Jaký osobní účet?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Jaký osobní účet?
Zdravím,
jaký je nejlepší osobní účet bez poplatků? Jde mi i o Vaše zkušenosti
Díky
jaký je nejlepší osobní účet bez poplatků? Jde mi i o Vaše zkušenosti
Díky
Re: Jaký osobní účet?
Já jsem maximálně spokojený s účtem u FIO Poplatky 0,-, služby výborné a pokud platíš na Slovensko, tak taky hodně ušetříš
Říkejte, že jsem paranoidní, ale takový dotaz od uživatele, co měl před tím jen dva příspěvky a technicky vzato oba měly fungovat jen pro zvýšení návštěvnosti nějakých webů, mi přijde spíš zase jako pokus o propagaci, patrně jeho podpisem, který zase linkuje na nějaký svůj web
Nicméně když to téma máme... mám mBank a nejspíš zdrhnu do Fio, protože mBank postupně pokurvila co jen šlo. Počínaje úroky na BÚ, pak úroky na spořícím účtu, znepřehledněním internetbankingu a ohulením poplatků při platbě kartou v zahraničí. A takovej dobrej účet to původně byl...
Nicméně když to téma máme... mám mBank a nejspíš zdrhnu do Fio, protože mBank postupně pokurvila co jen šlo. Počínaje úroky na BÚ, pak úroky na spořícím účtu, znepřehledněním internetbankingu a ohulením poplatků při platbě kartou v zahraničí. A takovej dobrej účet to původně byl...
- LiberaleMiguel2
Já mám Eru a max spokojenost. Internetbanking ani nepoužívám, mají perfektní aplikaci na mobil
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
- phaeton_esc
Airbank a Unicredit. Oboji pouzivam aktivne, Unicredit ma vybery ze vsech bankomatu zdarma, Airbank zase pomerne pekny urok.
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. Já mám mnoho let Raiffeisenbank. Záleží asi také dost na obratu, který přes účet realizuješ - podle toho máš/nemáš různé výhody. Diametrálně odlišná je např. služba pro ČS pro "obyčejné" lidi a služba Erste Premier.Beaver píše:Říkejte, že jsem paranoidní, ale takový dotaz od uživatele, co měl před tím jen dva příspěvky a technicky vzato oba měly fungovat jen pro zvýšení návštěvnosti nějakých webů, mi přijde spíš zase jako pokus o propagaci, patrně jeho podpisem, který zase linkuje na nějaký svůj web
Mám taky účet u mBank a jsem spokojený, žádný poplatky.
Mám ČS, když jsem jim řekl, že hodlám odejít kvůlu všem různým poplatkům, vše mi nastavili na 0, dokonce i výběry v zahraničí u Erste.. Tak jsem zůstal..
Toyota Corolla TS TTE Compressor 165Kw.
Peugeot 106 37Kw.
Peugeot 106 37Kw.
Kluci, tohle téma je divný... asi ho smažu. Jestli je někdo proti, stačí napsat.
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
- twingo.driver
Smaž. Taky mi přijde divný, že si čávo založí účet na TF jen proto, aby se poradil o správě svejch financí.
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec