Nashledanou
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Nashledanou
Mozna sem jeste sem tam mrknu, ale celkove to tu uz stoji dost za hovno. Jednou za cas pripadne kontroluju SZ kdyby nekdo neco
Re: Nashledanou
co te k tomu vede?
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Škoda, opět jeden z těch rozumnějších... Tak se měj a nevzpomínej na TF ve zlém
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
nová móda neasy nasedano
No, když to tak vidim, tak odchází čím dál víc lidí od tý doby, co tady jsou nováčci mezi moderátorama, že Bohušu, "dobře" to vedeš člověk, co sem chodil 8let, odchází...
No, když to tak vidim, tak odchází čím dál víc lidí od tý doby, co tady jsou nováčci mezi moderátorama, že Bohušu, "dobře" to vedeš člověk, co sem chodil 8let, odchází...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Rudi, tak to je asi posledni vec proc by bobr odesel, spis to bude tim ze odesel Taboo ktereho samolepkari vystvali a diky tomu odchazeji pravi tuneri
ahojki
Osm let na jednom fóru. To už byl čas na změnu tak před šesti rokama
co to je za pozy ja odesel uz davno a nikomu to necpu
crocjirka píše:co te k tomu vede?
Nekteri lide me tu za rozumnejsiho nepovazuji. Nehodlat se s nikym hadat jak moc jsem nebo nejsem rozumny, ale jelikoz tu temer vymizeli lide se stejnym zajmem jako mam ja tak moje dalsi prispivani sem mi prijde spis zbytecne.m.artty píše:Škoda, opět jeden z těch rozumnějších...
Rudi píše:...
Bohus to vede myslim docela dobre. Jen bohuzel trochu pozde.milosh píše:...
Jinak toto tema neni zadny podnet na flame, prislo mi slusne se rozloucit a ozvat se, ze moje pritomnost tady bude spis uz jen sporadicka, takze pokud by me pripadne nekdo chtel kontaktovat tak aby nebyl prekvapeny, ze (moc) nereaguji. Neni zadny zvlastni duvod kolem toho nejak debatovat
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
odklikni si upozornění na SZ mejlemBeaver píše:crocjirka píše:co te k tomu vede?Nekteri lide me tu za rozumnejsiho nepovazuji. Nehodlat se s nikym hadat jak moc jsem nebo nejsem rozumny, ale jelikoz tu temer vymizeli lide se stejnym zajmem jako mam ja tak moje dalsi prispivani sem mi prijde spis zbytecne.m.artty píše:Škoda, opět jeden z těch rozumnějších...
Rudi píše:...Bohus to vede myslim docela dobre. Jen bohuzel trochu pozde.milosh píše:...
Jinak toto tema neni zadny podnet na flame, prislo mi slusne se rozloucit a ozvat se, ze moje pritomnost tady bude spis uz jen sporadicka, takze pokud by me pripadne nekdo chtel kontaktovat tak aby nebyl prekvapeny, ze (moc) nereaguji. Neni zadny zvlastni duvod kolem toho nejak debatovat
jinak za mě škoda.
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
- T.i.m.u.r
- Kontaktovat uživatele:
Je to škoda, chodím sem sice spíš jako divák, poslední dobou se snažím i přispívat, bohužel nejvíc do pokecu, protože styling není moje parketa a ohledně performance se mám ještě hodně co učit,...
Ale vypozoroval jsem, že se hodně ztotožňuju s Tvými názory, ať už to bylo v diskuzi o "Áčkách" i v několika dalších,...
Prostě jsi mi "mluvil z duše"
Tak se tedy měj a ať Ti to jezdí.
Ale vypozoroval jsem, že se hodně ztotožňuju s Tvými názory, ať už to bylo v diskuzi o "Áčkách" i v několika dalších,...
Prostě jsi mi "mluvil z duše"
Tak se tedy měj a ať Ti to jezdí.
r.v.: 1974 - 55HP/80Nm
(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz
(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz
Ty woe tak to tu uz asi vazne nema smysl
edit: Dej tomu Bobre jeste 2mesice, Taboo sice odesel, ale zacina se tu neco dit, prislo par stroju do projektu co jsou ciste performance. Zkus to jeste. Ses tu jeden z mala ktereho tu ctu a beru vazne
edit: Dej tomu Bobre jeste 2mesice, Taboo sice odesel, ale zacina se tu neco dit, prislo par stroju do projektu co jsou ciste performance. Zkus to jeste. Ses tu jeden z mala ktereho tu ctu a beru vazne
" www.autowerks.cz "
- Flinta
- Kontaktovat uživatele:
nedivim ze lidi odchazi za tech 6 let co sem chodim to ztratilo uroven docela dost.
to je tim, ze me zacli "moderovat"
- Sova
SZBeaver píše:Mozna sem jeste sem tam mrknu, ale celkove to tu uz stoji dost za hovno. Jednou za cas pripadne kontroluju SZ kdyby nekdo neco
Cléon & Fonte
mno hele podle me je to dane dnesni dobou.. dneska uz si moc lidi nedaji na auto turbo a upravu za 150 koliku, nebot na to nemaj.. ja si ted taky nakonec koupim karu za 26 koliku, dam na ni hezky kola a tim asi zkoncim.. protoze posledni 2 roky mam naprosto diametralni potreby nez rvat vse do auta.. holt naka doba konci, nejaka zacina.. dale je to podle me i dane represema ze strany naseho posraneho statu, ktery dela vse proto aby se utlumila doprava a individualita vozu :/
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
lolcrocjirka píše: dale je to podle me i dane represema ze strany naseho posraneho statu, ktery dela vse proto aby se utlumila doprava a individualita vozu :/
co se ti na tom nezda, cim dal vetsi kontroly, moznosti kontroly na stk atd atd atd...
Bez komentáře tohle Jestli tady budeme zakládat topicy ,že někdo odchází,tak to bude fakt o <->
asi myslel ty nesmyslný úpravybleach píše:lolcrocjirka píše: dale je to podle me i dane represema ze strany naseho posraneho statu, ktery dela vse proto aby se utlumila doprava a individualita vozu :/
VW - Very Wonderful
Nedivím se, v podstatě tu není co hledat..
Bejt tebou drzim hubu, protoze kuli tobe odesel clovek kterej tu mel co rict a ted na zaklade toho odchazi druhej. Jen kuli lidem jako ty to tu stoji za hovno, ne kuli topicu o odchazeniKubajz píše:Bez komentáře tohle Jestli tady budeme zakládat topicy ,že někdo odchází,tak to bude fakt o <->
" www.autowerks.cz "
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
tak snad sa niekde niekedy "uvidime"..
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
+1tholis píše:Bejt tebou drzim hubu, protoze kuli tobe odesel clovek kterej tu mel co rict a ted na zaklade toho odchazi druhej. Jen kuli lidem jako ty to tu stoji za hovno, ne kuli topicu o odchazeniKubajz píše:Bez komentáře tohle Jestli tady budeme zakládat topicy ,že někdo odchází,tak to bude fakt o <->
Btw taky jsem zkoušel omezit přispívání ale na něco (některé) nedokážu neragovat, holt musím ještě dorůst m tak báj
Líbí se mi jak moderátoři operujou když někdo mele sračky, tak se to toleruje, viď crocjirko, kubajzi a vám dvěma podobní
štyrykrátštyry tédéí