Jižní Spojka - radar
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Jižní Spojka - radar
Dneska kolem 21:15 jsem potkal radar - policejní dodávka a před ní třínožka na Jižní Spojce směr centrum,
hned za podjezdem magistrály u čerpačky Shell. Je tam pravotočivá zatáčka, za kterou není vidět (tam stáli) a kousek za poslední kamerou. Nikdy jsem je na Jižní nepotkal (a že se tam najezdim) tak bacha na to, ať vás tam nepřekvapí.
Všichni (až na pár troubů, dle SPZ z Moravy, co mě pod kamerama i vyblikávali a ťukali si na čelo, že se tak táhnu) všichni vědí, kde kamery jsou, tak to zkoušejí takhle (byli to měšťáci).
hned za podjezdem magistrály u čerpačky Shell. Je tam pravotočivá zatáčka, za kterou není vidět (tam stáli) a kousek za poslední kamerou. Nikdy jsem je na Jižní nepotkal (a že se tam najezdim) tak bacha na to, ať vás tam nepřekvapí.
Všichni (až na pár troubů, dle SPZ z Moravy, co mě pod kamerama i vyblikávali a ťukali si na čelo, že se tak táhnu) všichni vědí, kde kamery jsou, tak to zkoušejí takhle (byli to měšťáci).
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Re: Jižní Spojka - radar
ještě, že tam nikdy nepojedu bo bych zabloudil
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
v tydnu cekam fotku kuva, proc me hned 19., co sotva plati novej zakon, musi vyblejsknout radar...
Pokud z kamer, tak ty blejskaj i když jedeš předpisSubTera píše:v tydnu cekam fotku kuva, proc me hned 19., co sotva plati novej zakon, musi vyblejsknout radar...
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Ja vim, cervene, to je v pohode. Tohle bylo mezi KV a Prahou, v Lubenci, proste jsem 5 metru pred ceduli mel tacho 60 a uz to fotilo klasicky bleskem, coz urcite nefoti kazdy auto. Jezdim slusne, nedostavam pokuty, ale asi jsem dojezd do obce mel pocit driv. Nejsem majitel ani provozovatel auta a ten rekl, ze me praskne pockame na fotku, co tam bude a dal se uvidi. Zatim z tech novejch postupu nejsem moc chytrej, ale platit za 56kmh sotva u cedule nebudu, nejsem dojna krava.
Tak to držím palce
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
majitel tě práskne a ty se bymluvíš na osobu blízkouSubTera píše:Ja vim, cervene, to je v pohode. Tohle bylo mezi KV a Prahou, v Lubenci, proste jsem 5 metru pred ceduli mel tacho 60 a uz to fotilo klasicky bleskem, coz urcite nefoti kazdy auto. Jezdim slusne, nedostavam pokuty, ale asi jsem dojezd do obce mel pocit driv. Nejsem majitel ani provozovatel auta a ten rekl, ze me praskne pockame na fotku, co tam bude a dal se uvidi. Zatim z tech novejch postupu nejsem moc chytrej, ale platit za 56kmh sotva u cedule nebudu, nejsem dojna krava.
majitel splnil svou povinnost a ty jsi auto půjčil osobě blízké
ještě jsem to pořádně nenaštudoval, ale majitel tím že tě udá, by měl být sproštěn toho poplatku, a tebe nemůžou pokutovat protože ty jsi neřídil, a jelikož nejsi majitel ani provozovatel nemělo by se na tebe vztahovat, ale neznám prováděcí předpisy
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory
http://www.odtahove-sluzby.cz
http://www.odtahove-sluzby.cz
No jestli na fotce budes s autem pred ceduli 5 metru, tak je posli do haje, protoze maji jen dukaz o tom, ze jsi jel v limitu mimo obec Pokud bys byl vyfocen uz za ceduli v obci, tak je to o necem jinymSubTera píše:...proste jsem 5 metru pred ceduli mel tacho 60...
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Neni to nic neobvyklýho, jezdim kolem toho místa většinou několikrát denně a už tedle tejden sem je tam potkal minimálně 5x, někdy maj aspoň trošku soudnosti a blikaj majákama aby si jich člověk všimnul, to sem docela čuměl.
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Při čtení tohohle tématu jsem si vzpomněl na mojí úterní cestu po Pražském okruhu.
