Legalne - sprinty v Brně
Legalne - sprinty v Brně
Chci jen zeptat jestli jsou v Brne jako treba v Moskve nejake ulice kde se vsichny .... sejdou a treba sprintuji nebo neco takoveho? Zatim jsem to nezažil. Myslim ve meste ne u olimpie.
Naposledy upravil(a) vodilla dne 02 kvě 2004 17:37, celkem upraveno 1 x.
Ne nic jsem nedostal....Muchylin píše:fidíš to, na to sem zapomněl... ono vlastně, když vezmeš jakoukoliv dlouhou rovnou ulicu, tak se to tam dá pořádat - viz Vinohradskej kopec jo ostatně Bradmane, dostals SMSku ohledně té garáže?Bradman píše:No a ještě v Líšni
Zetor - přivaděč do Slatiny
Taky GOOD!
no ten kopec na vinohradech má už své křížky.... takže ten bych nedoporučoval......ta líšeň je good a pokud se sleze partia lidí, kteří mají ruční vysílačky(cena za 2kusy cca 1500) tak se dá v klidu uhlídat provoz. Jinak je to klidná silnice a večer je to úplně v pohodě....
To Rondo uz aktualni vazne neni, protoze kolem nej jezdnim nekolikrat denne a nic se tam nedeje.
Jinak my jsme kdysi delavali sprinty od Bauhauzu k Hornbachu na te rovne za M-Palacem, jenze pak to tam cely rozkopali a predelali a ted je tem navic provoz, tak uz to nejde. Bejvalo to super, protoze tam bylo presne 400m + asi 100m na brzdeni.
Jinak my jsme kdysi delavali sprinty od Bauhauzu k Hornbachu na te rovne za M-Palacem, jenze pak to tam cely rozkopali a predelali a ted je tem navic provoz, tak uz to nejde. Bejvalo to super, protoze tam bylo presne 400m + asi 100m na brzdeni.
Hmmm,ten kopec ma hodne krizku...fim o jednom golfovi totalne na sracku a myslim i Astra se tam rozplacla o sloup a nic z ni nezbyloBradman píše:Ne nic jsem nedostal....Muchylin píše:fidíš to, na to sem zapomněl... ono vlastně, když vezmeš jakoukoliv dlouhou rovnou ulicu, tak se to tam dá pořádat - viz Vinohradskej kopec jo ostatně Bradmane, dostals SMSku ohledně té garáže?Bradman píše:No a ještě v Líšni
Taky GOOD!
no ten kopec na vinohradech má už své křížky.... takže ten bych nedoporučoval......ta líšeň je good a pokud se sleze partia lidí, kteří mají ruční vysílačky(cena za 2kusy cca 1500) tak se dá v klidu uhlídat provoz. Jinak je to klidná silnice a večer je to úplně v pohodě....
chlope, tak se mi plz ozvi na ICQ, dyžtak 58484187Bradman píše:Ne nic jsem nedostal....Muchylin píše:fidíš to, na to sem zapomněl... ono vlastně, když vezmeš jakoukoliv dlouhou rovnou ulicu, tak se to tam dá pořádat - viz Vinohradskej kopec jo ostatně Bradmane, dostals SMSku ohledně té garáže?Bradman píše:No a ještě v Líšni
Taky GOOD!
Re: NONLEGAL - sprinty v Brně
Zdravim TCBrnovodilla píše:Chci jen zeptat jestli jsou v Brne jako treba v Moskve nejake ulice kde se vsichny blazni sejdou a treba sprintuji nebo neco takoveho? Zatim jsem to nezažil. Myslim ve meste ne u olimpie.
Kdo ma zajem o sprinty.....tak minulej ctvtek se testovala nova silnice vedle letiste Slatina,nejdriv jsme si dali caru ja a 2 kamosi,pak jsme dali kafe na AVII a priritila se banda stejne postizenych lidicek jak my (z Shellky),nejak se to zvrhlo a uz nas bylo na slatine cca 12 a to uz melo grady.....Exceloval tam zrovna ten muj kamos,ma primo pekelnou R19 a i Bavor 325 na byl kratkej,tak kdyby si nekdo troufl..
