Skoda "Fobia" I komplet repro
Moderátor: Idaho
Skoda "Fobia" I komplet repro
Zdravím pánové, pomalu se rozhoupávám k vlastnímu projektu, ale bohužel jako uplny laik v autoelektronice stojim před první překážkou.
Mám jedničkovou Fobii verze Junior, jsou to ty prvni prodavane dokonce i bez serva (slava koncernu ), a po děsicím zjištění jsem v autě zjistil že ve zdířkách na repráčky neni doslova nic. Ani navedeny draty. Proto se vás ptám, jestli tu někdo z vás nemá zkušenosti, popř by mi nehodil odkaz na nějaky navod jak mám po autě roztahat kabeláž a zapojit komplet repráčky i s rádiem.
Díky, jen mě moc nekamenujte každej se hold učí
Mám jedničkovou Fobii verze Junior, jsou to ty prvni prodavane dokonce i bez serva (slava koncernu ), a po děsicím zjištění jsem v autě zjistil že ve zdířkách na repráčky neni doslova nic. Ani navedeny draty. Proto se vás ptám, jestli tu někdo z vás nemá zkušenosti, popř by mi nehodil odkaz na nějaky navod jak mám po autě roztahat kabeláž a zapojit komplet repráčky i s rádiem.
Díky, jen mě moc nekamenujte každej se hold učí
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů - bejvávalo :/
Re: Skoda "Fobia" I komplet repro
Naopak-sláva koncernu... každý dostane za co si je ochoten zaplatit aneb pečení holubi do huby nelétaj... BTW pokud Tě to tak na koncernu pohoršuje nebyla jiná volna k zbytí?
EDIT: sry, že jsem Ti nepomohl ju? Ale odpověď na tvou otázku jistě existuje tudíž nezoufej a refreshuj
EDIT: sry, že jsem Ti nepomohl ju? Ale odpověď na tvou otázku jistě existuje tudíž nezoufej a refreshuj
ex - VW PASSAT 1.9 AFN
aktuální - FÍKUS ST 225
aktuální - FÍKUS ST 225
Defakto tuhle parodii na vozidlo si koupili rodiče, ktery mi ji momentalně svěřili do péče, proto si z ni udělam malej projekt, ale bohužel nemam absolutni paru jak natahat spravně kabeláž a jaky repráčky zvolit. Koukal jsem na ofiko skoda forum a lidi co vlastni juniory řešili stejny problém s radiem vždy a repráčky měli (tedy aspon vepředu).
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
natahni od baterky + a od kostry -, potom navest draty do dveří. Pokud se pídíš po tom který kolík v radiu je pro napajení a které sou vývody z repráku tak se mrkni na googla nebo rozeber radio v autě tvojích rodičů pokud nemají to 2 dinové z výroby a okopiruj to
To schema většinou bývá i v manuálu k rádiu, nebo přímo na těch drátech co z něj vedou
Ja ti nevim pane, nez dostat auto neauto radsi bych prodal pridal nejaky tisic a koupil treba taky fabii ale s lepsim motorem a vybavou, na tom uz by se neco dalo delat, anebo z h0vna bic neupletes
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To taky snad býval junior... (joke)
Jinak k tématu. V tom autě není vůbec rádio ani repro ani žádná příparava, chápu to dobře?
Jinak k tématu. V tom autě není vůbec rádio ani repro ani žádná příparava, chápu to dobře?
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Vim o jednom peknem cervenem RSu a nahodou znam veeelice dobre majitele Neces?? Udelam ti cenu Kazdopadne dle meho bych to dal nejblizsimu elektrikari, ten ti to udela jak ma. dle meho si za tech par kablu ani nic moc nerekne.
" www.autowerks.cz "
Správně, v autě neni repro, připrava, ani radio. Na místě kde má být rádio mam klasickou dvoupřihrádku, u ktery se ještě musim přesvědčit jestli vubec za ní jsou aspon vyvedeny draty na radio.
Upřimně kdybych chtěl tak fobii mám dávno z ruky pryč, ale vzhledem k jejimu stáří nemá skoro nic najeto, proto si jí radši nechám.
Upřimně kdybych chtěl tak fobii mám dávno z ruky pryč, ale vzhledem k jejimu stáří nemá skoro nic najeto, proto si jí radši nechám.
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Pokud není stará a má málo najeto a je k tomu serviska atd, tak bych to odpálil. Nějaký důchodce nebo spořílek po tom skočí. Auto bez serva a bez rádia (pokud to není veterán, nebo závoďák) se na projekt hodí jako dechovka na diskotéku.
Prodat a za ty peníze koupit klidně další Fabii, ale aspň trošku slušnou.
Prodat a za ty peníze koupit klidně další Fabii, ale aspň trošku slušnou.
Nafta & benzín
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to auto taky nejspíše prodal. Protože ve výsledku zjistíš, že si do toho nacpal dost peněz (nejspíš i víc než bude rozdíl mezi prodejní cenou a nákupní lepé vybaveného auta) a pořád je to Fabie Junior.
K věci - doplnit kabeláž na rádio a repro není nic složitého, ale pak budeš chtít zas další věci,....
K věci - doplnit kabeláž na rádio a repro není nic složitého, ale pak budeš chtít zas další věci,....
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Bohužel máš pravdu, měl jsem v plánu dodělat repro+radio a potom začít s všelijakejma blbostma, ktery se tykaly interieru + šilenej napad s tím jak dodělat elektronicky servo.m.artty píše:Já bych to auto taky nejspíše prodal. Protože ve výsledku zjistíš, že si do toho nacpal dost peněz (nejspíš i víc než bude rozdíl mezi prodejní cenou a nákupní lepé vybaveného auta) a pořád je to Fabie Junior.
Nad tim, že bych koupil nějakou vybavěnejší jsem přemýšlel, psal jsem do par bazaru, ale ve vysledku bych za ni nedostal v podstatě skoro nic.
EDIT: Když tu mluvím o ty dodatečny montáži serva, je to vubec možny? Mám možnost si ho sehnat zadarmo z kamaradova šrotiště (sam mi ho už nabizel, když si ho přijedu sam "vykochat"). Do fabii se už montovalo elektronicky, ale nevím co by to všechno obnášelo mít za díly + jestli se bude muset kvuli němu upravovat řídící jednotka
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw