Audi A4 r. 95 - 96

Moderátor: Fazeey

Odpovědět
frenki
Kontaktovat uživatele:

Audi A4 r. 95 - 96

Příspěvek od frenki »

potřeboval bych poradit - docela by se mi tahle audinka líbila dala by se pořídit kolem 150 tisíc???????? A co motorově 1.6 - 1.8??? nebo 1.9 TDI 66kw??? nebo jsou to v těhle cenách plečky???

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

jo řek bych že za tu cenu to je reálný, když narazíš na super kus tak to zase taková plečka bejt nemusí, ale z my zkušenosti se předfaceliftový A4 serou neskutečně :D
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

frenki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenki »

A ty jí máš nebo si jí měl??????? a čím se serou?????? Dají se sehnat díly-a ceny??? :D jo a co motory do čeho mam jít? A na co si teda mam dát pozor?

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

mam no, a 3 už jsme měli předtim, nemyslel sem tim že se serou všechny ale hlavně ta moje teď :D, ale taky ji dávam docela nálož a je to prostě už stary auto... nejhorší na a4 je ta přední náprava, jinak všechno je podobný jako u jinech aut z koncernu.. díly se daj sehnat docela slušně.. motor - podle toho co chceš, určitě bych nešel do 1.6 a 1.8(atm) ..

frenki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenki »

aha....takže by šla tá 1.9TDI třeba 66kw pak třeba přečipovat nebo 1.8T???? :D a co máš ty??? a jak máš starou a najeto?

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

jo pokud ti neva že to žere benoch tak bude nej ta 1.8T, nebo super je 2.8, ale až ten 32v, a ten se tam dává tušim od 97my.. ja mam TDi 81kw.. rv 98, najeto by to mělo mít 170, ale nějak tomu přstáváam věřit :D

frenki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenki »

vadit mi to nebude protože sem na to zvyklej....mam megána toho budu prodávat...... 2.8 to je na mě moooooc!!!!!!! :D aha ale to máš poměrně novou.....ale to už je docela pecka kort v tom TDI. No a ty kilometry já nevim co jsem koukal na mobile.de tak tam nejni problém kolem 200 000km. :?

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

FlashA4 má 66kw TDi a má najeto 370tis a prej jede jak nová :D je to kus od kusu

frenki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenki »

370..... wau :D já bych jí bral kolem těch 150 ale nevim jestli se tomu dá věřit když si vezmu že já mam megoše z r. 00 a mam 92tis. ale myslim že furt můžeš věřit to co maj natočený auta v německu než tady u nás...... počet km to ukazuje digi nebo jsou tam čísla??????? nevíš náhodou o kolik si tá 1.8T řekne??????? a normální 1.8 nebrat?

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

stahnou digi pocitadlo km neni za 1500 problem
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

frenki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenki »

tojebordel píše:stahnou digi pocitadlo km neni za 1500 problem
to je mi jasný.....normální číselník to asi mít nebude na tom se to prej dalo poznat že byly ty čísla tročku rozházený ale digi nepoznáš nic......to je pravě blbý proto bych řekl že v D to moc nestáčej......

carrera
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carrera »

1,8 v atmosféře neni moc povedenej motor. Za to co předvádí si bere neúměrně benzínu. 1,8T je super - do ní bych šel kdybych chtěl 4-vála.
WWW.IGNORACING.COM
..... Smyk překvapí pouze toho, kdo v něm právě není. :?:
WWW.AUDIKLUB.CZ

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

A4 má digi kilometrovník takže, do roku 98 se to dá v pohodičce stáhout přes OBD kabl.. kilometrům u nás bych moc nevěřil, okukoval sem v čr A3 130PD, davaj to tam od 2002 a většinou maj najeto kolem 50-80tis... když koukneš do německa, třeba autoscaut24, ty samý auta tam pod 100tisíc najeto nemaj.. prostě v čechách jenom se serviskou to aspon trochu zarůčí ty kiláky.. 1.8 je motor fakt nepovedenej, jak píše Carrera - na to že to má 125 koní to moc nejede, a když z toho chceš ten výkon dostat tak by tě vyšlel benzín levnějš do 2.8.. 1.8T je o něčem jinym..

