Fólie nebo sprej???

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
ZaludnikRS
Kontaktovat uživatele:

Fólie nebo sprej???

Příspěvek od ZaludnikRS »

Uz par let sem pocloucham reci ze existuje sprej na znacku a nebo nejaka reflexni folie ,ze kdyz vas vyfotej policajti maji jen rozmazanou fotku a tudiz vam nemuzou za velkou rychlost dat pokutu.Ja sem ridim heslem neuvidim-neuverim takze to pro me par let bylo tabu.jenomze kdyz sem se minulej tejden vracel z party dom a najednou me predjela pekne natuzingovana 120RS tak sem se nestacil divit,koukal sem na tu znacku jako blazen a nemohl jsem precist jestli tam ma 8 nebo S nebo 5 vubec se to nedalo poznat a znacko se blistila jako blazen,vim ze je to k dostani z USA ale to se mi nechce moc objednavat jrstli se to da sehnat i zde,jestli nekdo vite o necem takovem u nas v republice budu moc vdecnej diky moc :D

dynomax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dynomax »

TAK TO BY ME TAKY ZAJIMALO, POKUT JSEM UZ DOSTAL POZEHNANE

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Kua nekde jsem to videl... :roll: Jenze k cemu ti to je kdyz te vyfoti ve dne a bez blesku jako me... Zrovna v pondeli jsem si sel pro 1000pokuty... Jsem jel v nedeli po meste z kopecka a namerili mi 81km/h - jeli naproti me... Nez jsem si jich vsiml tak to bylo v hajzlu... Prislo predvolani a halelujah dostavte se k podani vysvetleni blah blah blah...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

NTI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NTI »

No nechci vam do toho kecat, ale pokud nedostanes pokutu za rychlost (ze te nomhli jednoznacne vyfotit) tak kdyz te zastavi dostanes pokutu za to ze mas folii na te znacce :o) ... nekde je v zakone receno ze ta znacka musi byt citelna a ze nesmis pouzivat zadne prostredky zhorsujici jeji citelnost nebo tak nejak ...

NTI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NTI »

Zemi: meli na te fotce u tvuj oblicej? pokud ne tak reknes ze jsi auto pujcil a nic nemuzou protoze si nepamatujes kdo s nim jel :o) ... pokud te z te fotky identifikuji tak mas smul ;)

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

NTI píše:Zemi: meli na te fotce u tvuj oblicej? pokud ne tak reknes ze jsi auto pujcil a nic nemuzou protoze si nepamatujes kdo s nim jel :o) ... pokud te z te fotky identifikuji tak mas smul ;)
Nebyl jsem videt vubec, ale to pak zacnou spravni rizeni a nakonec z toho stejne vyjdes pojeban takze neni treba hazet masky... :D Nez abych dostal 2000+1000 za soudni vylohy tak dam litra a policajti si na me nebudou ukazovat placackou po meste... :D

tel. 608 372 848

NTI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NTI »

No teda u me to tak daleko nikdy nedoslo ale pokud nemaji vinika tak ti nic nemuzou ... maji jenom majitele auta ;)
Na druhou stranu pokud by se ti zacali stourat v technickem stavu vozidla tak bys asi nebyl rad co ;) ... ale spravni rizeni delaji urednici a ne policajti jestli se nepletu :)

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

no tak s tou folijou sem si to taky rikal ale tak kdyz to jenom nastrikas sprejem tak te asi jenom tezko neco dokazou ze :D a zemi mam doma fornmular kterej jim priste muzes dat kdyz dostanes botu a nebo te zas vyfotej bez ksichtu a nebudes must nic platit jen tak 3x zajdes na urad,s botickou to mam uz vyzkouseny :D je to takovy to zes to auto neridil ty a ze to byla osoba tobe blizka atd....mam dojem ze to bylo aji na foru,ale od novyho roku kdyz neudas teho kdo to rekl tak prej to bude za 5000 8)
PS:stejne nechapu jak ten blesk muze tak dobre fotit

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

NTI píše:No teda u me to tak daleko nikdy nedoslo ale pokud nemaji vinika tak ti nic nemuzou ... maji jenom majitele auta ;)
Na druhou stranu pokud by se ti zacali stourat v technickem stavu vozidla tak bys asi nebyl rad co ;) ... ale spravni rizeni delaji urednici a ne policajti jestli se nepletu :)
Jasne, ale s tim policajtem se nejdriv musis dohadovat a kdyz je to jeden z nejvyssich tady v Moste a ty mas dost napadny auto tak to nedela dobrotu... :o) Jinak kdyby se mi stourali v technickym stavu tak by na nic neprisli... Mozna jen na to ze v dobe vyfoceni jsem mel na aute zimni pneu ktery nemam v technicaku - 185/65/15 (v technicaku mam jen 195/50/15)... :D

@anonym: Zapomel jsi se podepsat.....

tel. 608 372 848

NTI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NTI »

Pokazde kdyz me staveli policajti tak stravili min minuto zkoumanim zadni znacky ... hlavne kvuli snamkam z emisi a technicka (jestli snad nejsou padelane asi) ... a to si pis ze by si vsimli ze mas nejaky sajrajt na znace :o) ale nekdo to vyzkosejte a uvidime vysledek ;)

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

"Nekdo to vyzkousejte..." :lol: :lol: Z ciziho krev netece jak se rika... :lol:

tel. 608 372 848

NTI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NTI »

A potom kdyz te nekde zmeri a po 200 metrech te zastavi hlidka ze jsi prekrocil rychlost tak uz budou mit info ze mas necitelnou znacku ... to je asi nebude zajimat jak to :o)

Aby jsi pak nechytnul pokutu i za rychlost i za znacku :o)

Návštěvník

to anonym jsem psal ja zaludnikrs ,no tak ja to beztak vyzkousim a pak vam reknu vysledek ale nastesti v prostejove merijou tak 2x do roka ale tedky mestaskum koupili novy radary nejaky laserovy takze je to v prd*li ale tak my to nako vyresime 8) pak dam vedet a s tim sprejem to myslim bude v pohode,z teho bych se vykecal ja mam velkou hubu

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:D hmm ten sprej sou prej akorád keci a tahání penězu z kapsy lamám :?:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Jergi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jergi »

Yanek má pravdu....tyhle ptákoviny stejně ničemu nezabráněji,leda tak v případě pevnejch fotoradarů a před těma je nejlepší obrana sundat nohu z plynu, protože jsou vidět už desítky metrů předem, co se týče radarů mobilních, tak si vás zastavěji folie nefolie a ještě vás za to zdrbnou....prostě ptákovina na tahání peněz z kapsy....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Ten sprej sem viděl v nějakym katalogu a vim že byl hrozně moc drahej :lol: ale v reálu sem to nikdy neviděl
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

NTI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NTI »

I kdyz ... tak matne si vzpominam ze je to k videni na autobusech MHD :lol: ... ale vypada to spis ze maji z mycky "rozmytou" barvu z te znacky ... nez ze by to bylo od nejakeho specialniho spreje :o)

ZaludnikRS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZaludnikRS »

hmmm tak mate teda asi pravdu no :o/

Macca

Příspěvek od Macca »

Zemi píše:
NTI píše:No teda u me to tak daleko nikdy nedoslo ale pokud nemaji vinika tak ti nic nemuzou ... maji jenom majitele auta ;)
Jasne, ale s tim policajtem se nejdriv musis dohadovat a kdyz je to jeden z nejvyssich tady v Moste a ty mas dost napadny auto tak to nedela dobrotu... :o) Jinak kdyby se mi stourali v technickym stavu tak by na nic neprisli... Mozna jen na to ze v dobe vyfoceni jsem mel na aute zimni pneu ktery nemam v technicaku - 185/65/15 (v technicaku mam jen 195/50/15)... :D

Když tam máš menší rozměr, tak nemůžou říct ani popel, vadilo by kdyby si tam měl větší...

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

NTI píše:I kdyz ... tak matne si vzpominam ze je to k videni na autobusech MHD :lol: ... ale vypada to spis ze maji z mycky "rozmytou" barvu z te znacky ... nez ze by to bylo od nejakeho specialniho spreje :o)
:lol: no ty jo aby ne když někdy i dvakrát denně myjem :?:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Návštěvník

plný souhlas. Podobnou věc sem slyšel, že si stačí pověsit CD na zrcátko a že to udělá zase šmouhu přes olibčej...ale taky je ve vyhlášce, že není povoleno nic, co by bránilo váhledu....takže to je všechno na pytel

mc-otka

Re: Fólie nebo sprej???

Příspěvek od mc-otka »

stačí značku pomazat kvalitím olejem a chvilku jezdit po nějaký prašný cestě nejlepší je když máte zadokolku jak já (scooter :) )tak burnout a značka je tak zasrana že nejde přečíšt:)

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“