Jak funguje STK u tuningového auta????

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
stumi
Kontaktovat uživatele:

Jak funguje STK u tuningového auta????

Příspěvek od stumi »

Ahoj všem, prodal jsem autí, lehce natůněné, včera mi s lítostí její nová majitelka volala, že neprošla STK. A to hlavně pruh na předním skle, sportovní volant - jsou tam airbagy, čírá zadní optika, dále sportovní výfuk a rezonátor(prý to dělá strašný kravál) tyto úpravy nejsou zaznamené ve velkémTP. Jak to funguje u vás, to si všichni dáváte původní věci? Jak z toho ven..Díky
Seat Ibiza Cupra 2.0 - 16v - 165ps

SkejT

Příspěvek od SkejT »

newïm jeste jsem na STK nedostal a jestli budou taky tak prudit,tak pojedu nekam jinam.
Ten pruh na skle bych pochopil,mozna i ten rezonator.
Za ty svetla to je uz podle me buzerace a skrz ten volant jak by smet.

bitmapbrother
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bitmapbrother »

To u nas prudi i k vuli tomu, ze mam origo americky svetla vzadu, ktery blikaj cervene misto oranzove ... :(
Ford Probe 2.5 GT 93, MTX, OBX Headers + Custom 2.4" Exhaust, 16" Wheels, 225/50 Tyres, Tesla Wires

SkejT

Příspěvek od SkejT »

Vsude se s tim da jezdit,jenom v tom kuRrwskym Cesku zase ne.
To je na emigraci

Ladislav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladislav »

Jak z toho ven? VŽDYCKY ma znameho, ktery ma znameho, ten znamy ma znameho...... a ten na konci dělá v tom STK.

SkejT

Příspěvek od SkejT »

takhle to funguje v Cechach

Jenicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jenicek »

Ladislav píše:Jak z toho ven? VŽDYCKY ma znameho, ktery ma znameho, ten znamy ma znameho...... a ten na konci dělá v tom STK.
tak nějak. kolega mi teď shání alu kola a jestli sežene se širšíma gumama než mám v TP tak mi potom zařídí i připsání těch novejch. holt bez známejch to u nás nejde.

tdidriver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tdidriver »

Jenže je problém že se auta musej už teď na technický fotit a v budoucnu tam bude i nezávislej technik co to bude kontrolovat, takže to bude asi čim dál větší opruz.
OII

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

tdidriver píše:Jenže je problém že se auta musej už teď na technický fotit a v budoucnu tam bude i nezávislej technik co to bude kontrolovat, takže to bude asi čim dál větší opruz.
A tos slyšels kde?

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

tdidriver píše:Jenže je problém že se auta musej už teď na technický fotit a v budoucnu tam bude i nezávislej technik co to bude kontrolovat, takže to bude asi čim dál větší opruz.
O tom nic nevim, to je nějaký divný.......

Jinak stk je nejlepší ta virtuální jak tu někdo říkal :lol:
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Šigy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šigy »

Anonymous píše:
A tos slyšels kde?
Jo tohle jsem taky slyšel v televizi, a ještě o tom budou rozhodovat pražáci, jestli je auto OK. :evil: :cry:

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

normální buzerace nás čeká, stačí, že už dnes maj na některejech STK kamery, aby těch virtuálních prohlídek nebylo jako moc...
má to bejt bič na kradený auta, kterej si ovšem zaplatíme sami, mluví se o ceně až 1600,- za prohlídku...
to bych pak čekal technika aspoň ve vypranejch montérkách !
ale samozřejmě tu furt budou frajeři, který tam nebudou muset, takový ty poznávácí znaky jako zlatý řetězy, sestřih na ježka neboli pleš, tepláky adidas atd.
asi začnem jezdit bez technický....
koneckonců, auto pohání motor ne známka

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Já nevím, přeci máme všichni všechno homologované a takový ty čip a dejlové tvrdí že to zlepší spotřebu i emise... tak nevím v čem je problém?

No teď vážně, pokud to jsou hologované díly stačí je nechat zapsat. Pokud hologované nejsou tak jedině nechat individuelně schválit u Státního zlušebního ústavu.
Noa takové věci jako frajersky oblepené čelní okno to je holt příběh sám pro sebe.
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

ICEman

Příspěvek od ICEman »

Leon má pravdu.Já osobne mám kola i Spoilery zapsaný v Tp.Sice byly drazsí,ale májí atest.A to stím focením,uz funguje dost dlouho.Tady v Rakovníku a ve stredních Cechách asi od léta.Sám sem to zazil s dvouma autama.
Ford Focus 1.8 16V

PJ
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PJ »

To mě pose* a co třeba když si budu chtít dát do auta lepší brzdy který nejsou přímo na to auto to jim bude taky vadit ne? no záleží co věechno vemou kamerou, pokud by vzali třeba jenom čísla tak ty známí sou furt v pohodě, ale jestli s ní budou prolejzat celí auto tak je to v pytli :x
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

PJ píše:To mě pose* a co třeba když si budu chtít dát do auta lepší brzdy který nejsou přímo na to auto to jim bude taky vadit ne? no záleží co věechno vemou kamerou, pokud by vzali třeba jenom čísla tak ty známí sou furt v pohodě, ale jestli s ní budou prolejzat celí auto tak je to v pytli :x
Zas tak hrozný to STK neni, podle mě na brzdy ani nekoukaj. A když jo, tak ti něco řeknou jenom když budou v blbym stavu si myslim
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Hensel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hensel »

no a nebo taky funguje mít tam známýho a dát mu holt nějakou tu kačku

PJ
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PJ »

