Problémy s ruční brzdou

Forum pro web http://www.seat-ibiza.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Odpovědět
l86m

Problémy s ruční brzdou

Příspěvek od l86m »

Uz od koupe auta mam problemy s rucni brzdou...VUBEC NEBRZDI!! Vubec nevim co s tim...muzu ji zatahnout sebe vetsi silou, ale auto ma furt tendenci ujet. Nestojim-li ve vetsim kopci tak jen slysim vrzani jak mi auto po milimetrech popojizdi :twisted:

MELLODY

Příspěvek od MELLODY »

Z toho si nic nedelej, ja to mam uplne to samy. Navic je vedena dost blbe kolem nadrze, takze se mi do vyneny absolutne nechce.

semysak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od semysak »

pri vymene lanovodu -rucka bude 100% zarezla, se myslim musi vyndat i nadrz....

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Mas pravdu, presne tak. Kdyz chces menit lanko rucky, musis sundat nadrz. Je to hodne blbe vymysleny.

l86m

Příspěvek od l86m »

Tak to tam radsi budu nechavat kvalt:-)

JamesT

Příspěvek od JamesT »

Ten kvalt bude moudrý řešení, dělám to taky tak!!! Mě jen štvě, že ručka zabírá až když je hodně zvednutá a už se to nedá nikde seštelovat!!!
$

l86m

Příspěvek od l86m »

No mne jakz takz zabere dyz ji vytahnu 2ma rukama ale pak ji nejsem schopnej povolit:-/

Barkas01

Re: Problémy s ruční brzdou

Příspěvek od Barkas01 »

jo to mám taky za problém a nešlo by to nějak utáhnout v bubnech

l86m

Příspěvek od l86m »

Nee musis prej vyndat nadrz a tam se pak dostanes na naky kladkovy soustroji a to se prej rychle zanasi a to je duvod nefunkcnosti rucky

JamesT

Příspěvek od JamesT »

Jo, ty kladky tam jsou, jen se mi nezdá, ža by to správně nefachalo po zanešení, spíš bych řekl, že je milá ručka blbě řešená!!!
$

l86m

Příspěvek od l86m »

To je taky pravda

PJ
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PJ »

No ibiza ma proste jenom simulator rucni brzdy. Mate paku, mate bubny a mate to i propojeny ale stejne to nebrzdi. To je jako v autoskole sedeli sme ve vykuchanym interieru z filcky a pred sebou platno s obrazem kterej se menil podle toho jak ste tocili volantem a slapali na pedali, ale stejne ste furt sedeli na miste a nikam nejeli
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"

l86m

Příspěvek od l86m »

:D hezka dedukce PJ :-)))

JamesT

Příspěvek od JamesT »

Řešil jsem tu ruční brzdu (z důvodů popsaných dále) a zjistil jsem, že nějakej ko*ot, se v tom hrabal přede mnou a to přední lanko neprotáhl nad kladkou, ale pod ní, takže pokaždý, když jsem zabrzdil (rádo by) ručkou, to lanko dřelo o kastli a proto se mi před technickou na emisích přervalo (tomu říkám zku*venej zákon schválnosti)!!! Taxem mělo radost, že už vim, proč předtim ručka nebrzdila a že už bude, ale vono prd, nebrzdilo to ani po výměně lanek a správném nasazení na kladky!!! A jelikož jsem kvuli tomu neudělal technickou, taxem to musel řešit dál!!! Prostě jsem dal míň sjetý bubny a pak asi o půl mm míň sjetý pakny a ejhelec, najednou to brzdilo až tak, že se se zataženou ručkou nedalo rozjet (což doposavad uplně s přehledem) a dokonce to šlo naštelovat tak, že stačí ručku zvednout jen o pár cm nad podlahu, takže už mi to nepřipomíná můj stav v kalhotech při pohledu na C. Electru!!! Takže koupim nový pakny a nebo tyhle necháp nově polepit a vám bych radil totéž, pokud máte problémy s ručkou!!!
$

Odpovědět

Zpět na „Ibiza 021A“