S chlapama jsme se zhodli,ze jak AVIA(je dost rozlehla,tak se tam fsichni vejdem:o)) tak blizkost drahy je good a tak dalsi srazik je domluvenej opet na Avii tento ctvrtek kolem 20:00 ...Tak jste vitani...
Co se drahy tyce: nova plne osvetlena asfaltka(ted uz i trochu pogumovana:o)),cca 1,5 Km dlouha rovinka.je to prehledny takze nemusi byt vysilacky..
Co se tyce sprintu v centru tak od toho se distancuju,vinohradskym kopcem jezdim kazdej den a ty krizky nejsou zrovna povzbuzujici...
Tak bye ve ctvrtek,kdybyste nekdo jel tak dejte vedet
Klidne dojed,jde predefsim o to ze se sejdou stejne naladeni pohodovi lidi a kecaj a kecaj... A ty sprinty..to je takovy zpestreni a trosku adrenalin .Kazdej potrebuje nakou motivaci,ne?Muchylin píše:co, zeby(tygr) sme se tam ukázali? já se teda opět stanu jen divákem, protože s tou svou "šunkou" nebudu dělat machry, ale rád se podívám na pekelný šílenství ostatních sice půjdu rovnou z hokny, ale snad se tam nějak dokodrcám
sááákráááá, kua máš lovů, tady s Fábkou, tam Lunochod, teď marsochod kdy koupíš Měsíc nebo Slunce, tam by se pořádaly závody , ale vraťme se k tématu, ať nás TOm nesprdneZ_P píše:JOJO, to je fotka z dovolene...Ted si stavim Marsochod(blby je ze tam tu karu musim fsdicky nechat)Muchylin píše:nefidíš to z obrázku? Lunochoda ostatně, to tady ještě nebylo, takže tuning NO.1 !!!!TOm píše:A kdyz jsem u toho, co mas za karu<?
Ale tady jezdim Fabkou v TDI
Mimochodem, nemuzes porovnavat tyhle <b>atmosfericky</b> benzinovy kone s <b>preplnovanyma</b> ropovyma konema. Vzdyt mas pomalu dvojnasobnej kroutak, jak ta Astra a uplne jiny prevody.Z_P píše:Tak snad nesprdne,prece neni suchar a pochopi trosku humorneho rozptyleni,ze jo?
A jak se tak divam tak TOm ma 100PS benzinovejch.tak by me zajimalo jestli by zatocil s myma 100PS ropakovyma...
No a o vectre asi ani premyslet nebudu,ten 16V ma asi tech 140PS...ne?
NO tak to muzem zkusitZ_P píše:Tak snad nesprdne,prece neni suchar a pochopi trosku humorneho rozptyleni,ze jo?
A jak se tak divam tak TOm ma 100PS benzinovejch.tak by me zajimalo jestli by zatocil s myma 100PS ropakovyma...
@muchylin proc bych Vás mel sprdnout...já jsem pro každou srandu
No jo,jenze fabka neni zadny pericko(ja taky ne:o)),tezkej motor,kratky kvalty,zkratka ROPAK,kroutak je dobrej,ze mas pocit ze jezdis na nizky otacky jakoby s trilitrem ale zihadlo z toho neudelasI.C. píše:Mimochodem, nemuzes porovnavat tyhle <b>atmosfericky</b> benzinovy kone s <b>preplnovanyma</b> ropovyma konema. Vzdyt mas pomalu dvojnasobnej kroutak, jak ta Astra a uplne jiny prevody.Z_P píše:Tak snad nesprdne,prece neni suchar a pochopi trosku humorneho rozptyleni,ze jo?
zato Fordik lehouckej,da se vytacet,delsi kvalty....
Tak by me to jen tak zajimalo,zadna krece
Chcu tam pak rvat 96kW,tak at mam co srovnavat
A nebo taky vymeknu a nic nepojedu.....
2:Muchylin: Jezdi po te Veveří rychleji,nebo te priste predjedu...
2:I.C.: Pavka s tou R19 prijede az tak kolem 21:15 tak pokud trosku zkratis tu romantiku tak bys to mohl zkusit