frenki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenki »

o.k chlapi takže když bych hledal v benzínu tak jedině 1.8T a když v naftě tak to nejsilnějši co seženu........ 8) jinak o 1.6 se asi vůbec bavit nebude že???? :D nevíte nějaký D stránky jako bazary já znam jen mobile.de
jinak Fazeey řikal si že si mam dát majzla na přední nápravy vid?????? a na co ještě???

carrera
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carrera »

Když hledat v benzínu tak S4 (2,7 Biturbo) :-)
Vážně: v benzínu když chceš malou pojistku tak 1,8T a v naftě cokoliv. Bacha na nápravy a ex-bouračky. Občasná slabost AUDI je netěsnící převodovka .....
WWW.IGNORACING.COM
..... Smyk překvapí pouze toho, kdo v něm právě není. :?:
WWW.AUDIKLUB.CZ

pecak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pecak »

ja mam tady a4. a to tdi 66kW 1997

mam ji rok a najel jsem zatim 14t km.

co se mi vysr...

-ramena. když jsem ji kupoval bylo vše ok, ale a nase cesty na okrese udelaly sve. ale nastesti je to docela v pohode jeste. byl jsem zvykly jezdit novyma autama, takze jsem mozna moc zhyckany a silim s kazdou nalezenou kravinou. proste jen citim takove lupani kdyz tocim volantem. ale ted jsem jel v passatu, ktery ma 100t a delal uz skoro to samy... proste tychle predni napravy nejsou dobry :nono:

-servo. to jsem strhl. ale mel jsem 17 tky s pneu 225/45 a docela dost jsem to sekal do zatacek... takze to bude asi tim.

jinak je to za ty prachy docela povedene auticko. urcite hodne hezke, reprezentativni, snad i spolehlive, pohodlne... a

korat me stve, ze ten motor neni moc zivy. 90koni je docela malo... dnes bych bral spis tu 81kW i kdyz i ta je docela slaba...

frenki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenki »

no a kolik stojí ramena + výměna?????? Tak si jí nech přečipovat néé....a dostaneš zní kolem 80kw taky.....
jj, bouraný auto a když si neviděl kdo jak to lepil dohromady to je fakt průser!!!!!!!
Mě se taky právě líbí z toho r. je to nejhezčí autíčko a dá se sehnat s digi klima takže bomba 8)

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

jj B5 má super tvary na svuj rok.. ale kvuli ty napravě už do A4 nepudu.. jinak komplet naprava se ted da sehnat za 14tis, když měníš jenom jednotlivý ramínka (1600kč) tak se ti to za chvili stejně vysere.. pohodlný auto to je určitě, obzvlášť v Quattru, tam je tahle víceprvková náprava i vzadu..

frenki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenki »

jj, ty máš Quattro.....sem koukal že sou hodně ty 1.8T v Quattru-mam se toho bát nebo neee??????? Jizdní vlastnosti???? a co v zimě???? to asi bude znát na výkonu- tá dvoukolka s tim motorem pojede asi líp né? s tim nemam žádné zkušenosti???????? A co A3?????? ale já bych chtěl 4 dveře a ty zrovna moooooc nejsou

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

jizdni vlastnosti dou, oproti fwd je to znát, ale většinou se to dá využít spíš na mokru a v zimě, a taky bude trochu větší spotřeba oproti fwd a samo že výkon na kolech bude nižší.. A3 je pěkná ale v 5ti dveřích se mi nelíbí

frenki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenki »

A3 5ti dvéř sice vypadá divně ale já už 3 dveře nechci.... takže budu hledat normálně fwd :D já stejně nevim jestli když už tak jestli nemam koupit něco novějšího ale líbí se mi ty tvary a výbava Audi..... :lol:

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

B5 dělali do roku 2000 sedan, 2001 kombi :wink: tak máš hodně možností

frenki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenki »

Fazeey píše:B5 dělali do roku 2000 sedan, 2001 kombi :wink: tak máš hodně možností
to joooooo ale finančně můžu myslet na rok 96 možná 97 8)

Odpovědět

Zpět na „VW Concern Forum“