Chci si koupit starého Rapida, tyhle škodovky se mi hodně líbí, ale nechci sponzorovat státní kasu deseti tisíci, protože to auto nechci na denní ježdění, jen to dát do garáže a po večerech si s tím hrát. Po pročítání diskusních for a článků jsem dospěl k tomuto, prosím opravujte, pokud říkám něco špatně. Pokud sám nemám ZTP, musím auto prohnat přes někoho kdo má ZTP. Takže našel jsem známého co má ZTP, protože ho do toho nechci moc zapojovat, přes plnou moc koupím auto jeho jménem, přes další plnou moc nechám auto na něj převést, v tomhle bodě se zbaví auto eko daně? Pak přes další plnou moc nechám auto převést na sebe, mohu tohle udělat třeba v jeden den?
Díky za každou radu
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Po mě na úřadě chtěli ZTP kartičku dotyčného. Jinak jsem to dělal také přes plné moci, ale auto jsem na něj nechal napsané asi měsíc.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
čoveče, já nechtěl platit bůra u sierry.Tak jsem šel na úřad s dědem a probíhalo to následujíc.Daly se papíry, děda ukázal kartičku, zaplatilo se to a dostali jsme nový cedule do ruky.Tak hned se dal druhej papír a techničák, paní převedla mě do polopřevodu.Prostě během dvaceti minut ani se od okýnka neodcházelo.Ještě nám bylo řečeno, že příště si mám udělat s dědem plnou moc, ať ho neotravuju a vyřídím si to sám...na úřadech nejsou blbí....
Jen malá rada, auto je lepší nechat původním majitelem odhlásit na jeho úřadě.Páč pokud všichni tři nejste z jednoho města, tak budeš muset obíhat tři úřady, aby si to vyřídil.Plnou moc uplatníš jen na příslušným úřadě.Vyjímka je pouze dědictví a změna bydliště....
Já teď koupil auto od kámoša, kerej měl za to, že auto z Hradce Králové na plnou moc přihlásí u nás v Třebíči.Takže jsem musel odeslat papíry původnímu majiteli a budu čekat, až to vyřídí.Což su rád za ochotu toho člověka po čtvrt roce, kdy to auto prodal.Páč mě se kvůli tomu nechce brát den volna a najet 300km...
jestli seženeš za litr tak blahopřeju, z vlastní zkušenosti vim že někteří si za to umí naúčtovat
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.