G60 do Golfa II......G60 je venku putuje tam VR6
Moderátor: Fazeey
G60 do Golfa II......G60 je venku putuje tam VR6
Chystam se dat o vikendu do svýho golfa G60tku motor, dělal to už někdo? 

Naposledy upravil(a) zvooky dne 04 říj 2007 11:16, celkem upraveno 1 x.
BBS Motorsport
carrera píše:Dělala to už fabrika tak by neměl být problém,ne?? Nedávali to jen do Rally-čka ale i do norm.kastle takže no problémo. Akorát je fakt že u mně tenhle motor moc důvěry nebudí - jak píše Fazzey, 1,8T je lepší volba ......

BBS Motorsport
No vidíš to a já mám na víkendové svezení cca 280PSzvooky píše:carrera píše:Dělala to už fabrika tak by neměl být problém,ne?? Nedávali to jen do Rally-čka ale i do norm.kastle takže no problémo. Akorát je fakt že u mně tenhle motor moc důvěry nebudí - jak píše Fazzey, 1,8T je lepší volba ......No jak se to veme, prevodovka na G60 ma jinak řazení a hydraulickou spojku, nektery držáky musis taky přizpůsobit + zapojeni elektriky aby fungovali budiky.....no uvidime každopádně se na to těšim mel bych se dostat nekam okolo 190 PS což si myslim že na vikendový svezení stačí.
Cauko Robert.... Videl som na nete (vw-cult.de) pekne videjka VW Golf II (Renner 1 a 2...asi ich poznas-440 a 480PS) No a ten Turbo kit, co je na tom Golfe sa tam predava za 5000Eur... Videl som aj modre GII VR6 Kompressor no a ten zvuuuuk....Ale ceny tych kompresorov som nenasiel...Za kolko sa to da kupit?A kolko to prida priblizne....vidim tebe tak 90koni, ale asi tam nemas len kompressor...Najlepsie by boli nejake stranky...diky
Děkuji já počítám tak + - 60PS a velice dobré stránky jsou http://www.slstuning.de a cenově je kompresor kity levnější než Turbo kityTaszi píše:Cauko Robert.... Videl som na nete (vw-cult.de) pekne videjka VW Golf II (Renner 1 a 2...asi ich poznas-440 a 480PS) No a ten Turbo kit, co je na tom Golfe sa tam predava za 5000Eur... Videl som aj modre GII VR6 Kompressor no a ten zvuuuuk....Ale ceny tych kompresorov som nenasiel...Za kolko sa to da kupit?A kolko to prida priblizne....vidim tebe tak 90koni, ale asi tam nemas len kompressor...Najlepsie by boli nejake stranky...diky

Co v tomp přesně máš?Robertvr6 píše:No vidíš to a já mám na víkendové svezení cca 280PSzvooky píše:carrera píše:Dělala to už fabrika tak by neměl být problém,ne?? Nedávali to jen do Rally-čka ale i do norm.kastle takže no problémo. Akorát je fakt že u mně tenhle motor moc důvěry nebudí - jak píše Fazzey, 1,8T je lepší volba ......No jak se to veme, prevodovka na G60 ma jinak řazení a hydraulickou spojku, nektery držáky musis taky přizpůsobit + zapojeni elektriky aby fungovali budiky.....no uvidime každopádně se na to těšim mel bych se dostat nekam okolo 190 PS což si myslim že na vikendový svezení stačí.
BBS Motorsport
VR6 KOMPRESORzvooky píše:Co v tomp přesně máš?Robertvr6 píše:No vidíš to a já mám na víkendové svezení cca 280PSzvooky píše:No jak se to veme, prevodovka na G60 ma jinak řazení a hydraulickou spojku, nektery držáky musis taky přizpůsobit + zapojeni elektriky aby fungovali budiky.....no uvidime každopádně se na to těšim mel bych se dostat nekam okolo 190 PS což si myslim že na vikendový svezení stačí.
Děkuji já počítám tak + - 60PS a velice dobré stránky jsou http://www.slstuning.de a cenově je kompresor kity levnější než Turbo kity
[/quote]
aj minus....inac diky za tu stranku...teraz sa budem trapit s tou nemcinou..Nemas nejake fotky(tie uz som aj videl) a hlavne video o tvojom aute...Zaujimalo by ma hlavne zvuk...
A ako to bolo pri montazi toho kompressoru..Na tej stranke vidim dost
ceny...neviem ci je to malo, alebo vela,cakal som ze po tej turnine na vw-cult.de budu lacnejsie...realita je ina...No co uz...kvalitu a +vykon treba zaplatit...

A ako to bolo pri montazi toho kompressoru..Na tej stranke vidim dost

- Ghostrider
No já jsem tam chtěl taky původne davat VR6 ale naskytla se mi dobra koupe ty G60 tak jsem šel do toho, ale taky me tohle dost zajímalo ale myslim že Robert ti to popíše když to tam pachal...Shaity píše:Hele lidi please...když už je tu reč o výměnách motoru....hmmm Gtičko mi nějak blne stříli a nechytá ale vůbec..tak začínám přemejšlet o výměně moturku.....GII a VR6 jak moc je to složitý....???zkušenosti.....
BBS Motorsport
jj ale blbě se to píše odkud jsi rád ti poradím co je v mých siláchzvooky píše:No já jsem tam chtěl taky původne davat VR6 ale naskytla se mi dobra koupe ty G60 tak jsem šel do toho, ale taky me tohle dost zajímalo ale myslim že Robert ti to popíše když to tam pachal...Shaity píše:Hele lidi please...když už je tu reč o výměnách motoru....hmmm Gtičko mi nějak blne stříli a nechytá ale vůbec..tak začínám přemejšlet o výměně moturku.....GII a VR6 jak moc je to složitý....???zkušenosti.....