Hensel: ale co s těma kamerama? jedine mit nejaky stejny auto a sestříhat to :-) čísla natočit na svim a zbytek by byl z tý sériovky :o)

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

Třeba já dělal technickou v garáži žiletkousloupnul starou a nalepil novou, přišel mi protokol , kde byly napsaný kalsický věci, ajko máírná vůle v řízení, koroze výfuku atd.... Ale to bylo starý auto.Teď bych rád prošel ofiko, ikdyž lauf a tmavý světla se kterejma jsem to koupil se ji masi líbit nebudou :(
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

Laky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laky »

No tak zachvili taky neprojdu na technickou musim asi za rok nebo dyl ale do ty doby budu mit na auto hrozne moc veci, takze taky z toho mam strach tak nevim. Zatmaveny svetla, ladenej vejfuk, neony (ty se daj ale este v poho sundat) ale treba ty sportovni sedacky, volant a spojlery mno nevim nevim.

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:D no v nejhoršim případě zimní kola zimní nárazníky i když na to mam tuw :wink:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

PJ
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PJ »

YANEK: no horší je, když má někdo nárazníky dělaný z těch původních.
PS: jaký tam maj vlastně infa o vozech? jak poznaj jestli to tam patří, např. brzy z jinýho auta (stejnej system jenom vymena)

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

jenom k těm brzdám,na stk kontrolujou jenom účinnost,nesmí tam bejt mezi kolama jedný nápravy rozdíl víc jak 30%

Mazel

Příspěvek od Mazel »

Já jsem včera neprošel kvůli folim na oknech u řidiče a sploujezdce a to maj ofiko atest, ve přědu může být zatmavení pouze od výrobce nebo tak aby byla videt zřetelně jeho reakce :-( takže folie strhávám a chudák ten komu to nedaj a má pokovný skla :-(

Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavisimo »

Mazel píše:Já jsem včera neprošel kvůli folim na oknech u řidiče a sploujezdce a to maj ofiko atest, ve přědu může být zatmavení pouze od výrobce nebo tak aby byla videt zřetelně jeho reakce :-( takže folie strhávám a chudák ten komu to nedaj a má pokovný skla :-(
ja mam pocit ze pokoveni jim nevadi.
Diesel power :)

Martin IV.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin IV. »

Slavisimo píše:
Mazel píše:Já jsem včera neprošel kvůli folim na oknech u řidiče a sploujezdce a to maj ofiko atest, ve přědu může být zatmavení pouze od výrobce nebo tak aby byla videt zřetelně jeho reakce :-( takže folie strhávám a chudák ten komu to nedaj a má pokovný skla :-(
ja mam pocit ze pokoveni jim nevadi.
pokud máš pokovení víc jak 25% tak vadí!! Je úplně jedno jestli máš pokovení nebo folie. Na předních bočních oknech je dovoleno pouze 25% což je jako tonování oken u každé Oktávky přímo z fabriky. Pokud je ta folie/pokovení víc - smůla!! A atesty na přední okna s víc jak 25% zatmavení neexistují!!! :?:
- Volkswagen club ČR -

www.vw-club.cz

dynomax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dynomax »

ja mel vzdycky sveho mechanika, jezdil mi i na STK, priplatil jsem vzdy 500 kc a na nic jsem se neptal, dal jsem mu treba do kufru i nahradni spravne gumy na prezuti, ale on se vratil s porizenou, aniz by neco prezouval, ale vite jak to u nas chodi chodi,
ja mam proste za to , ze spravny tuner je porad tak trochu rebel ,a vzdycky ma na aute neco , co by byt nemelo , a co se tyka homologaci, jednou jsem to tady uz psal, treba homologsce jednoho sportovniho vyfuku stoji 65000 kc, musite od vyrobce dodat vsechny technicke nakresy a dokumentaci v anglictine a to nevite, jak to dopadne, nedavno jsem najel na stranky tuzingu, stale jsem prekvapen, co ceske ruce dokazi udelat

SkejT

Příspěvek od SkejT »

chtelo by to nejaky stranky z STK,kde by vzdy prihodili nejaky pekny kousek,ktery by stal za upozorneni (ala tuzing)

Lukees
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukees »

S tou STK je to opravdu hrozný naštěstí mě jen stačí přehodit zadní lampy za seriový poněvadž čirý nemaj odrazky a pak nahodit origo disky s pneu co mám zapsané v tp,ti by se asi divili kdybych tam přijel na 9 :oops:

stumi
Kontaktovat uživatele:

STK...

Příspěvek od stumi »

Na jedné straně asi mají na STK pravdu, ale horší je to pokud si koupím vytuněné auto, které podle mě je v pořádku, tak já nevím jak mám čuchat co dnes na autě můžu mít a co ne. V tom případě, by se neměli prodávat nehomologovaný věci a všichni to budem mít v poho. V tom případě nechápu různé jezdící vraky ohrožující naši bezpečnost...Je to podle mě buzerace, a nevím proč když chci přijet na STK, tak bych měl všechno vyměňovat a všechno si nechat zapsat do TP...Opravdu nevím....Holt budu kupovat věci od renomovaných firem s atestem, za které si ovšem připlatím anebo se na tuning vykašlu, protože těch peněz a času co s tím člověk tráví, pak stejně nikdo neocení...
Seat Ibiza Cupra 2.0 - 16v - 165ps

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“