Asi to všichni víte, kdo tam tudy jezdí častěji, ale já jsem tu jel po cca měsíci a byl jsem překvapený, že v tunelech před a za odbočkou na Příbram byla šedesátka. Byl jsem zvyklý na osmdesátku, tak jsem si těch osmdesát jel a nižší rychlost jsem zaregistroval asi až v 1/4 tunelu, tak jsem zvědavý, jestli jsem se nakonec vešel do limitu
Asi to všichni víte, kdo tam tudy jezdí častěji, ale já jsem tu jel po cca měsíci a byl jsem překvapený, že v tunelech před a za odbočkou na Příbram byla šedesátka. Byl jsem zvyklý na osmdesátku, tak jsem si těch osmdesát jel a nižší rychlost jsem zaregistroval asi až v 1/4 tunelu, tak jsem zvědavý, jestli jsem se nakonec vešel do limitu
- OndraS13
- Kontaktovat uživatele:
přesně tenhle radar - akorát transporter od státňáků - u tý Shellky stál loni nějak v létě na tom samym místě vždycky na něj koukám jestli tam bude a už jsem ho tam neviděl ...
240SX S13 "91 & Fazer FZS600 "01
Já je tam nikdy předtím neviděl, proto jsem hned hodil info. Naštěstí jsem jel v protisměru, za kamerama jezdim +-90km/hTrhyy píše:Neni to nic neobvyklýho, jezdim kolem toho místa většinou několikrát denně a už tedle tejden sem je tam potkal minimálně 5x, někdy maj aspoň trošku soudnosti a blikaj majákama aby si jich člověk všimnul, to sem docela čuměl.
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V Lubenci je to jen takovej ten bububu radar, nemáš se čeho bát. Jezdím tam už x let, snad nikdy jsem těch padesát nejel a nikdy mi nic nepřišlo. On sice bleská, ale tohle klasický zábleskový osvětlení se na radarech nepoužívá už hodně dlouho, takže podle toho jde celkem bezpečně poznat že se nejedná o radar policie. Navíc ten Lubeneckej je nastavenej na 47-48 km/h, takže by bleskal i kdyby jsi těch padesát opravdu jel.SubTera píše:...Tohle bylo mezi KV a Prahou, v Lubenci, proste jsem 5 metru pred ceduli mel tacho 60 a uz to fotilo klasicky bleskem...
✠Luftwaffle✠
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty tam zacli stavat od doby, kdy se otevrel obchvat a chytali tam kamiony... Jestli z nudy zacali fotit, je to mozne...
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
jj presne jak rika HH - v lubenci bliká mlhovka.... naposled na me blikla v patek dopoledne asi v 70ti....
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Fakt? Ja jsem si toho blikani nikdy nevsiml a uz jsem tudyma parkrat jel treba z Klinovce, ted to bylo z Marianek (btw, tam uz asi lyzovat nepojedu ) Tak to dekuju za info, doufam, ze to tak je.
Spíš kamery už nic nechytí a vydělávat se musíBordel píše:Ty tam zacli stavat od doby, kdy se otevrel obchvat a chytali tam kamiony... Jestli z nudy zacali fotit, je to mozne...
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
to se ted bohuzel zmeni... ale tak ja verim ze se brzdy ukaze nejaky krasny vyrok ustavniho soudu...
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
V Lubenci se ničeho bát nemusíš.. tam to bliká normálně už dost dlouho. Žádné fotky to neumí. Jsem tady z okolí a dělal jsem i na dopravním, takže bych o tom musel vědět
Škoda Octavia Combi - limited edition Style
Alfa Romeo 166 - full luxury packet & lowrider packet
Fiat Punto GT - 1,4 turbo
Alfa Romeo 166 - full luxury packet & lowrider packet
Fiat Punto GT - 1,4 turbo
Diky, to je dobra zprava a diky za info, kluci.
-
Zdravím,
optám se na ten radar v Lubenci, je to stále ´jen jako´? Normálně dodržuji rychlost v obci všude, dnes ráno jsem jel ze směru KV do Prahy, všiml si cedule pozor radar, dobržďuji před a hned za ní záblesk...
Díky předem a mějte se fajn.
Jarda
optám se na ten radar v Lubenci, je to stále ´jen jako´? Normálně dodržuji rychlost v obci všude, dnes ráno jsem jel ze směru KV do Prahy, všiml si cedule pozor radar, dobržďuji před a hned za ní záblesk...
Díky předem a mějte se fajn.
Jarda
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- twingo.driver
Normálně všichni jezděj jak posraný, ale zrovna v Lubenci jim to dycky ujede.
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
-
Díky moc za uklidnění
hattori_hanzo píše:Můžeš bejt klidnej, nic se nezměnilo.