Už chvíli pokukuji po tomto autě . Chtěl bych vědět , jestli s ním máte někdo zkušenosti. Přemýšlím , že hned jak prodám golfa , tak do něj půjdu. Pište názory.
No jel sem proti tomu několikrát sprint a snad sem nezažil tolik sprintů který by byly tak moc vyrovnaný, ale stejně sem mu o kousek ujížděl Jinak o vzhledu nic říkat nebudu, ale příjde mi to že na to co to je je to docela drahý auto........
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Nick píše:Už chvíli pokukuji po tomto autě . Chtěl bych vědět , jestli s ním máte někdo zkušenosti. Přemýšlím , že hned jak prodám golfa , tak do něj půjdu. Pište názory.
Relativně zastaralé auto s dobrým motorem, co táhne jen nahoře, a s poněkud divným a nečitelným podvozkem. Proti Golfu V každopádně hodně veelký kompromis. Mnohem lepší volba je Honda Civic.
Citrón nevim jestli bych doporučil někomu kdo chce 206ku, ale ten civic by byl asi lepší.
Co integra?
A za zbylý prachy do toho seženeš novej motor a budeš si dávat rcčka k snídani
integra se mi líbí , ale nemám čas a ani moc chuť shánět novej motor a drbat se s tím . Potřebuju s autem hlavně jezdit. Bojím se , že kdybych nějakou takovou koupil , tak by byla pořád v servise a musel bych do ní furt valit prachy ....
impréza je dobrá , jezdil jsem s wrx, asi 220 koni ale tohle je už asi moc starý . Bojím se toho , že se to bude srát a pak do toho budu muset valit horem spodem. Takhle jsem se už jednou vypekl se starým autem.
Nick píše:integra se mi líbí , ale nemám čas a ani moc chuť shánět novej motor a drbat se s tím . Potřebuju s autem hlavně jezdit. Bojím se , že kdybych nějakou takovou koupil , tak by byla pořád v servise a musel bych do ní furt valit prachy ....
Vem si že ta integra stojí 225tis a chceš do toho vyvalit 400tis kč a myslim že za 175tis ti ten motor někdo ochotně sežene a vymění (nebo sou ty motory tak drahý? A proč by měla bejt proboha furt v servisu? Zvlášť s nějakym novym motorem
A co to clio sport? Podle mě mnohem lepší volba než nějaká 206RC. Když tomu na sprintu nakope i saxo co má o třetinu menší výkon, tak to žádnej zázrak nebude, radši bych volil něco jinýho.......
Clio nebo civic budou lepší celkově.......
není to jen otázka motoru, bojím se aby to nebylo celkově nějak vylítaný. Proto bych raděj bral něco novějšího a málo ujetýma km. Vypekl jsem se když jsme kupovali mazdu 626 , měla najeto 70 tisíc a po dalších 20 tis se tam objevilo plno skrytých vad a bylo to pořád v servise.
Ritchma píše:Citrón nevim jestli bych doporučil někomu kdo chce 206ku, ale ten civic by byl asi lepší.
Co integra? http://www.tipcars.com/applications/scr ... volvo=0055
Neni ta cena nějak podezřele nízká?
A co se ti nezdá na tom motoru?
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Ritchma píše:Citrón nevim jestli bych doporučil někomu kdo chce 206ku, ale ten civic by byl asi lepší.
Co integra? http://www.tipcars.com/applications/scr ... volvo=0055
Neni ta cena nějak podezřele nízká?
A co se ti nezdá na tom motoru?
no pokud chce nový auto myslel sem to tak že auto s tolika najetýma km už nemusí být v nejlepší kondici i když samozřejmě ještě několik desítek zvládne. Takhle by měl auto s novym motorem
Jinak cena je nízká taky sem na to čuměl a je tam ještě jedna na plechách ještě levnější
to Nick>ty jsi ten z tuningscene s tim peknym dvoubarevnym golfem?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
M3 E36 nebo clio sport. RC je nic moc. Hrozná poloha za volantem a podvozek nestíhá. Poslední Peugeot který za to stál je 306 GTI-6 jinak je to slabota. Kategorie do půl mega obsahuje mnoho chuťovek. Doporučuji www.autoscout.de Za 16 tisíc euro to bude dost mazec.
"Vím, že jednou opravdu těžce havaruji" Gilles Villeneuve
Me osobne RC moc zklamalo! Tech 180koni se tam vubec neprojevuje a jak pise Ghost82 podvozek je hodne slabej! Za ty penize (myslim funglovku) se to podle me vubec nevyplati!
Peugeot 206XS 1.6 16V 100kW.... moje láska,
ale muj Miláček je jen moje Janinka!!!