Skoda "Fobia" I komplet repro

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
MartyCZe

Skoda "Fobia" I komplet repro

Příspěvek od MartyCZe »

Zdravím pánové, pomalu se rozhoupávám k vlastnímu projektu, ale bohužel jako uplny laik v autoelektronice stojim před první překážkou.
Mám jedničkovou Fobii verze Junior, jsou to ty prvni prodavane dokonce i bez serva (slava koncernu :x ), a po děsicím zjištění jsem v autě zjistil že ve zdířkách na repráčky neni doslova nic. Ani navedeny draty. Proto se vás ptám, jestli tu někdo z vás nemá zkušenosti, popř by mi nehodil odkaz na nějaky navod jak mám po autě roztahat kabeláž a zapojit komplet repráčky i s rádiem.
Díky, jen mě moc nekamenujte každej se hold učí :lol:
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

iNter

Re: Skoda "Fobia" I komplet repro

Příspěvek od iNter »

Naopak-sláva koncernu... každý dostane za co si je ochoten zaplatit aneb pečení holubi do huby nelétaj... BTW pokud Tě to tak na koncernu pohoršuje nebyla jiná volna k zbytí?
EDIT: sry, že jsem Ti nepomohl ju? :hlazeni Ale odpověď na tvou otázku jistě existuje tudíž nezoufej a refreshuj :lol:
ex - VW PASSAT 1.9 AFN
aktuální - FÍKUS ST 225

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

Defakto tuhle parodii na vozidlo si koupili rodiče, ktery mi ji momentalně svěřili do péče, proto si z ni udělam malej projekt, ale bohužel nemam absolutni paru jak natahat spravně kabeláž a jaky repráčky zvolit. Koukal jsem na ofiko skoda forum a lidi co vlastni juniory řešili stejny problém s radiem vždy a repráčky měli (tedy aspon vepředu).
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw

Dacan
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dacan »

natahni od baterky + a od kostry -, potom navest draty do dveří. Pokud se pídíš po tom který kolík v radiu je pro napajení a které sou vývody z repráku tak se mrkni na googla nebo rozeber radio v autě tvojích rodičů :lol: pokud nemají to 2 dinové z výroby a okopiruj to 8)

jajiN

Příspěvek od jajiN »

To schema většinou bývá i v manuálu k rádiu, nebo přímo na těch drátech co z něj vedou 8)

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Ja ti nevim pane, nez dostat auto neauto radsi bych prodal pridal nejaky tisic a koupil treba taky fabii ale s lepsim motorem a vybavou, na tom uz by se neco dalo delat, anebo z h0vna bic neupletes :wink:

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

To taky snad býval junior... (joke)

Obrázek

Jinak k tématu. V tom autě není vůbec rádio ani repro ani žádná příparava, chápu to dobře?
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Vim o jednom peknem cervenem RSu a nahodou znam veeelice dobre majitele :lol: :lol: Neces?? Udelam ti cenu :D Kazdopadne dle meho bych to dal nejblizsimu elektrikari, ten ti to udela jak ma. :wink: dle meho si za tech par kablu ani nic moc nerekne.
" www.autowerks.cz "

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

Správně, v autě neni repro, připrava, ani radio. Na místě kde má být rádio mam klasickou dvoupřihrádku, u ktery se ještě musim přesvědčit jestli vubec za ní jsou aspon vyvedeny draty na radio.
Upřimně kdybych chtěl tak fobii mám dávno z ruky pryč, ale vzhledem k jejimu stáří nemá skoro nic najeto, proto si jí radši nechám.
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

Pokud není stará a má málo najeto a je k tomu serviska atd, tak bych to odpálil. Nějaký důchodce nebo spořílek po tom skočí. Auto bez serva a bez rádia (pokud to není veterán, nebo závoďák) se na projekt hodí jako dechovka na diskotéku.
Prodat a za ty peníze koupit klidně další Fabii, ale aspň trošku slušnou. 8)
Nafta & benzín

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Já bych to auto taky nejspíše prodal. Protože ve výsledku zjistíš, že si do toho nacpal dost peněz (nejspíš i víc než bude rozdíl mezi prodejní cenou a nákupní lepé vybaveného auta) a pořád je to Fabie Junior.

K věci - doplnit kabeláž na rádio a repro není nic složitého, ale pak budeš chtít zas další věci,....
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

m.artty píše:Já bych to auto taky nejspíše prodal. Protože ve výsledku zjistíš, že si do toho nacpal dost peněz (nejspíš i víc než bude rozdíl mezi prodejní cenou a nákupní lepé vybaveného auta) a pořád je to Fabie Junior.

K věci - doplnit kabeláž na rádio a repro není nic složitého, ale pak budeš chtít zas další věci,....
Bohužel máš pravdu, měl jsem v plánu dodělat repro+radio a potom začít s všelijakejma blbostma, ktery se tykaly interieru + šilenej napad s tím jak dodělat elektronicky servo.
Nad tim, že bych koupil nějakou vybavěnejší jsem přemýšlel, psal jsem do par bazaru, ale ve vysledku bych za ni nedostal v podstatě skoro nic.
EDIT: Když tu mluvím o ty dodatečny montáži serva, je to vubec možny? Mám možnost si ho sehnat zadarmo z kamaradova šrotiště (sam mi ho už nabizel, když si ho přijedu sam "vykochat"). Do fabii se už montovalo elektronicky, ale nevím co by to všechno obnášelo mít za díly + jestli se bude muset kvuli němu upravovat řídící jednotka
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“