Ahoj všichni, zajimalo by mě jestli se da nejak vyčistit nadrž Mam totiž auto rok vyroby 1992 tak nevim nevim v jakem je to stavu Da se tam neco nalit nebo to škodi motor?A vůbec po dlouhe době muže tam byt řez nebo ne? Deuji všem za radu..
vodilla píše:Ahoj všichni, zajimalo by mě jestli se da nejak vyčistit nadrž Mam totiž auto rok vyroby 1992 tak nevim nevim v jakem je to stavu Da se tam neco nalit nebo to škodi motor?A vůbec po dlouhe době muže tam byt řez nebo ne? Deuji všem za radu..
Vim ze se prodavaji nejaka aditiva, ktery se davaji do benzinu a melo by Ti to procistit usazenou "spinu", neco podobneho je i v Shell VPower Racing...
Hoď tam zapálenou sirku a je to vyčištěno. No dobře, dobře. Jako bych nic neřekl. Už mlčím. Taky jsem viděl rozebranou nádrž 15 let starou a žádný rez.
vodilla píše:Ahoj všichni, zajimalo by mě jestli se da nejak vyčistit nadrž Mam totiž auto rok vyroby 1992 tak nevim nevim v jakem je to stavu Da se tam neco nalit nebo to škodi motor?A vůbec po dlouhe době muže tam byt řez nebo ne? Deuji všem za radu..
Vim ze se prodavaji nejaka aditiva, ktery se davaji do benzinu a melo by Ti to procistit usazenou "spinu", neco podobneho je i v Shell VPower Racing...
Shell VPower ale čistí motor a ne nádrž ..
Honda Civic 1.4iS, 90PS (66kw), Výfuk Laser,0-100 km/h 10,8s (ale asi s jiným řidičem )