Jak funguje STK u tuningového auta????
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Jak funguje STK u tuningového auta????
Ahoj všem, prodal jsem autí, lehce natůněné, včera mi s lítostí její nová majitelka volala, že neprošla STK. A to hlavně pruh na předním skle, sportovní volant - jsou tam airbagy, čírá zadní optika, dále sportovní výfuk a rezonátor(prý to dělá strašný kravál) tyto úpravy nejsou zaznamené ve velkémTP. Jak to funguje u vás, to si všichni dáváte původní věci? Jak z toho ven..Díky
Seat Ibiza Cupra 2.0 - 16v - 165ps
- bitmapbrother
- Kontaktovat uživatele:
O tom nic nevim, to je nějaký divný.......tdidriver píše:Jenže je problém že se auta musej už teď na technický fotit a v budoucnu tam bude i nezávislej technik co to bude kontrolovat, takže to bude asi čim dál větší opruz.
Jinak stk je nejlepší ta virtuální jak tu někdo říkal
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- Šigy
- Kontaktovat uživatele:
Jo tohle jsem taky slyšel v televizi, a ještě o tom budou rozhodovat pražáci, jestli je auto OK.Anonymous píše:A tos slyšels kde?tdidriver píše:Jenže je problém že se auta musej už teď na technický fotit a v budoucnu tam bude i nezávislej technik co to bude kontrolovat, takže to bude asi čim dál větší opruz.
normální buzerace nás čeká, stačí, že už dnes maj na některejech STK kamery, aby těch virtuálních prohlídek nebylo jako moc...
má to bejt bič na kradený auta, kterej si ovšem zaplatíme sami, mluví se o ceně až 1600,- za prohlídku...
to bych pak čekal technika aspoň ve vypranejch montérkách !
ale samozřejmě tu furt budou frajeři, který tam nebudou muset, takový ty poznávácí znaky jako zlatý řetězy, sestřih na ježka neboli pleš, tepláky adidas atd.
asi začnem jezdit bez technický....
koneckonců, auto pohání motor ne známka
má to bejt bič na kradený auta, kterej si ovšem zaplatíme sami, mluví se o ceně až 1600,- za prohlídku...
to bych pak čekal technika aspoň ve vypranejch montérkách !
ale samozřejmě tu furt budou frajeři, který tam nebudou muset, takový ty poznávácí znaky jako zlatý řetězy, sestřih na ježka neboli pleš, tepláky adidas atd.
asi začnem jezdit bez technický....
koneckonců, auto pohání motor ne známka
Já nevím, přeci máme všichni všechno homologované a takový ty čip a dejlové tvrdí že to zlepší spotřebu i emise... tak nevím v čem je problém?
No teď vážně, pokud to jsou hologované díly stačí je nechat zapsat. Pokud hologované nejsou tak jedině nechat individuelně schválit u Státního zlušebního ústavu.
Noa takové věci jako frajersky oblepené čelní okno to je holt příběh sám pro sebe.
No teď vážně, pokud to jsou hologované díly stačí je nechat zapsat. Pokud hologované nejsou tak jedině nechat individuelně schválit u Státního zlušebního ústavu.
Noa takové věci jako frajersky oblepené čelní okno to je holt příběh sám pro sebe.
