Kde koupit už namíchané barvy

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
evlo

Kde koupit už namíchané barvy

Příspěvek od evlo »

Kde, ideálně v Praze, koupit už namíchané barvy v plechovce? Našel jsem jen spreje od motipu a namichat nejakych 6 odstinu barev presne vyjde na tunu penez uz za 100 ml. Všude, kde míchají, chtějí tak tři stovky nejméně za jednu barvu.

xciba

Re: Kde koupit už namíchané barvy

Příspěvek od xciba »

rekl bych ze tezko nekdo skladuje namichane plechovky..max na nejakej bezne odstiny skodovky treba ale to je tak vse..
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI

evlo

Příspěvek od evlo »

Tak mě by vyhovovalo i míchání 100ml za 120kč třeba, ale většinou mýchají za 300 750ml apod. Případně, by mě vpohodě i stačili vzorky, tádnou velkou plochu počmárat nechci :)

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

no a co potřebuješ za odstíny nebo co?

pokud potřebuješ jen různý odstíny jedný barvy, tak si kup dvě barvy a ti si pomíchej jak potřebuješ...
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

evlo

Příspěvek od evlo »

Růžovou, fialovou a takovou zářivě modrou/tyrkysovou. Ostatní mají v bauhausu po 120kč/plechovka.

Případně by to šlo řešit pětibarevnou nálepkou metr X metr, ale to bude také dost drahé.

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“