Fólie nebo sprej???
- ZaludnikRS
- Kontaktovat uživatele:
Fólie nebo sprej???
Uz par let sem pocloucham reci ze existuje sprej na znacku a nebo nejaka reflexni folie ,ze kdyz vas vyfotej policajti maji jen rozmazanou fotku a tudiz vam nemuzou za velkou rychlost dat pokutu.Ja sem ridim heslem neuvidim-neuverim takze to pro me par let bylo tabu.jenomze kdyz sem se minulej tejden vracel z party dom a najednou me predjela pekne natuzingovana 120RS tak sem se nestacil divit,koukal sem na tu znacku jako blazen a nemohl jsem precist jestli tam ma 8 nebo S nebo 5 vubec se to nedalo poznat a znacko se blistila jako blazen,vim ze je to k dostani z USA ale to se mi nechce moc objednavat jrstli se to da sehnat i zde,jestli nekdo vite o necem takovem u nas v republice budu moc vdecnej diky moc
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kua nekde jsem to videl... Jenze k cemu ti to je kdyz te vyfoti ve dne a bez blesku jako me... Zrovna v pondeli jsem si sel pro 1000pokuty... Jsem jel v nedeli po meste z kopecka a namerili mi 81km/h - jeli naproti me... Nez jsem si jich vsiml tak to bylo v hajzlu... Prislo predvolani a halelujah dostavte se k podani vysvetleni blah blah blah...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- NTI
- Kontaktovat uživatele:
No nechci vam do toho kecat, ale pokud nedostanes pokutu za rychlost (ze te nomhli jednoznacne vyfotit) tak kdyz te zastavi dostanes pokutu za to ze mas folii na te znacce ... nekde je v zakone receno ze ta znacka musi byt citelna a ze nesmis pouzivat zadne prostredky zhorsujici jeji citelnost nebo tak nejak ...
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nebyl jsem videt vubec, ale to pak zacnou spravni rizeni a nakonec z toho stejne vyjdes pojeban takze neni treba hazet masky... Nez abych dostal 2000+1000 za soudni vylohy tak dam litra a policajti si na me nebudou ukazovat placackou po meste...NTI píše:Zemi: meli na te fotce u tvuj oblicej? pokud ne tak reknes ze jsi auto pujcil a nic nemuzou protoze si nepamatujes kdo s nim jel ... pokud te z te fotky identifikuji tak mas smul
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
no tak s tou folijou sem si to taky rikal ale tak kdyz to jenom nastrikas sprejem tak te asi jenom tezko neco dokazou ze a zemi mam doma fornmular kterej jim priste muzes dat kdyz dostanes botu a nebo te zas vyfotej bez ksichtu a nebudes must nic platit jen tak 3x zajdes na urad,s botickou to mam uz vyzkouseny je to takovy to zes to auto neridil ty a ze to byla osoba tobe blizka atd....mam dojem ze to bylo aji na foru,ale od novyho roku kdyz neudas teho kdo to rekl tak prej to bude za 5000
PS:stejne nechapu jak ten blesk muze tak dobre fotit
PS:stejne nechapu jak ten blesk muze tak dobre fotit
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jasne, ale s tim policajtem se nejdriv musis dohadovat a kdyz je to jeden z nejvyssich tady v Moste a ty mas dost napadny auto tak to nedela dobrotu... Jinak kdyby se mi stourali v technickym stavu tak by na nic neprisli... Mozna jen na to ze v dobe vyfoceni jsem mel na aute zimni pneu ktery nemam v technicaku - 185/65/15 (v technicaku mam jen 195/50/15)...NTI píše:No teda u me to tak daleko nikdy nedoslo ale pokud nemaji vinika tak ti nic nemuzou ... maji jenom majitele auta
Na druhou stranu pokud by se ti zacali stourat v technickem stavu vozidla tak bys asi nebyl rad co ... ale spravni rizeni delaji urednici a ne policajti jestli se nepletu
@anonym: Zapomel jsi se podepsat.....
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
to anonym jsem psal ja zaludnikrs ,no tak ja to beztak vyzkousim a pak vam reknu vysledek ale nastesti v prostejove merijou tak 2x do roka ale tedky mestaskum koupili novy radary nejaky laserovy takze je to v prd*li ale tak my to nako vyresime pak dam vedet a s tim sprejem to myslim bude v pohode,z teho bych se vykecal ja mam velkou hubu
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hmm ten sprej sou prej akorád keci a tahání penězu z kapsy lamám
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
Yanek má pravdu....tyhle ptákoviny stejně ničemu nezabráněji,leda tak v případě pevnejch fotoradarů a před těma je nejlepší obrana sundat nohu z plynu, protože jsou vidět už desítky metrů předem, co se týče radarů mobilních, tak si vás zastavěji folie nefolie a ještě vás za to zdrbnou....prostě ptákovina na tahání peněz z kapsy....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
- ZaludnikRS
- Kontaktovat uživatele:
Jasne, ale s tim policajtem se nejdriv musis dohadovat a kdyz je to jeden z nejvyssich tady v Moste a ty mas dost napadny auto tak to nedela dobrotu... Jinak kdyby se mi stourali v technickym stavu tak by na nic neprisli... Mozna jen na to ze v dobe vyfoceni jsem mel na aute zimni pneu ktery nemam v technicaku - 185/65/15 (v technicaku mam jen 195/50/15)...Zemi píše:NTI píše:No teda u me to tak daleko nikdy nedoslo ale pokud nemaji vinika tak ti nic nemuzou ... maji jenom majitele auta
Na druhou stranu pokud by se ti zacali stourat v technickem stavu vozidla tak bys asi nebyl rad co ... ale spravni rizeni delaji urednici a ne policajti jestli se nepletu
Když tam máš menší rozměr, tak nemůžou říct ani popel, vadilo by kdyby si tam měl větší...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no ty jo aby ne když někdy i dvakrát denně myjemNTI píše:I kdyz ... tak matne si vzpominam ze je to k videni na autobusech MHD ... ale vypada to spis ze maji z mycky "rozmytou" barvu z te znacky ... nez ze by to bylo od nejakeho specialniho spreje
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
Re: Fólie nebo sprej???
stačí značku pomazat kvalitím olejem a chvilku jezdit po nějaký prašný cestě nejlepší je když máte zadokolku jak já (scooter )tak burnout a značka je tak zasrana že nejde přečíšt:)