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To mě pose* a co třeba když si budu chtít dát do auta lepší brzdy který nejsou přímo na to auto to jim bude taky vadit ne? no záleží co věechno vemou kamerou, pokud by vzali třeba jenom čísla tak ty známí sou furt v pohodě, ale jestli s ní budou prolejzat celí auto tak je to v pytli
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
Zas tak hrozný to STK neni, podle mě na brzdy ani nekoukaj. A když jo, tak ti něco řeknou jenom když budou v blbym stavu si myslimPJ píše:To mě pose* a co třeba když si budu chtít dát do auta lepší brzdy který nejsou přímo na to auto to jim bude taky vadit ne? no záleží co věechno vemou kamerou, pokud by vzali třeba jenom čísla tak ty známí sou furt v pohodě, ale jestli s ní budou prolejzat celí auto tak je to v pytli
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Třeba já dělal technickou v garáži žiletkousloupnul starou a nalepil novou, přišel mi protokol , kde byly napsaný kalsický věci, ajko máírná vůle v řízení, koroze výfuku atd.... Ale to bylo starý auto.Teď bych rád prošel ofiko, ikdyž lauf a tmavý světla se kterejma jsem to koupil se ji masi líbit nebudou
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
No tak zachvili taky neprojdu na technickou musim asi za rok nebo dyl ale do ty doby budu mit na auto hrozne moc veci, takze taky z toho mam strach tak nevim. Zatmaveny svetla, ladenej vejfuk, neony (ty se daj ale este v poho sundat) ale treba ty sportovni sedacky, volant a spojlery mno nevim nevim.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no v nejhoršim případě zimní kola zimní nárazníky i když na to mam tuw
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
ja mam pocit ze pokoveni jim nevadi.Mazel píše:Já jsem včera neprošel kvůli folim na oknech u řidiče a sploujezdce a to maj ofiko atest, ve přědu může být zatmavení pouze od výrobce nebo tak aby byla videt zřetelně jeho reakce takže folie strhávám a chudák ten komu to nedaj a má pokovný skla
Diesel power
- Martin IV.
- Kontaktovat uživatele:
pokud máš pokovení víc jak 25% tak vadí!! Je úplně jedno jestli máš pokovení nebo folie. Na předních bočních oknech je dovoleno pouze 25% což je jako tonování oken u každé Oktávky přímo z fabriky. Pokud je ta folie/pokovení víc - smůla!! A atesty na přední okna s víc jak 25% zatmavení neexistují!!!Slavisimo píše:ja mam pocit ze pokoveni jim nevadi.Mazel píše:Já jsem včera neprošel kvůli folim na oknech u řidiče a sploujezdce a to maj ofiko atest, ve přědu může být zatmavení pouze od výrobce nebo tak aby byla videt zřetelně jeho reakce takže folie strhávám a chudák ten komu to nedaj a má pokovný skla
ja mel vzdycky sveho mechanika, jezdil mi i na STK, priplatil jsem vzdy 500 kc a na nic jsem se neptal, dal jsem mu treba do kufru i nahradni spravne gumy na prezuti, ale on se vratil s porizenou, aniz by neco prezouval, ale vite jak to u nas chodi chodi,
ja mam proste za to , ze spravny tuner je porad tak trochu rebel ,a vzdycky ma na aute neco , co by byt nemelo , a co se tyka homologaci, jednou jsem to tady uz psal, treba homologsce jednoho sportovniho vyfuku stoji 65000 kc, musite od vyrobce dodat vsechny technicke nakresy a dokumentaci v anglictine a to nevite, jak to dopadne, nedavno jsem najel na stranky tuzingu, stale jsem prekvapen, co ceske ruce dokazi udelat
ja mam proste za to , ze spravny tuner je porad tak trochu rebel ,a vzdycky ma na aute neco , co by byt nemelo , a co se tyka homologaci, jednou jsem to tady uz psal, treba homologsce jednoho sportovniho vyfuku stoji 65000 kc, musite od vyrobce dodat vsechny technicke nakresy a dokumentaci v anglictine a to nevite, jak to dopadne, nedavno jsem najel na stranky tuzingu, stale jsem prekvapen, co ceske ruce dokazi udelat
STK...
Na jedné straně asi mají na STK pravdu, ale horší je to pokud si koupím vytuněné auto, které podle mě je v pořádku, tak já nevím jak mám čuchat co dnes na autě můžu mít a co ne. V tom případě, by se neměli prodávat nehomologovaný věci a všichni to budem mít v poho. V tom případě nechápu různé jezdící vraky ohrožující naši bezpečnost...Je to podle mě buzerace, a nevím proč když chci přijet na STK, tak bych měl všechno vyměňovat a všechno si nechat zapsat do TP...Opravdu nevím....Holt budu kupovat věci od renomovaných firem s atestem, za které si ovšem připlatím anebo se na tuning vykašlu, protože těch peněz a času co s tím člověk tráví, pak stejně nikdo neocení...
Seat Ibiza Cupra 2.0 - 16v - 165ps