Nekdo z VW
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Nekdo z VW
to bych taky rád sehnal ...
vin dekodéry jsou po netu mraky, nedávno jsem si vyjel forda
odtah od 7kč/km 731810210
Asi spis pujde o servisni histerii, nez o dekodovani vinka 

BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
Jestli seš vlastníkem nebo prodejce, tak můžete sjet do VW, tam jim ukážeš doklady a měli by ti to bezplatně vyjet, případně se vymluvit, že nevíš, kdy naposledy si tam byl a co se dělalo 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
prave, ze jsem chtel o aute zjistit historii pred koupi. nejake info jsem dostal, ale bohuzel nejak extra nepomohlo. jinak uz je koupeno, takze kdyby se nasel dalsi clovek s temahle moznostma, tak uz nemusi odpovidat:)
případně tušim existuje i ta online možnost asi za 300 nebo 500, zkontrolujsiauto.cz 

VW - Very Wonderful
Napiš k nějakýmu dealerovi BMW, třeba do Renocaru, měli by ti zadarmo poslat základní informace o autě plus jeho výbavu 

KEHO rennsport
http://www.voton.cz" onclick="window.open(this.href);return false;Hasis píše:aaa ted nekdo z bmw co by mohl zjistit info:)
//edit - tak soráč, tj vybava a zakl. info o aute ...
nikdo ti bez souhlasu majitele nedá vůbec žádný informace..vem auto,majitele,1000kč a zajed si k dealerovi.. takhle to po telefonu řekli mě..rallik píše:Napiš k nějakýmu dealerovi BMW, třeba do Renocaru, měli by ti zadarmo poslat základní informace o autě plus jeho výbavu
Info ti dají pokud bylo servisované přímo u nich. BMW nemá centrální data, každý dealer na sebeblázen píše:nikdo ti bez souhlasu majitele nedá vůbec žádný informace..vem auto,majitele,1000kč a zajed si k dealerovi.. takhle to po telefonu řekli mě..rallik píše:Napiš k nějakýmu dealerovi BMW, třeba do Renocaru, měli by ti zadarmo poslat základní informace o autě plus jeho výbavu

bez souhlasu majitele ti nikdo žádný info o ničem nedá... ptal jsem se..volal jsem .. a nadával. jan VW takk BMW ,Audi.. atd.. leda,že by se za ten rok,co jsem kupoval auto něco změnilo o čemž pochybuji
obecně k VW 99% starších aut má stočený tacháče.. takže se neoplatí nic ověřovat,..koupit dobrej stav za dobrou cenu.. jinak z toho budeš šedivět.. já jsem narazil na nestočenýho superba až jako 15tý v řadě vybraných inzerátů a mnohdy ani ti majitelé netušili,že to mají stočený. Je to tady prostě smutná země
obecně k VW 99% starších aut má stočený tacháče.. takže se neoplatí nic ověřovat,..koupit dobrej stav za dobrou cenu.. jinak z toho budeš šedivět.. já jsem narazil na nestočenýho superba až jako 15tý v řadě vybraných inzerátů a mnohdy ani ti majitelé netušili,že to mají stočený. Je to tady prostě smutná země