Bohužel se z asi nejpoužívanějšího hostingu na fotky stala placená záležitost a tak jsem se chtěl zeptat, jestli někdo nezná nějakou přijatelnou alternativu? Je mi úplně jedno jak to bude vypadat, hlavně když to bude mít použitelný rozhraní, trochu místa a alespoň základní možnosti editace rozlišení a lá IS.
Jinak kdo máte na Imageshacku nějaký fotky, tak po třicetidenním trialu dojde v lepším případě k zablokování, v horším ke smazání účtu.
Ale je tam nějaké omezení, že po uploadu 225 obrázků na free účet nebudou další vidět v profilu, nebo něco takového tam někde padlo. Já to zatím nepřekročil, tak nevim
Každopádně rozhraní je tam krásně zpracované, jednoduché, přehledné. Tvorba alb je taky rychlá.
A car isn't an object, or something you own... it's a part of you!
postimage.org
ale občas mně nenačetl větší fotky (podle mně je tam limit tak 4,5MB) proto jsem tenhle tejden na pár věcí používal imageshack.us a nestačil jsem se divit těm změnám - nejdřív příjemně překvapenej, pak mě bohužel zarazilo že mám párdenní trial a pak od 2 dolcků měsíčně
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
luke.bean píše:to by mě zajímalo , jestli po tý " blokaci " ty fotky starý zmizí , nebo to zůstane tak jak to je a jen nepůjde nahrávat nový fota
V lepším případě zůstanou, v horším případě (jak už jsem někde viděl) se smažou a odkazy se nahradí novými fotkami a tak se ti může stát, že fotka auta někde na fóru se ti změní na fotku hnusný tlustý ženský nahoře bez
A car isn't an object, or something you own... it's a part of you!
wow, tak teď jsem rád že jsem si všiml tohoto topicu. mám tam taky dost fotek a vůbec jsem si nevšiml že mi to za 4dny taky končí musím si to vše postahovat do pc. ale pokud se po uplynutí doby fotky smažou, tak bude na netu hodně odkazů navíc. co vím, tak to používalo mnoho lidí a zůstane po tom jen bordel. škoda...
Flickr? ale přiznám se, že nový podmínky pro free sem tak úplně nezkoumal. Ale původní limit 200 obrázků snad úplně zmizel. Nevím jak je to s reklamama ap.
ja mam na wz.cz mam udelanej hosting a obrazky tam hazim pres FTPko... ale je rpavda ze jednou za cas to musim promazat pac tam je omezena kapacitadat...ale neivm kolik ...
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební