loghitek g 27 + jaký k němu simulátor ?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
loghitek g 27 + jaký k němu simulátor ?
Už jsem tu jedno podobné téma zakládal, ale nemohu ho najít ... ledy se hnuly volant je objednaný, v plánu je postavit toto , teď jenom řeším jaký zvolit simulátor, rád bych zůstal u PC, ale pokud to jináč nepůjde hold bych pořídil PS 3. Co by jste mi doporučili za simulátor ? a popřípadě jakou zvolit sedačku ? rád bych závodní, ale aby byla i pohodlná ( mam i možnost si jí necha přečalounit ) takže klidně může být starší ). Díky
Mercedes W201 a W208, ex W124
Re: loghitek g 27 + jaký k němu simulátor ?
G27 mám taky. Sedačku jsem vyřešil i z důvodu úspory místa takto:
Sedačka je pohodlná, plně nastavitelná a stabilní. Jen ještě řeším uchycení řadičky. Prodávají k tomu orig. nástavec, ale přijde mi dost na prd. Jednak stojí litr, což za kus ohnutýho plechu mi přijde šílený, a pozice řadičky vedle volantu je dost na hovno. Řesím uchycení na konstrukci, tak aby byla řadička vedle sedačky podobně jako v autě.
Jinak jezdíme s klukama GT6 na PS3, posléze jakmile vyjde GT7, přejdu na PS4
Sedačka je pohodlná, plně nastavitelná a stabilní. Jen ještě řeším uchycení řadičky. Prodávají k tomu orig. nástavec, ale přijde mi dost na prd. Jednak stojí litr, což za kus ohnutýho plechu mi přijde šílený, a pozice řadičky vedle volantu je dost na hovno. Řesím uchycení na konstrukci, tak aby byla řadička vedle sedačky podobně jako v autě.
Jinak jezdíme s klukama GT6 na PS3, posléze jakmile vyjde GT7, přejdu na PS4
SEAT Toledo II 1.9TDi 81->96kW, -35/-35 KW Suspension - SOLD
Škoda Octavia II FL RS 2.0TDi 125kW DSG
- LiberaleMiguel2
http://fotele-speed.pl/index.php?strona ... EDCAR-PLAY" onclick="window.open(this.href);return false; SIMULATOR
Případně můžu zajistit objednávku a dovoz
Případně můžu zajistit objednávku a dovoz
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
No vím že jsi se už na to samé ptal, a já opět poradím stejně ze své zkušenosti, osobně jezdím také GT6 na ps3, řekl bych že na naučení například toho zelenýho pekla je to ideál ale je jasný že někdo namítne ze granturismo není simulátor, to už musís zabrouzdat na pc a najít neco vhodného, záleží co presne hledáš jestli neco více na pohodu nebo opravdu nejaky hardcore simulátor, i kdyz si myslím pokud budes jezdit GT6 s vypnutými všemi asistenty, hlavně kontrolu trakce a stability, a také abs na minimum, nebo uplně vyplé, tak si užiješ také dost srandy a mozná se u toho i trochu zapotíš jak si budes delat s rukou vánocku
Jinak se také už nejakou dobu chystám postavit nejaký playseat a az mi skonci záruka na volant, tak vymením i samotný volant za omp který mám nyní v aute, jelikož má jen 32cm ale k tomu logitechu bude idealní...
Jinak se také už nejakou dobu chystám postavit nejaký playseat a az mi skonci záruka na volant, tak vymením i samotný volant za omp který mám nyní v aute, jelikož má jen 32cm ale k tomu logitechu bude idealní...
Subaru Impreza GT (víkendovka)
Opel Manta B GT/E 2.0i 8v
Honda Accord 2.0is (daily)
Škoda Superb II, 2.0TDI 125kw (daily nr.2)
Opel Manta B 400 + c20xe (zatím pouze polotovar)...
Opel Manta B GT/E 2.0i 8v
Honda Accord 2.0is (daily)
Škoda Superb II, 2.0TDI 125kw (daily nr.2)
Opel Manta B 400 + c20xe (zatím pouze polotovar)...
samozrejme existuji i lepsi Hardcore simulatory nez GT6 (napr. Assetto Corsa), ale jak psal Janos666, napr na nauceni Nurburgringu to "tak nejak" staci. Kdyz jsme tam letos byli poprve na vikend. Samozrejme, ze realita je znacne jina, ale aspon clovek vi co ho za jakou zatackou nebo horizontem ceka a nejede uplne na slepo.
Navic auto se proste ridi prdeli a ne volantem, takze at ma clovek jakykoli volant nebo simulator, nikdy nezazije to pretizeni nebo neciti jak se kde auto chova. Veskery vjem je jen skrz volant, coz je dost omezeny zdroj informaci.
Navic auto se proste ridi prdeli a ne volantem, takze at ma clovek jakykoli volant nebo simulator, nikdy nezazije to pretizeni nebo neciti jak se kde auto chova. Veskery vjem je jen skrz volant, coz je dost omezeny zdroj informaci.
Díky za názory, vypadá to na to GT 6 + PS3. ... ach jo, nějak se mi začíná navyšovat rozpočet
a co jsi cekal? me sedacka s volantem vysly na cca 12t + k tomu PS3, ale tu uz mam 4 roky
Já takhle dopadnu se vším, to je tak když chce mít člověk pěkný
- phaeton_esc
Ja teda nechci byt offtopic a zakladat flame, ale zkus popremyslet nad Forza Motorsport. Hral jsem jak GT6 tak Forzu, a z hlediska simulace bych rekl ze vede Forza. A to o dost..
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8
s Forzou zkusenost nemam, takze nemuzu porovnat. co mi na GT5/6 dost zklamalo bylo celkovy zpracovani zvuku aut... vsechny tak nejak zneji stejne, jak pres trubku... Rozdil mezi V6 R6 nebo V8 skoro neni poznat. Napr SLS AMG GT3 ma v realu naprosto brutalni zvuk, v GT6 zni proste divne...