prvně na sebe prásknu, že tomu prd rozumím a zatím sem na úplným začátku co se moderních elektronik v autech týče... mechanika ale pro mě není problém...
Jako jedno z aut mam Fiat Stilo 1.8 16V a chci ho trošku vylepšit tím, že mu zvednu objem na 2l použitím věcí z AR 2l TS -stejně musím vyřešit problém se spotřebou oleje a čeká mě spojka...
Takže proč to neudělat při jednom, když mechanicky to je jen o výměně pístů a klikovky, že

Co mě brzdí je ECU, kterou tady v ČR skoro nikdo (spíš nikdo) neumí (sic v nabídce ji někteří mají, tak po konkrétním dotazu mi bylo často odpovězeno NE) - a taky zatím neznám nikoho kdo by úpravu (byť jen nalitím pochybného SW) této jednotky podstoupil.. .
Údajně by neměla jít flashnout ani snad jakokoliv jinak upravit -dle letitejch informací na zahraničních forech zabejvajicích se tematikou punto HGT/Barchetta a Stilo 1.8 s ECU Hitachi a specfikací EU3 ..ale třeba jsou ty informace už neaktuální
Tou "slavnou ŘJ" je HITACHI GE 113383 C489 JIJI HCU505 MFI-505A AA3 2125, s "chipem" SH7055 SuperH (http://www.renesas.eu/edge/Vol.19/child ... 3_case.htm" onclick="window.open(this.href);return false;)
a co jsem dohledal auta s tímto chipem tak v 99% případů pocházejí z JPN
nemá někdo zkušenosti s tímhle japonským vehementem...?
napadlo mě jen, že někdo kdo se specializuje na japončíky by si s tím mohl vědět rady (dostat data z ECU a následně do ECU..)
mam i variantu předělat bodycomputer+motorovou ECU na Abartha (Bosch ME 7.3 kde už se dá něco dělat..) s motorovou kabeláží z 2L Alfy a mapou taky z alfy , ale to se mi nechce, protože to už je hodně nejistej výsledek jestli bych vůbec auto nastartoval a jestli by mi vůbec fungovaly vešerý komfortní funkce, protože to auto mam jako daily driver... a rozkopávat ho tímto způsobem se mi fakt nechce i kvůli dalšímu prodeji...
Dík za všechny tipy a rady...