnes konzultace v servise 4600sada + lozisko cca 12000kc i s praci chci se zeptat to lozisko menit vzdycky? On tvrdi ze jo pokud bych chtel jen tu sadu tak mi to napise ze jsem to chtel ja, kdyby to lozisko nevydrzelo potom tak by se to muselo zas rozebirat.............tak nevim jak velke riziko to je s tim loziskem ? co myslite 

máš moc fajn mechanikamartini píše:Tak ze dnes konzultace v servise 4600sada + lozisko cca 12000kc i s praci chci se zeptat to lozisko menit vzdycky? On tvrdi ze jo pokud bych chtel jen tu sadu tak mi to napise ze jsem to chtel ja, kdyby to lozisko nevydrzelo potom tak by se to muselo zas rozebirat.............tak nevim jak velke riziko to je s tim loziskem ? co myslite

Nafta & benzín
pockej jak to ? on cumel do ceniku a todle nasel ...........astra h i podle neho je dost palkadjchrpa píše:máš moc fajn mechanikamartini píše:Tak ze dnes konzultace v servise 4600sada + lozisko cca 12000kc i s praci chci se zeptat to lozisko menit vzdycky? On tvrdi ze jo pokud bych chtel jen tu sadu tak mi to napise ze jsem to chtel ja, kdyby to lozisko nevydrzelo potom tak by se to muselo zas rozebirat.............tak nevim jak velke riziko to je s tim loziskem ? co myslite![]()
![]()
Dá se bez problémů opravit za polovinu ceny i s prací .
úplně jednoduše. repas llamely cca. 800,- Kč, ložisko do 300,- Kč
Pak záleží na přítlačáku. Proto je dobré nejdříve rozebrat a kouknout na to.
Práce 3500,- Kč
Pak záleží na přítlačáku. Proto je dobré nejdříve rozebrat a kouknout na to.
Práce 3500,- Kč

Nafta & benzín
no jasny on da vsecko novy ,ty pises vsecko repas......tak to budu muset shanet servis jinej
Pokud s tím autem hodláš najet dalších 100tis km, tak určitě běž do "všeho nového", pokud s ním plánuješ méně, určitě hledej něco levnéhomartini píše:no jasny on da vsecko novy ,ty pises vsecko repas......tak to budu muset shanet servis jinej

Nafta & benzín
ložisko nový
lamela přeobložit
přítlačák okouknout
setrvačník taktéž
jestli to klouzalo moc, mohlo by bejt něco vyhřátýho
problém přeobložení je jen v tom, že mu bude rozebraný auto dýl stát v dílně
jo a ať se kdyžtak kouká na celé sady ne po dílech, to je samo dražší a ještě si to v některých případech nechce spolu rozumět
( např. ložisko LUK a přítlačák Sachs )
a není ti snad třeba vysvětlovat, že jsou díly ka světoznámá značka STARLINE nepatří
lamela přeobložit
přítlačák okouknout
setrvačník taktéž
jestli to klouzalo moc, mohlo by bejt něco vyhřátýho
problém přeobložení je jen v tom, že mu bude rozebraný auto dýl stát v dílně
jo a ať se kdyžtak kouká na celé sady ne po dílech, to je samo dražší a ještě si to v některých případech nechce spolu rozumět
( např. ložisko LUK a přítlačák Sachs )
a není ti snad třeba vysvětlovat, že jsou díly ka světoznámá značka STARLINE nepatří

vzdělání není zárukou inteligence
Jestli je to nějaký 1.7CDTI apod.. tak to levný nebude ani tak.. Sada od LUKu bude tak za cca 8.000,- i s ložiskem, práce cca trojku. Setrvák, pokud není ok, tak 10.000,- ..
Podtrženo, sečteno, pokud se opravdu jedná o nějakýho tohodle nafťáka, tak cena + - odpovídá, když budeš počítat nějakou tu marži pro servisáka.
Podtrženo, sečteno, pokud se opravdu jedná o nějakýho tohodle nafťáka, tak cena + - odpovídá, když budeš počítat nějakou tu marži pro servisáka.
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
sada i s loziskem komplet neco pres 9000 zbytek prace, znacku sady nevim, ale snad neni blbej je to vetsi servis ,auto astra h 1.6 do patku to ma byt, dnes jsem to tam dal 

Normální, maloobchodní cena, takže zas tak natažený, to není.
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206